|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 31 жов, 2022 10:38
root написав:4-5 років... це ж якому збоченцю треба бути щоб таке натворити аби валютний депо на такий срок.Я ще розумію потребу 1-6 місяців тимчасово відлежатись великій сумі в відносно безпечному місці.
Вибачте ви мислите досить вузько. Диверсифiкцiя штука не погана. Звiсно якщо людина кладе на "п'ятирiчку" не останнє, а має достатньо коштiв, щоб розмiщувати їх у рiзнi "корзини" з рiзними термiнами погашення та з рiзним ступенем ризиковостi. А про "збоченцiв" - це ви вкладникам вкладу "субординований" у Приватi розкажiть - i вони з вас дружньо посмiються.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 31 жов, 2022 10:53
AlienТа ні, не вузько. Хто своєю головою заробляє тей точно ніколи таке не відтворить  Ці люди знають що гроші зароблені працею і потом не варті того щоб відлежуватись в чужій кишені та ще й собі в мінус. Це варіант для людей кому звалились великі суми занадто легко. Або навіть і важко та вони всеодно не можуть осягнути того що роблять помилку.
-
root
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 жов, 2022 11:25
Root розумієте життя така складна і непередбачувана штука що дуже важко сказати напевно що є помилкою а що ні. До того ж усе відносно. Наприклад одна моя знайома на чорний день зберігала у сейфі 20000$. На дачі у підвалі. А дача буша у невеликому селищі під Маріуполем яке було вщент зруйноване, то з її відносного погляду може воно й краще було віднести ті кошти до банку на 5річний депо. Ми не можемо знати напевне як і що буде. Тому особисто я намагаюсь уникати категоричних висловлювань типу помилка, збочинство особливо якщо воно стосується інших людей. Ситуація ж бо може скластися зовсім непередбачувано і те що колись здавалось помилкою може виявитись слушним рішенням і навпаки
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 31 жов, 2022 12:17
Все буває дійсно і так, так що не буду сперечатись. Але в цілому те що Ви кажете то поодинокі випадки, на них ставку робити це як камінцем в небо жбурляти, агов качку зб'єте  p.s. ну і Ваша знайома дуже "далекоглядна", на кордоні скопичуються війська ворога, а поруч навіть бої йдуть вже як 8 років вона вирішує пачку готівки дома залишити... нехай і ображаються люди але я дійсно не розумію що за каша в голові цих людей. 
-
root
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 жов, 2022 12:59
Alien написав:Root розумієте життя така складна і непередбачувана штука що дуже важко сказати напевно що є помилкою а що ні. До того ж усе відносно. Наприклад одна моя знайома на чорний день зберігала у сейфі 20000$. На дачі у підвалі. А дача буша у невеликому селищі під Маріуполем яке було вщент зруйноване, то з її відносного погляду може воно й краще було віднести ті кошти до банку на 5річний депо. Ми не можемо знати напевне як і що буде. Тому особисто я намагаюсь уникати категоричних висловлювань типу помилка, збочинство особливо якщо воно стосується інших людей. Ситуація ж бо може скластися зовсім непередбачувано і те що колись здавалось помилкою може виявитись слушним рішенням і навпаки
хороший сейф переживе ракетний удар по будинку , залишилось дочекатися деокупації та розібрати завали своєї дачі , хоча якщо сейф викрали ..тоді біда
-
yama
-
-
- Подякував: 9203 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 31 жов, 2022 13:06
root написав:p.s. ну і Ваша знайома дуже "далекоглядна", на кордоні скопичуються війська ворога, а поруч навіть бої йдуть вже як 8 років вона вирішує пачку готівки дома залишити... нехай і ображаються люди але я дійсно не розумію що за каша в голові цих людей. 
Я не писал що це було цьогоріч - описаний мною випадок 2014 року. yama написав:хороший сейф переживе ракетний удар по будинку , залишилось дочекатися деокупації та розібрати завали своєї дачі , хоча якщо сейф викрали ..тоді біда
Вона була на дачі після звільнення селища - при розборі завалів слідів від сейфа на жаль знайти не вдалось.
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 31 жов, 2022 14:29
root написав:p.s. ну і Ваша знайома дуже "далекоглядна", на кордоні скопичуються війська ворога, а поруч навіть бої йдуть вже як 8 років вона вирішує пачку готівки дома залишити... нехай і ображаються люди але я дійсно не розумію що за каша в голові цих людей. 
Дома не залишати , на депозит не розміщувати... Треба було в крипту вкладатись?
-
vollena71
-
-
- Подякував: 539 раз.
- Подякували: 586 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 31 жов, 2022 14:35
vollena71 написав:Дома не залишати , на депозит не розміщувати... Треба було в крипту вкладатись?
Всі перераховані Вами варіанти мають право на життя. Але краще поясність мені сенс валютного депозиту на більше чим 1 рік. Дякую 
-
root
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 жов, 2022 14:47
root написав: vollena71 написав:Дома не залишати , на депозит не розміщувати... Треба було в крипту вкладатись?
Всі перераховані Вами варіанти мають право на життя. Але краще поясність мені сенс валютного депозиту на більше чим 1 рік. Дякую 
без разницы на какой срок - любого срочного депозита, открытого по сути под 0%, который замораживает деньги. Вон почитайте плачи Ярославны на ФБ - открыла срочный де, а щас понадобились бабки, банк не отдает ... Ладно уже на клад до востребования еще, но срочный - это за гранью понимания.
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Пон 31 жов, 2022 14:49
IMPRINTER написав:без разницы на какой срок - любого срочного депозита, открытого по сути под 0%, который замораживает деньги. Вон почитайте плачи Ярославны на ФБ - открыла срочный де, а щас понадобились бабки, банк не отдает ... Ладно уже на клад до востребования еще, но срочный - это за гранью понимания.
Дякую що хтось розуміючий відгукнувся, а то судячи по лайкам моєму опоненту я вже почав зламуватись  )))
-
root
-
-
-
-
Профіль
-
-
|