Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 1006410065100661006710068 ... 11909>
Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 17:21

А курс трохи відскочив, не захотів впритул до 40-ка наближатися.
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 17:25

asti написав:стою и думаю, вроде бы взрослый человек, не идиот - закончил школу, колледж и университет и всё это чтобы в 40 лет такой хернёй заниматься...??! Экзистенция мать твою...

А в тюрьме сейчас ужин: макароны... ©
Очень даже неплохо, если можете себе позволить 3 часа в неделю не работать. Значит не зря школа, колледж и универ. :)
Игорь

Подякував: 6304 раз.
Подякували: 1447 раз.

Профіль

2
1
3
Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 17:56

Re: Валютний ринок в контексті ДС

Realist написав:А те що він "редиска" в чомусь іншому - то до інституції (НБУ) має відношення тільки в тому контексті, що наскрізь прогнила "система" допускає можливість таких ляпів коли на такі посали призначаються люди із сумнівною репутацією.

Вопрос репутации слишком сложен.
Начнем с того, что обвинение всплыло только тогда, когда он уже уходил из НБУ. Т.е. на момент его назначения на должность репутация была чиста. Мы даже не можем повозмущаться на предмет того, что за границей после таких обвинений уходят в отставку - он ушел (не знаю, есть ли связь). Само обвинение, в данном случае, тоже не выглядит слишком серьезным.
С самим понятием тоже не все гладко. С одной стороны, хочется, чтобы на таких должностях люди были кристально чисты, и появление такого обвинения приводило к отставке. Но с другой стороны, обвинить можно кого угодно в чем угодно. Ложечки потом найдутся, а профессионал с должности уже ушел. Обвинения нуждаются в доказательствах, но в вопросах репутации презумпция невиновности не работает.
Проблема эта не только наша, на западе, особенно в США, сейчас мода на обвинения в "аморалке". Мне трудно вспомнить известную личность мужского пола, которую в последнее время не обвиняли в том, что он 40 лет тому назад кого-то неправильно ущипнул за задницу. Явление, вроде бы, из другой оперы, но проблемность понятия "репутация" демонстрирует достаточно ярко.

ЗЫ Я не защищаю конкретную личность или конкретную институцию. Я защищаю право человека на справедливое отношение и право руководителя на отношение к нему как к человеку, а не иконе.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6451 раз.
Подякували: 21574 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 18:16

Realist написав:Підтримували інституцію, а не Кирила! Крапка!

В рамках роботи інституції Кирило робив все вірно. Претензій до нього в цьому плані не багато.
А те що він "редиска" в чомусь іншому - то до інституції (НБУ) має відношення тільки в тому контексті, що наскрізь прогнила "система" допускає можливість таких ляпів коли на такі посали призначаються люди із сумнівною репутацією.

трохи перефразую вас:
В рамках роботи лікарні претензій до лікаря немає, він все робив вірно.
А те що перепродував органи пацієнтів то це тільки питання до гнилої системи. А так він все правильно робив. Я підтримую інститут лікарні!

він і є гнила система.

Сибарит написав:Начнем с того, что обвинение всплыло только тогда, когда он уже уходил из НБУ. Т.е. на момент его назначения на должность репутация была чиста. Мы даже не можем повозмущаться на предмет того, что за границей после таких обвинений уходят в отставку - он ушел (не знаю, есть ли связь). Само обвинение, в данном случае, тоже не выглядит слишком серьезным.

Вибачте але питання до нього були вже давно.
І фільми про нього теж знімали задовго до цього.
https://sokyra.party/uk/material/860

https://youtu.be/5l_KcSWlzBY

https://youtu.be/KjzDDepbjSs
Востаннє редагувалось equinox в Пон 24 жов, 2022 18:40, всього редагувалось 1 раз.
equinox

Подякував: 156 раз.
Подякували: 133 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 19:00

Сибарит написав:
  Realist написав:А те що він "редиска" в чомусь іншому - то до інституції (НБУ) має відношення тільки в тому контексті, що наскрізь прогнила "система" допускає можливість таких ляпів коли на такі посали призначаються люди із сумнівною репутацією.

Вопрос репутации слишком сложен.
Начнем с того, что обвинение всплыло только тогда, когда он уже уходил из НБУ. Т.е. на момент его назначения на должность репутация была чиста. Мы даже не можем повозмущаться на предмет того, что за границей после таких обвинений уходят в отставку - он ушел (не знаю, есть ли связь). Само обвинение, в данном случае, тоже не выглядит слишком серьезным.
С самим понятием тоже не все гладко. С одной стороны, хочется, чтобы на таких должностях люди были кристально чисты, и появление такого обвинения приводило к отставке. Но с другой стороны, обвинить можно кого угодно в чем угодно. Ложечки потом найдутся, а профессионал с должности уже ушел. Обвинения нуждаются в доказательствах, но в вопросах репутации презумпция невиновности не работает.
Проблема эта не только наша, на западе, особенно в США, сейчас мода на обвинения в "аморалке". Мне трудно вспомнить известную личность мужского пола, которую в последнее время не обвиняли в том, что он 40 лет тому назад кого-то неправильно ущипнул за задницу. Явление, вроде бы, из другой оперы, но проблемность понятия "репутация" демонстрирует достаточно ярко.

ЗЫ Я не защищаю конкретную личность или конкретную институцию. Я защищаю право человека на справедливое отношение и право руководителя на отношение к нему как к человеку, а не иконе.

з одного боку так. з іншого - більшість звинуваченнь врешті-решт - не на пустому місці. той же Вайнштейн - як там цітували інших продюсерів - "це ж Харві". всі все знали. правда, дівчата які на це йшли теж не народилися в рожевих окулярах - й гадаю розуміли що й навіщо це роблять.

але зараз це не комільфо.
можна вважати, ще результат подальшого розвитку суспільства ;)
Shaman

Подякував: 763 раз.
Подякували: 1619 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 19:14

Игорь Алексеевич написав:НБУ надалі продає із резервів валюту: скільки саме та [b]чим це загрожує[/b]

https://economics.novyny.live/finance/n ... 60633.html

pure clickbait

нагадує- яке сьогодні християнське свято і що не можна робити в цей день
prodigy

Подякував: 3303 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 19:21

asti написав:Да уж запарился я с этим баксом: в прошлый понедельник стоял полтора часа под Приватом - пережидал тревогу - чтобы купить по 40,5, а сегодня те же полтора часа под ТАСом чтобы сдать по 40,3, стою и думаю, вроде бы взрослый человек, не идиот - закончил школу, колледж и университет и всё это чтобы в 40 лет такой хернёй заниматься...??! Экзистенция мать твою...
Що Вас спонукало до цих операцій?
По курсу. Те що писав в сб про пн можу скопіювати і на завтра:
Дуже сильний потенціал до зиження склався. У вт у 1й пол. дня - вниз. Приват, знизивши $ до 40,1 теж запрошує до подальшого зниження. І тільки військові премії, що затримують, зможуть тимчасово змінити цю тенденцію. Успіху, так виплатили чи ні?
З чуток: ТА - на порозі Мотор-банку (100% акцій банку володіє В'ячеслав Богуслаєв - президент "Мотор-Січ", який був затриманий Службою безпеки України наприкінці минулого тижня).
Visky

Подякував: 171 раз.
Подякували: 187 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 19:26

Realist написав:
  prodigy написав:
  Ромасик написав:Кирила ж мабуть не лише форум підтримував, а й ВР, ОП, Зе та інші більш впливові організації, ніж форум.

В рамках роботи інституції Кирило робив все вірно. Претензій до нього в цьому плані не багато.
А те що він "редиска" в чомусь іншому

Теж претензій до його роботи поменше, ніж до Лєри.
А от редискою він якось став раптом в один момент під своє звільнення.
Тобто те, що він редиска 2 роки всі вищевказані організації влаштовувало? Чи варто визнати, що вони теж редиски і покривали його? Чи як чи що?
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 19:29

asti написав:Здесь полностью поддерживаю! А сколько нахлебников пасётся в госструктурах - у каждого областного МВД и СБУ !

А не как вы - по дождю под отделением привата
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 20:03

Visky написав:
  asti написав:Да уж запарился я с этим баксом: в прошлый понедельник стоял полтора часа под Приватом - пережидал тревогу - чтобы купить по 40,5, а сегодня те же полтора часа под ТАСом чтобы сдать по 40,3, стою и думаю, вроде бы взрослый человек, не идиот - закончил школу, колледж и университет и всё это чтобы в 40 лет такой хернёй заниматься...??! Экзистенция мать твою...
Що Вас спонукало до цих операцій?
На прошлой неделе курс всю неделю стоял, а я как раз получил крупную выплату по ОВГЗ вот и решил затариться припавшим долларом - 2/3 конвертнул на депо по сладким (пока ещё курсАм) а на 1/3 скупился наличкой в Привате да так увлекся что остался практически без гривны, а курс начал валиться, а мне нужно кредитки в конце месяца гасить, вот и пришлось продавать в убыток пока хоть 40 дают...
asti

Подякував: 42 раз.
Подякували: 752 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1006410065100661006710068 ... 11909>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей