fler написав:Якщо рф підірве Каховську дамбу, це затримає ЗСУ десь на два тижні, однак Північнокримський канал і Запорізька атомна електростанція не зможуть функціонувати внаслідок розливу води.– сказав Буданов. Він уточнив, що мінування проведено частково для часткового руйнування, якщо буде потрібно. https://rubryka.com/2022/10/24/yakshho- ... i-budanov/
А навіщо їм канал, якщо вже закачали води на роки вперед.
fler написав:Якщо рф підірве Каховську дамбу, це затримає ЗСУ десь на два тижні, однак Північнокримський канал і Запорізька атомна електростанція не зможуть функціонувати внаслідок розливу води.– сказав Буданов. Він уточнив, що мінування проведено частково для часткового руйнування, якщо буде потрібно. https://rubryka.com/2022/10/24/yakshho- ... i-budanov/
А навіщо їм канал, якщо вже закачали води на роки вперед.
Есть данные, что с 2014 года в Крыму построили новые водохранилища?
Hotab написав:На протязі найближчих 2 тижнів буде тривати поетапне виведення орків на лівий берег. Наші звичайно будуть бити по вузьким ниткам переправ, але класти людей штурмом думаю не стануть.
Буданов каже, що попри евакуацію, орки також перекидають нові підрозділи на правий берег...
Hotab написав:На протязі найближчих 2 тижнів буде тривати поетапне виведення орків на лівий берег. Наші звичайно будуть бити по вузьким ниткам переправ, але класти людей штурмом думаю не стануть.
Буданов каже, що попри евакуацію, орки також перекидають нові підрозділи на правий берег...
Читав. Тут ще і в тому числі інформ.війна. З нашого боку. Хто буде правий - побачимо. Чекати недовго. Мені особисто більше подобається коли дистанційно б'ють скупчення біля переправ, не наступаючи. Але в Бериславському районі все одно важкі бої. Наші таки хочуть не давати відійти спокійно.
І так, виводять в першу чергу тилові: медицину, ремонтні. А це означає ще більше кинутої підбитої техніки і померлих від поранень.
Andrey2512 написав:Hotab Интересно, русские дают отчёт, что после нашего освобождения Херсона, Крым будет в зоне досягаемости Хаймерсов 🤗😊
Или там другие приоритеты сейчас?
Только ворота в Крым в зоне. И то, это надо Хаймерсы подганять близко к переднему краю, что сильно часто делать опасно. Но вся Херсонщина да, пробивается.
И ещё. Освободившиеся войска орков будут тут же брошены в наступление на новом участке. Я думаю оно уже готовится. Рашапиплу надо горечь потери Херсона украсить новыми достижениями. Чтобы заполнить инфопространство победами.
otg написав:А с какой стороны асфальтный завод?
под Запорожьем, подганяли Хаймарсы на 5 км к передку, я их сам на даче слышал...но то давно было...
GALeon написав:️СБУ опубликовала доказательства сотрудничества с рф президента промышленного гиганта "Мотор Сич"
Вашему вниманию аудиозаписи телефонных разговоров президента АО "Мотор Сич", подтверждающие его сотрудничество с врагом.
Во время полномасштабной войны этот персонаж продолжал поставлять двигатели и другие запчасти к российским ударным вертолетам, помогая россии обстреливать украинские города и села.
Кажется, что даже пожизненного заключения для таких тварей мало
Когда орки централизовано по команде с высокими должностными головами начинают нагнетать всё пропало, эвакуируемся, показательно забирают памятники Суворову и Ушакову из Херсона, с моей точки зрения, не претендующей на истину, орк пытается нас наипать. Возможно орки собираются наступать.
Востаннє редагувалось freeze в Пон 24 жов, 2022 15:28, всього редагувалось 1 раз.
GALeon написав:️СБУ опубликовала доказательства сотрудничества с рф президента промышленного гиганта "Мотор Сич"
Вашему вниманию аудиозаписи телефонных разговоров президента АО "Мотор Сич", подтверждающие его сотрудничество с врагом.
Во время полномасштабной войны этот персонаж продолжал поставлять двигатели и другие запчасти к российским ударным вертолетам, помогая россии обстреливать украинские города и села.
Кажется, что даже пожизненного заключения для таких тварей мало
Хто покривав роботу Богуслаєва на Росію усі ці роки? За даними джерел Цензор.Нет, Служба безпеки як мінімум з 2019-го року прослуховувала директора АТ Мотор січ В’ячеслава Богуслаєва, і мала докази його незаконних стосунків з РФ та постачання двигунів для російських бойових гвинтокрилів, що прямо заборонено українським законом. Богуслаєв забезпечував і російську авіацію, і експортні поставки РФ.
Hennady написав:Хто покривав роботу Богуслаєва на Росію усі ці роки? За даними джерел Цензор.Нет, Служба безпеки як мінімум з 2019-го року прослуховувала директора АТ Мотор січ В’ячеслава Богуслаєва, і мала докази його незаконних стосунків з РФ та постачання двигунів для російських бойових гвинтокрилів, що прямо заборонено українським законом. Богуслаєв забезпечував і російську авіацію, і експортні поставки РФ.
Ой, ну что вы такое спрашиваете: нэначаси такие вопросы сейчас задавать