Підтримую версію яку озвучив генерал у відставці Федоров... Вибух вантажівки,яка перевозила боєприпаси російської армії внаслідок варіанта а - смертник за кермом - як на мене 20% варіант б - підкладена міна нашими спецслужбами, а при вїзді на міст її не побачили бо вантажівка і так завантажена вибухонебезпечними боєприпасами.... активація вибуху або по джіпс координатам, або по сигналу від нашого спостерігача(або й те й те разом) вибухівка могла бути закладена на будь якому етапі(навіть на етапі виробництва на якомусь з уральських заводів) , адже маршрути боєприпасів - відомі, а тому нашим по барабану залізницею чи вантажівкою буде йти переміщення цього боєприпаса( адже можна в джіпс координати закласти координати всіх мостів як ж/д так і автомобільних які нас цікавлять ..і пофіг би де стався вибух..а перевірити усі ящики навіть на етапі завантажування - не можливо в принципі..
budivelnik написав:Підтримую версію яку озвучив генерал у відставці Федоров... Вибух вантажівки,яка перевозила боєприпаси російської армії внаслідок варіанта а - смертник за кермом - як на мене 20% варіант б - підкладена міна нашими спецслужбами, а при вїзді на міст її не побачили бо вантажівка і так завантажена вибухонебезпечними боєприпасами....
На покадровому відео видно, що вибухнула не вантажівка.
budivelnik написав:Підтримую версію яку озвучив генерал у відставці Федоров... Вибух вантажівки,яка перевозила боєприпаси російської армії внаслідок варіанта а - смертник за кермом - як на мене 20% варіант б - підкладена міна нашими спецслужбами, а при вїзді на міст її не побачили бо вантажівка і так завантажена вибухонебезпечними боєприпасами....
The victims were in a nearby car when a lorry blew up, the Russian investigators said, bringing down sections of the bridge's roadway. Russia says the railway part of the bridge - where oil tankers caught fire - will reopen this evening. https://www.bbc.com/news/world-europe-63183404
А що ж тоді?
Не знаю. Але світовий спалах іде не від неї. Зтось писав що підірвали опори. До того ж впало два прольоти в різних місцях, на відстані один від одного
Версія.А не могли вони самі замінувати,на вмипадок свого відступу з криму,а воно візьми і бабахни? Підриви по gps малоймовірні,бо я думаю вони його там глушать.
В Україні відкрили нову школу «Пілотеси України». Вона спеціалізується на навчанні жінок пілотування дронів. Дівчат навчають пілотуванню дронів як з метою розвідки, так і для проведення атакуючих маневрів. Серед викладачів - досвідчені льотчики та військові. Перші чотири учениці школи вже склали іспит за умов, максимально наближених до реальних. Наразі школа проводить новий набір.