freeze написав:Когда орки централизовано по команде с высокими должностными головами начинают нагнетать всё пропало, эвакуируемся, показательно забирают памятники Суворову и Ушакову из Херсона, с моей точки зрения, не претендующей на истину, орк пытается нас наипать. Возможно орки собираются наступать.
Так само переживаю про це. Щоб занадно все добре складається, тому виглядає вкрай підозріло
Hotab написав:На протязі найближчих 2 тижнів буде тривати поетапне виведення орків на лівий берег. Наші звичайно будуть бити по вузьким ниткам переправ, але класти людей штурмом думаю не стануть.
Буданов каже, що попри евакуацію, орки також перекидають нові підрозділи на правий берег...
Виводять десантників та подібні елітні підрозділи, заводять чмобіків.
Hennady написав:Хто покривав роботу Богуслаєва на Росію усі ці роки? За даними джерел Цензор.Нет, Служба безпеки як мінімум з 2019-го року прослуховувала директора АТ Мотор січ В’ячеслава Богуслаєва, і мала докази його незаконних стосунків з РФ та постачання двигунів для російських бойових гвинтокрилів, що прямо заборонено українським законом. Богуслаєв забезпечував і російську авіацію, і експортні поставки РФ.
Hennady написав:Хто покривав роботу Богуслаєва на Росію усі ці роки? За даними джерел Цензор.Нет, Служба безпеки як мінімум з 2019-го року прослуховувала директора АТ Мотор січ В’ячеслава Богуслаєва, і мала докази його незаконних стосунків з РФ та постачання двигунів для російських бойових гвинтокрилів, що прямо заборонено українським законом. Богуслаєв забезпечував і російську авіацію, і експортні поставки РФ.
богуслаєв мав громадянство РФ 22 роки!!!
А чего все так возбудились на Богуслаева ? Тема хайповая ? А сколько прямых коллаборантов от Слуг Народа и ОПЗЖ, а сколько ещё скрытых
нет это не шапито, они соучастники...начальники цехов и верхушка точно были в курсе, хотя ...даже я бы в курсе с 2015г (ведь был уже скандал с моторсичью еще при Порошенко, или там кого-то взяли в долю (или как вариант Омега-внедрили своего разведчика)
freeze написав:Когда орки централизовано по команде с высокими должностными головами начинают нагнетать всё пропало, эвакуируемся, показательно забирают памятники Суворову и Ушакову из Херсона, с моей точки зрения, не претендующей на истину, орк пытается нас наипать. Возможно орки собираются наступать.
я об этом думаю уже с середины месяца-"операция завеса"
только все эти операции больше рассчитаны на ТВ, чем реально на нашу разведку...там не дураки работают...дату нападения знали за 4 месяца