Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Успіх написав:Моя думка - що така іпотека може заграти новими барвами лише після нашої перемоги/закінчення війни!
Для такого ствердження у нас багато невідомих - який буде ВВП, платіжний баланс, торговельний баланс, безробіття, кількість населення, курс, середня зарплата, облікова ставка, допомога західних країн грантова і кредитна.
UA написав:Думаю модератор удалит это видео Там говорят, что продажи застройщиков упали в 30 раз. За правду про застройщиков тут удаляют.
Все правильно роблять модератори: все це вороже ІПСО.
т.е. собирание денег на стройку с наивных, доверчивых граждан, а после бегство с баблом в Монако каким нибудь Вадимом Столаром это образец патриотизма?
UA написав:Думаю модератор удалит это видео Там говорят, что продажи застройщиков упали в 30 раз. За правду про застройщиков тут удаляют.
т.е. собирание денег на стройку с наивных, доверчивых граждан, а после бегство с баблом в Монако каким нибудь Вадимом Столаром это образец патриотизма?
поправка - ..с жадных инвесторов, которые понимая риски хотели по легкому срубить бабла...
Це ризики інвестування. Тріпл діджитс профітс пов'язані з відповіднем рівнем ризику. Не готові до такого рівня ризику - поки що є можливість придбати квітку в центрі Києва з дизайнерським ремонтом за 350куо і мати свої чесні 5% річних з оренди, або від подорожчання активу.
UA написав:Через несколько лет весь остаток по ипотеке погасится карманными деньгами.
От і подивимося
как человек, взявший грн ипотеку в декабре 2013 года, могу сказать, что конечно девальвация вещь приятная, но карманными деньгами рассчитаться за ипотеку не удалось.
Я теж на "кишенькові" не розраховував би, але в дол еквіваленті борг вже схуд майже вдвічі за рік, приємно