|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 31 жов, 2022 20:24
sashaqbl написав: jump написав:За його словами, компанія працює над тим, як купити обладнання чи отримати його від партнерів. За його словами, проблема торкнулася всіх енергетиків.
І одразу відповідь: а повідомленням міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, Ізраїль, Іспанія, Італія, Литва, Німеччина, Північна Македонія, Польща, Республіка Корея, Словаччина, Словенія, Фінляндія та Франція поставлять в Україну 954 одиниці енергетичного обладнання.
Я говорю, они выбрали самый идиотский сценарий. Мне очевидны как минимум 3 события которые они провоцируют террором: полная дискредитация себя, уже ржут в ООН и СМИ о "денацификации", комарах и прочее; усиливают поддержку Украины со стороны третьих стран - и больше и всё новые страны подключаются к поддержке; ожесточают население и ВСУ. Но я и понимаю зачем они это делают, потому что у них больше нет опций, это от безысходности.
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 жов, 2022 20:27
BIGor написав:Цікаво що російські боти тут проти того щоб москва була без енергії. В москві знаходиться багатенько НДІ військового напряму + багато чого завязаного на військовій темі. Плюс вся економіка завязана на москві. Чи ти як думаєш (насправді де там думать) виграти у кацапії економічно?
Я думаю, що удари по цивільній інфраструктурі зрівняють нас з руснею в очах західної громадськості, що в свою чергу призведе до програшу в інформаційній війні, бо русня обовязково це використає. А це призведе до зменшення західної допомоги. А на даний момент це половина бюджету, припускаю, що по БК 3/4, якщо не більше, по техніці - кількість очевидна. А якщо захід обнулить поставки, війна за пару місяців стане партизанською.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 жов, 2022 20:29
sashaqbl написав: BIGor написав:Цікаво що російські боти тут проти того щоб москва була без енергії. В москві знаходиться багатенько НДІ військового напряму + багато чого завязаного на військовій темі. Плюс вся економіка завязана на москві. Чи ти як думаєш (насправді де там думать) виграти у кацапії економічно?
Я думаю, що удари по цивільній інфраструктурі зрівняють нас з руснею в очах західної громадськості, що в свою чергу призведе до програшу в інформаційній війні, бо русня обовязково це використає. А це призведе до зменшення західної допомоги. А на даний момент це половина бюджету, припускаю, що по БК 3/4, якщо не більше, по техніці - кількість очевидна. А якщо захід обнулить поставки, війна за пару місяців стане партизанською.
Тобто військові заводи, НДІ - це для росіян "цивільна інфрастуктура"? Не пались русо-бот.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 31 жов, 2022 20:30
sashaqbl написав: BIGor написав:Цікаво що російські боти тут проти того щоб москва була без енергії. В москві знаходиться багатенько НДІ військового напряму + багато чого завязаного на військовій темі. Плюс вся економіка завязана на москві. Чи ти як думаєш (насправді де там думать) виграти у кацапії економічно?
а ще через "бойових комарів" скасують допомогу
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 31 жов, 2022 20:34
BIGor написав:Тобто військові заводи, НДІ - це для росіян "цивільна інфрастуктура"? Не пались русо-бот.
Речь идёт о аналогичных ударах по инфраструктуре, а не по заводам. А на заводах у них и так регулярно взрывается, жаль что мало.
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 жов, 2022 20:35
jump написав:У компанії ДТЕК закінчилося обладнання для ремонту пошкодженої внаслідок російських ударів інфраструктури. Про це заявив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук в ефірі телемарафону в понеділок, 31 жовтня. «Ми, на жаль, вже використали запас обладнання, який був у нас на складах після перших двох хвиль атак, що відбуваються з 10 жовтня. Якусь кількість обладнання ми змогли купити. На жаль, вартість обладнання зараз вимірюється сотнями мільйонів доларів. Вже є певні складнощі з купівлею цього обладнання, тому що це дуже дорого», – заявив він. За його словами, компанія працює над тим, як купити обладнання чи отримати його від партнерів. За його словами, проблема торкнулася всіх енергетиків. Сахарук також сказав, що аварійні відключення зараз можуть тривати і 6, і 12 годин залежно від того, скільки часу потрібно на відновлення об'єктів, пошкоджених окупантами: «Очевидно, що відновлення буде нешвидким. Щоразу пошкоджується те обладнання, яке ми поставили раніше… Щоразу буде довше й довше».
Из этого заявления следует, что в срочном порядке нужно поднимать стоимость кВт
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 31 жов, 2022 20:38
BIGor написав:Тобто військові заводи, НДІ - це для росіян "цивільна інфрастуктура"? Не пались русо-бот.
До чого тут військові заводи? Одна справа - удари по військовим заводам, а інша - лишити пів москви(а це 4 чи 5 млн цивільних) - без світла. Для особливо альтернативно обдарованих - рекомендую почитати історію ірано-іракської війни, і те, як мінялося відношення західного суспільства в ході війни...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 жов, 2022 20:43
BIGor написав: pesikot написав: BIGor написав:Цікаво що російські боти тут проти того щоб москва була без енергії. В москві знаходиться багатенько НДІ військового напряму + багато чого завязаного на військовій темі. Плюс вся економіка завязана на москві. Чи ти як думаєш (насправді де там думать) виграти у кацапії економічно?
Про Москву - ще зарано "Нє дєлай волны"
Та зрозуміло що для можновладців "Не на часі".
Ти сам знаєшь, яку я маю думку про "не на часі", але це той самий випадок, коли треба зачекати
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 31 жов, 2022 20:59
alex_dvornichenko написав:уже ржут в ООН
вместо того чтобы ржать лучше б перестали покупать у РФ нефть и газ. Тогда и война быстро закончилась бы. А ржать... Много ума не надо.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 31 жов, 2022 20:59, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 31 жов, 2022 21:18
Ruslan2453 написав: Hotab написав:За ранок випустили 50+, 44 збили.
По всей Украине намного больше, чем 6 (шесть) прилётов, что-то не стыкуются цифры.
Таки да. У нас два "бабаха". Поцілили (поряд з ГЕС) одну з підстанцій. Другий  . Був якраз на дачі (недалеко-5 км). Нічого не чув, бо сильний вітер від мене в сторону міста і шум "моря" 
-
ТИХИЙ
-
-
- Подякував: 138 раз.
- Подякували: 387 раз.
-
-
Профіль
-
-
|