Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Який там шухер, чувак вже готувався і чекав до такого варіку. Заплатили грошенят і знов на свободі. Фрідман граматна людина, точно все продумав на перед.
Який там шухер, чувак вже готувався і чекав до такого варіку. Заплатили грошенят і знов на свободі. Фрідман граматна людина, точно все продумав на перед.
Что тут наперед он мог придумать? Если бы придумывал, не допустил бы такого пресс релиза, от Британской полиции. Лицензия на млрд USD , теперь точно миф.
Всього знати на перед ніхто не може, а от підготуватись максимально до різних варіантів дуже реально. Чи хто гадає фрідмана за решіткою побачити? якщо так то я дуже сумніваюсь
root написав:Всього знати на перед ніхто не може, а от підготуватись максимально до різних варіантів дуже реально. Чи хто гадає фрідмана за решіткою побачити? якщо так то я дуже сумніваюсь
За британскую решётку, могу представить. Могу представить, что и как Скрипалей тоже. Не могу представить себе только без последствий такую историю, для банка в Украине.
ps Аналог ящера, оформление онлайн и по рефссылке.
Но стоит обратить внимание, что, кроме её обязательной электронности (хотя в факе говорят и про пластиковую карту "Выгода", которую ещё и обязательно нужно закрыть перед открытием этой) в ней: "Ти можеш вивести накопичений кешбек реальними грошима на картку як повернення покупок, здійснених в Епіцентрі". Т.е. у неё совершенно отдельные орехи от обычного орехоклуба и если в Эпицентр не ходишь, то кешбек у тебя так орехами и останется. В общем, ни разу не замена Хамону. Хотя, дополнительные 20к к банкоматному лимиту в месяц может тоже кому пригодятся.