Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
копейка написав:По большому счету не только с банком, банками.
С банками надо работать. СПД без них не как. Да и физикикам они нужны для оплаты услуг и для кредиток не плохо с них выкачивать монеты. Но надо постоянно их менять и не быть преданным только одному...
ihorsic написав:Альфа виявилась клієнтоорієнтована 100 грн мені повернули... 😃😃😃
Ну на 1й раз они прощают Больше так не делайте
здається, десь писали, що розрахунок налаштован так, що спочатку перевірка боргу на комісію, а потім вже списання відсотків - бо інакше, всі, кто має платні борги автоматично будуть платити 100 грн - може тому й повернули
але без підтверджень, тому 100% гарантію давати не буду...
Doda написав:Від 01.09. щоб не влетіти на 100 грн, треба гасити кожного місяця до своєї РД, тобто грейс до 30 днів ?
Ага. Касіво Алка всіх облапошила
ви би вже так не казали. рік холявного хамону та скільки там часу безкоштовних розстрочек - вже всі забули?
Ну не знаю, хтось користувався розстрочками, хтось свинячив з кешбеком, хтось грейсовав, хтось рефералів.... а зараз всі-всі платять по соточкє за тіііпа безкоштовний грейс
Ukrainian написав:Хтось ризикнув відкрити пятирічний вклад в валюті ?
Відкрив ще перед самою війною і на чималу суму А банці все гірше:
В серпні відтік коштів фізичних осіб з "Альфа Банку Україна" становив понад 750 млн гривент. В липні цей показник був 550 млн гривень. Якщо в липні чистий збиток "Альфа Банку" становив 1,17 млрд грн, то в серпні він збільшився ще на 1,36 млрд грн. З таким показником "Альфа Банк" виходить на 1 місце серед найбільш збиткових банків України.
Дали би Міськові лярд, щоб туди запакував. Або націоналізували як приват.
ця фраза по 10 ярдів фізіків вже не вперше звучить, хоча за цифрами НБУ я цього не бачу.
треба ще баланс передивитись, а гадаю, що сума зі стелі.
а збитки - це в Альфі рівень проблемних кредитів визнали на рівні 40% по фізікам - кредитні канікули закінчились