Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Щось бентежить мене цей рядок по Хамелеону: "списання % (покупки)" . До вересня такого не було. У вересні в РД списали 20 коп, у жовтні вже 31 копійка. Причому заборгованість була практично однакова завжди - 20 тис. У всих таке, чи може це якась комісія за некошерні витрати?
Evgeny написав:Коллеги, как сейчас Алла отдает деньги с карты ( не депозитные ) Если сумма больше 50 кгрн заказывать за 7 дней ?
Якщо сума більше 2к замовляти за 5 робочих днів (для гривні) і 10 робочих днів (для валюти). Не більше 100к на день з рахунку (обмеження НБУ). Якщо потрібно більше - можна одним замовленням замовити одразу на декілька днів.
Evgeny написав:Коллеги, как сейчас Алла отдает деньги с карты ( не депозитные ) Если сумма больше 50 кгрн заказывать за 7 дней ?
Персмен є? Якщо так - зателефонуйте йому i зможете отримати все у день дзвiнка (ну може наступного дня). Якщо нема то так - треба замовляти за 5 (якщо гривня) або за 10 робочих днiв (якщо валюта) при цьому кошти мають бути вже на рахунку в альфi (без грошей заявку не приймуть)
Evgeny написав:Если сумма больше 50 кгрн заказывать за 7 дней ?
якщо це в долярах то звісно ж замовляти. А в гривнях то смішна сума, цеж банк а не бабулька з городиною на базарі Хоча в наших реаліях можу не здивуватись на інше.
Evgeny написав:Если сумма больше 50 кгрн заказывать за 7 дней ?
якщо це в долярах то звісно ж замовляти. А в гривнях то смішна сума, цеж банк а не бабулька з городиною на базарі Хоча в наших реаліях можу не здивуватись на інше.
Может и смешная, но в 25 раз больше порога, после которого регламенттребует заказа По факту обычно в отделении готовы выдать и больше минимума, но смотря когда и в каком отделении. Моё обычно не совсем нищенствует, но бывало, что и говорило: "Сегодня деньги ещё не подвезли. Подходите после обеда". Правда, в тот раз, когда мне наличка требовалась срочно, подсказали в какое отделение подъехать, куда уже завезли.
Якщо сума більше 2к замовляти за 5 робочих днів (для гривні) і 10 робочих днів (для валюти). Не більше 100к на день з рахунку (обмеження НБУ). Якщо потрібно більше - можна одним замовленням замовити одразу на декілька днів.
Он як воно. То з такою сумою можливо є сенс відкрити якусь більш привілейовану пакетку (з умовним обслуговуванням) та безкоштовно потрусити чужі банкомати Чи трансфернути гроші до лояльного на зняття готівки банку... але згоден, все це тимчасові костилі.
Я сьогодні якраз таку суму завантажив в банкомат, тож як варіант стати поруч біля нього та чекати клієнта з баблом! )))) шуткую.
Якщо не хочете чекати довго то дійсно можна як варіант перекинути до пумби чи райфазену та зняти в любому банкоматі (чи в касі пумби) А якщо не клієнт то теж швидко зроблять дебетку.