|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 26 жов, 2022 18:53
BIGor написав: Faceless написав:BIGor написав:[quote="5500808:Faceless"]https://ua.m2bomber.com/obj/1023540669/view/flat-sell/kiiv-11-421866/prodaza-studii-33-m-kahovskaa-ul-60
Посипалося
Взагалі неадекватна ціна, ще нікуди не сипалося...
Ви їх в 2021 не бачили
Треба забути 2021 рік як страшний сон.[/quote] Та нічого особливо страшного не було, мені більше подобалося за 2022. Ну підросли трохи ціни, але й доходи потроху росли, і ринок був досить живий при тому що кредитна складова була мізерна, не те що 2007-2008
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 26 жов, 2022 18:58
Faceless написав:BIGor написав: Faceless написав:Ви їх в 2021 не бачили
Треба забути 2021 рік як страшний сон.
Та нічого особливо страшного не було, мені більше подобалося за 2022. Ну підросли трохи ціни, але й доходи потроху росли, і ринок був досить живий при тому що кредитна складова була мізерна, не те що 2007-2008
В 21 дивився двушки, так росло на 10 куе в місяць деякі місяці. Які доходи покривали такий ріст - я не знаю. Яка ЦА купляла те імно - я теж не знаю.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 26 жов, 2022 19:17
BIGor написав: Faceless написав:BIGor написав:Треба забути 2021 рік як страшний сон.
Та нічого особливо страшного не було, мені більше подобалося за 2022. Ну підросли трохи ціни, але й доходи потроху росли, і ринок був досить живий при тому що кредитна складова була мізерна, не те що 2007-2008
В 21 дивився двушки, так росло на 10 куе в місяць деякі місяці. Які доходи покривали такий ріст - я не знаю. Яка ЦА купляла те імно - я теж не знаю.
Та не треба дивитися на імно, тоді й питань до того не буде. А так - нерухомість як нерухомість, з вашими запитами то не дивно, що дорого було, але в Польщі в найбільших містах і тоді і тим більше зараз, аналогічне тому, які у вас були запити до київського житла - буде суттєво дорожче за київські ціни 2021. То ж нічого страшного й справді не було минулого року, а ви певно самі розумієте, що треба готуватися до ціни як мінімум +50% вище "страшного 2021", тільки вже на новому місці
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 26 жов, 2022 19:25
Faceless написав:Та не треба дивитися на імно, тоді й питань до того не буде. А так - нерухомість як нерухомість, з вашими запитами то не дивно, що дорого було, але в Польщі в найбільших містах і тоді і тим більше зараз, аналогічне тому, які у вас були запити до київського житла - буде суттєво дорожче за київські ціни 2021. То ж нічого страшного й справді не було минулого року, а ви певно самі розумієте, що треба готуватися до ціни як мінімум +50% вище "страшного 2021", тільки вже на новому місці
Які +50%? Ви прикалуєтесь? Да і порівняння погане, тут 4-х поверховий економ може бути з прямим ліфтом в паркінг, однаковими дверями і ручками. І порівнюєте таке Каховским 60. Це взагалі не смішно.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 26 жов, 2022 19:34
BIGor написав:Які +50%? Ви прикалуєтесь? Да і порівняння погане, тут 4-х поверховий економ може бути з прямим ліфтом в паркінг, однаковими дверями і ручками. І порівнюєте таке Каховским 60. Це взагалі не смішно.
Я ніби нікому не пропонував Каховський, те, що я кидаю об'яву, то не реклама. Ок, від теми плінтусів прихованого монтажу перейдемо до опції "однакові ручки". Мабуть занизив, так, можна х2 одразу брати. То, думаю, ви вже знайшли не в задуп'ї в невисотній забудові з однаковими ручками і ліфтом в паркінг економ? Як, по ціні бізнес-класу в Києві?
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 26 жов, 2022 19:56
Faceless написав: BIGor написав:Які +50%? Ви прикалуєтесь? Да і порівняння погане, тут 4-х поверховий економ може бути з прямим ліфтом в паркінг, однаковими дверями і ручками. І порівнюєте таке Каховским 60. Це взагалі не смішно.
Я ніби нікому не пропонував Каховський, те, що я кидаю об'яву, то не реклама. Ок, від теми плінтусів прихованого монтажу перейдемо до опції "однакові ручки". Мабуть занизив, так, можна х2 одразу брати. То, думаю, ви вже знайшли не в задуп'ї в невисотній забудові з однаковими ручками і ліфтом в паркінг економ? Як, по ціні бізнес-класу в Києві?
З яких пір Ви експерт по польскій нерухомості?
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 26 жов, 2022 20:47
airmax78 написав: UA написав: airmax78 написав:Все правильно роблять модератори: все це вороже ІПСО.
т.е. собирание денег на стройку с наивных, доверчивых граждан, а после бегство с баблом в Монако каким нибудь Вадимом Столаром это образец патриотизма?
Це ризики інвестування. Тріпл діджитс профітс пов'язані з відповіднем рівнем ризику. Не готові до такого рівня ризику - поки що є можливість придбати квітку в центрі Києва з дизайнерським ремонтом за 350куо і мати свої чесні 5% річних з оренди, або від подорожчання активу.
То есть, реклама овноблокового новостроя с панорамными окнами продолжается? А как-же "прелесць не продается?" Та и запишем, Максим возвращаться не собирается. Но храбро размахивая саблей из венского окопа, читает мораль остальным, желающим к нему присоединиться.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5477 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Сер 26 жов, 2022 21:04
rjkz написав: airmax78 написав:Це ризики інвестування. Тріпл діджитс профітс пов'язані з відповіднем рівнем ризику. Не готові до такого рівня ризику - поки що є можливість придбати квітку в центрі Києва з дизайнерським ремонтом за 350куо і мати свої чесні 5% річних з оренди, або від подорожчання активу.
То есть, реклама овноблокового новостроя с панорамными окнами продолжается? А как-же "прелесць не продается?" Та и запишем, Максим возвращаться не собирается. Но храбро размахивая саблей из венского окопа, читает мораль остальным, желающим к нему присоединиться.
У AirMaxa автівка завжди повний бак а речі розкладені в пекінг кьюбс - закинув у валізи, завантажив у автівку і вперед. В договорі оренди вибитий з кров'ю ерлі канселейшн клоз. AirMax тільки і чекає на наказ на повернення до Києва. Якщо квітку вдасться продати - оселюся в Рибальському.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 26 жов, 2022 21:15
airmax78 написав: rjkz написав: airmax78 написав:Це ризики інвестування. Тріпл діджитс профітс пов'язані з відповіднем рівнем ризику. Не готові до такого рівня ризику - поки що є можливість придбати квітку в центрі Києва з дизайнерським ремонтом за 350куо і мати свої чесні 5% річних з оренди, або від подорожчання активу.
У AirMaxa автівка завжди повний бак а речі розкладені в пекінг кьюбс - закинув у валізи, завантажив у автівку і вперед. В договорі оренди вибитий з кров'ю ерлі канселейшн клоз. AirMax тільки і чекає на наказ на повернення до Києва. Якщо квітку вдасться продати - оселюся в Рибальському.
Да верим мы все, верим. "Все стерплю я Все приму Ссылку, каторгу, тюрьму. НО Желательно в июле И желательно в Крыму" (Л.Филатов) Так и AirMax (кстати, при чем тут кроссовки?) страдает от венской ссылки. 
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5477 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Сер 26 жов, 2022 21:37
rjkz написав: Да верим мы все, верим. "Все стерплю я Все приму Ссылку, каторгу, тюрьму. НО Желательно в июле И желательно в Крыму" (Л.Филатов) Так и AirMax (кстати, при чем тут кроссовки?) страдает от венской ссылки. 
AirMax человек долга. Скажут поехать в Луганск после освобождения - поеду в Луганск. Я не выбираю.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1