Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
И главное - сегодня вечером ждите нашего главного инвестора в модные смарты в районах недосягаемых для ударов советскими ракетами Я думаю его после месячного воздержания прорвёт
Де наші австрійсько-польські бігунки? Пора повертатись нікчемним боягузам і підтримувати падаючі ціни КРЖН
На КРЖН занадто високі ціни, ще 2 роки назад я був позорно вигнаний з Києва в провінцію і обсміяний як ніщеброд якому не вартує жити в славному місті Києві.
Де наші австрійсько-польські бігунки? Пора повертатись нікчемним боягузам і підтримувати падаючі ціни КРЖН
На КРЖН занадто високі ціни, ще 2 роки назад я був позорно вигнаний з Києва в провінцію і обсміяний як ніщеброд якому не вартує жити в славному місті Києві.
Зато тепер зазіхаєте на польський РН, де ніфіга не дешевше. Теж прогрес
Faceless писал(а):Зато тепер зазіхаєте на польський РН, де ніфіга не дешевше. Теж прогрес
При тих же цінах що і на КРЖН (довоєнному) - тут набагато більше плюшок в плані інфрастуктури і якості. Наприклад, зараз знімаю 5 поверховий економ - двері на площадці всі однакові, ручки теж, ліфт іде прямо в підземний паркінг. І таких дрібниць тут багато.
Faceless писал(а):Зато тепер зазіхаєте на польський РН, де ніфіга не дешевше. Теж прогрес
При тих же цінах що і на КРЖН (довоєнному) - тут набагато більше плюшок в плані інфрастуктури і якості. Наприклад, зараз знімаю 5 поверховий економ - двері на площадці всі однакові, ручки теж, ліфт іде прямо в підземний паркінг. І таких дрібниць тут багато.
Що за місто і вартість м2?
Отправлено с моего GM1910 через Tapatalk
Краків, поки орендую, м2 в готовому не дивився. Новобудови дивлюсь тут