Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 529530531532533 ... 1460>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 10:38

root написав:4-5 років... це ж якому збоченцю треба бути щоб таке натворити аби валютний депо на такий срок.Я ще розумію потребу 1-6 місяців тимчасово відлежатись великій сумі в відносно безпечному місці.

Вибачте ви мислите досить вузько. Диверсифiкцiя штука не погана. Звiсно якщо людина кладе на "п'ятирiчку" не останнє, а має достатньо коштiв, щоб розмiщувати їх у рiзнi "корзини" з рiзними термiнами погашення та з рiзним ступенем ризиковостi. А про "збоченцiв" - це ви вкладникам вкладу "субординований" у Приватi розкажiть - i вони з вас дружньо посмiються.
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 10:53

Alien
Та ні, не вузько. Хто своєю головою заробляє тей точно ніколи таке не відтворить ;) Ці люди знають що гроші зароблені працею і потом не варті того щоб відлежуватись в чужій кишені та ще й собі в мінус.

Це варіант для людей кому звалились великі суми занадто легко. Або навіть і важко та вони всеодно не можуть осягнути того що роблять помилку.
root

Подякував: 238 раз.
Подякували: 157 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 11:25

Root розумієте життя така складна і непередбачувана штука що дуже важко сказати напевно що є помилкою а що ні. До того ж усе відносно. Наприклад одна моя знайома на чорний день зберігала у сейфі 20000$. На дачі у підвалі. А дача буша у невеликому селищі під Маріуполем яке було вщент зруйноване, то з її відносного погляду може воно й краще було віднести ті кошти до банку на 5річний депо. Ми не можемо знати напевне як і що буде. Тому особисто я намагаюсь уникати категоричних висловлювань типу помилка, збочинство особливо якщо воно стосується інших людей. Ситуація ж бо може скластися зовсім непередбачувано і те що колись здавалось помилкою може виявитись слушним рішенням і навпаки
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 12:17

Все буває дійсно і так, так що не буду сперечатись. Але в цілому те що Ви кажете то поодинокі випадки, на них ставку робити це як камінцем в небо жбурляти, агов качку зб'єте ;)

p.s.
ну і Ваша знайома дуже "далекоглядна", на кордоні скопичуються війська ворога, а поруч навіть бої йдуть вже як 8 років вона вирішує пачку готівки дома залишити... нехай і ображаються люди але я дійсно не розумію що за каша в голові цих людей. :mrgreen:
root

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 12:59

Alien написав:Root розумієте життя така складна і непередбачувана штука що дуже важко сказати напевно що є помилкою а що ні. До того ж усе відносно. Наприклад одна моя знайома на чорний день зберігала у сейфі 20000$. На дачі у підвалі. А дача буша у невеликому селищі під Маріуполем яке було вщент зруйноване, то з її відносного погляду може воно й краще було віднести ті кошти до банку на 5річний депо. Ми не можемо знати напевне як і що буде. Тому особисто я намагаюсь уникати категоричних висловлювань типу помилка, збочинство особливо якщо воно стосується інших людей. Ситуація ж бо може скластися зовсім непередбачувано і те що колись здавалось помилкою може виявитись слушним рішенням і навпаки

хороший сейф переживе ракетний удар по будинку , залишилось дочекатися деокупації та розібрати завали своєї дачі , хоча якщо сейф викрали ..тоді біда
yama

Подякував: 9203 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 13:06

root написав:p.s.
ну і Ваша знайома дуже "далекоглядна", на кордоні скопичуються війська ворога, а поруч навіть бої йдуть вже як 8 років вона вирішує пачку готівки дома залишити... нехай і ображаються люди але я дійсно не розумію що за каша в голові цих людей. :mrgreen:

Я не писал що це було цьогоріч - описаний мною випадок 2014 року.
  yama написав:хороший сейф переживе ракетний удар по будинку , залишилось дочекатися деокупації та розібрати завали своєї дачі , хоча якщо сейф викрали ..тоді біда

Вона була на дачі після звільнення селища - при розборі завалів слідів від сейфа на жаль знайти не вдалось.
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 14:29

root написав:
p.s.

Дома не залишати , на депозит не розміщувати... Треба було в крипту вкладатись?
vollena71

Подякував: 539 раз.
Подякували: 586 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 14:35

vollena71 написав:Дома не залишати , на депозит не розміщувати... Треба було в крипту вкладатись?
Всі перераховані Вами варіанти мають право на життя.

Але краще поясність мені сенс валютного депозиту на більше чим 1 рік.

Дякую :)
root

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 14:47

root написав:
  vollena71 написав:Дома не залишати , на депозит не розміщувати... Треба було в крипту вкладатись?
Всі перераховані Вами варіанти мають право на життя.

Але краще поясність мені сенс валютного депозиту на більше чим 1 рік.

Дякую :)

без разницы на какой срок - любого срочного депозита, открытого по сути под 0%, который замораживает деньги. Вон почитайте плачи Ярославны на ФБ - открыла срочный де, а щас понадобились бабки, банк не отдает ... Ладно уже на клад до востребования еще, но срочный - это за гранью понимания.
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2022 14:49

IMPRINTER написав:без разницы на какой срок - любого срочного депозита, открытого по сути под 0%, который замораживает деньги. Вон почитайте плачи Ярославны на ФБ - открыла срочный де, а щас понадобились бабки, банк не отдает ... Ладно уже на клад до востребования еще, но срочный - это за гранью понимания.

Дякую що хтось розуміючий відгукнувся, а то судячи по лайкам моєму опоненту я вже почав зламуватись :))))
root

Профіль

#<1 ... 529530531532533 ... 1460>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Hella і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор