Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
копейка написав:По большому счету не только с банком, банками.
С банками надо работать. СПД без них не как. Да и физикикам они нужны для оплаты услуг и для кредиток не плохо с них выкачивать монеты. Но надо постоянно их менять и не быть преданным только одному...
ihorsic написав:Альфа виявилась клієнтоорієнтована 100 грн мені повернули... 😃😃😃
Ну на 1й раз они прощают Больше так не делайте
здається, десь писали, що розрахунок налаштован так, що спочатку перевірка боргу на комісію, а потім вже списання відсотків - бо інакше, всі, кто має платні борги автоматично будуть платити 100 грн - може тому й повернули
але без підтверджень, тому 100% гарантію давати не буду...
Doda написав:Від 01.09. щоб не влетіти на 100 грн, треба гасити кожного місяця до своєї РД, тобто грейс до 30 днів ?
Ага. Касіво Алка всіх облапошила
ви би вже так не казали. рік холявного хамону та скільки там часу безкоштовних розстрочек - вже всі забули?
Ну не знаю, хтось користувався розстрочками, хтось свинячив з кешбеком, хтось грейсовав, хтось рефералів.... а зараз всі-всі платять по соточкє за тіііпа безкоштовний грейс
Ukrainian написав:Хтось ризикнув відкрити пятирічний вклад в валюті ?
Відкрив ще перед самою війною і на чималу суму А банці все гірше:
В серпні відтік коштів фізичних осіб з "Альфа Банку Україна" становив понад 750 млн гривент. В липні цей показник був 550 млн гривень. Якщо в липні чистий збиток "Альфа Банку" становив 1,17 млрд грн, то в серпні він збільшився ще на 1,36 млрд грн. З таким показником "Альфа Банк" виходить на 1 місце серед найбільш збиткових банків України. https://www.rbc.ua/rus/news/serpni-vidt ... 63156.html
Дали би Міськові лярд, щоб туди запакував. Або націоналізували як приват.
ця фраза по 10 ярдів фізіків вже не вперше звучить, хоча за цифрами НБУ я цього не бачу.
треба ще баланс передивитись, а гадаю, що сума зі стелі.
а збитки - це в Альфі рівень проблемних кредитів визнали на рівні 40% по фізікам - кредитні канікули закінчились