Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
alex lem написав:flysoulfly Я конкретно в відділенні казав дайте безкоштовну картку під депозит. Конкретно сказали ,,Ні, нема. Тільки карта за 50 гривнів, пакет Стартовий називається.
ну может они имели ввиду что бесплатная карта вам не положена, т.к. у вас нету депозита
Сказали, под депо тоже платная , 25 грн месяц
ну может они сайт своего банка не видели "Переваги депозитів від банку «Південний»: Приємні бонуси Платіжна картка у подарунок."
J Я в кінці серпня (августа) в них оформлював соціяльний депо, ну і картку. Тоді такого на їх сайті точно не було. Я дивився щоб було що казать в відділенні... Виходить зараз зробили в подарунок картку при оформленні. Мені визванювали з півня. ,,Приносьте гроші на депозит,,.Як вони віддадуть ті що є, а тоді подивимось чи ще нести. Тоді в серпні менший вибір банків був.
alex lem написав:flysoulfly Я конкретно в відділенні казав дайте безкоштовну картку під депозит. Конкретно сказали ,,Ні, нема. Тільки карта за 50 гривнів, пакет Стартовий називається.
так со стартового платное снятие ... я открывал Карту для выплат (но это было дол войны)
а депо куда падает? тоже платно снимать, получается?
Є вкладником Південного. У різний час тримав у банку від 5 до 100 тисяч гривень. Ставки, звісно, можна знайти і вище. Але Південний мені подобається. Правда банк дуже повільний. З проблемами в обслуговуванні не стикався, хіба що оформлення паперів. У сенсі часу, який доводиться чекати - явно не для нервових людей, а для тих, хто нікуди не поспішає.
Виходить в півня є трішки проблеми з виплатою валюти. А я хотів тут прокаруселити. Хто що скаже ліміт на видачу не підняли? І що за ситуація в банку в цілому. Дякую.