Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
root написав:Якщо не хочете чекати довго то дійсно можна як варіант перекинути до пумби чи райфазену та зняти в любому банкоматі (чи в касі пумби) А якщо не клієнт то теж швидко зроблять дебетку.
У меня во многих банках есть, просто не буду на Альфу закидывать бабло
ustinovse написав:Якщо сума більше 2к замовляти за 5 робочих днів (для гривні) і 10 робочих днів (для валюти). Не більше 100к на день з рахунку (обмеження НБУ). Якщо потрібно більше - можна одним замовленням замовити одразу на декілька днів.
Больше 2к ????? Ого, как банк деградировал. Уже от 2к грн надо заказывать.....бедаааа....совсем плохой стал....
Я не знаю чого вони таке вписали. При цьому в банкоматі щодня можна 20к з картки знімати. Ліміт на безкоштовне зняття трохи знизили правда - хамелеон 20к на місяць, з пакету блек - 50к на місяць.
ustinovse написав:Я не знаю чого вони таке вписали. При цьому в банкоматі щодня можна 20к з картки знімати. Ліміт на безкоштовне зняття трохи знизили правда - хамелеон 20к на місяць, з пакету блек - 50к на місяць.
Причём противоречия нет. У Аллы нормально сказать, что денег в кассе нет, можете попробовать снять в банкомате, который тут же в отделении находится. Другой вопрос, что "можно снять" - это громко сказано. Часто в том банкомате тоже денег нет. Тогда бегай к чужому и снимай порциями по 1к.
Кстати, а что, лимиты в день уже до 20к порезали? Совсем недавно у меня и на Вайте и на Хамоне по 30к было. А сейчас из Сенса вообще пункт настройки лимитов исчез и не понятно где их смотреть.
moveton написав:Кстати, а что, лимиты в день уже до 20к порезали? Совсем недавно у меня и на
20к
В день чи за місяць?
Безкоштовно - 20к на місяць по хамелеону і пакету вайт. 50к по блек. Але є окремий ліміт на день (для всіх карток) взагалі на зняття в банкоматі - 20к (хоч безкоштовно, хоч з комісією).
Востаннє редагувалось ustinovse в Сер 02 лис, 2022 13:21, всього редагувалось 1 раз.