Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1047710478104791048010481 ... 12354>
Повідомлення Додано: Вів 06 гру, 2022 21:30

барабашов написав:Frant
Бига помню по более позднему периоду
То что он в Горловке(?) потерял около 20ти квартир - читал
Причём его опыт с попаданием в "яблочко" расейского сортира? В Мариуполе 100% населения тоже так попали, в Харькове - %20.
Метеоритом на Крещатике в теории можно и Кличка убить, не то что квартиру кому то повредить

Інше.
При малому попиті - ніхто не буде клепати пачками новодуби. Вистачить "вторинки".
Frant

Заблокований
Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2577 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 гру, 2022 21:37

beee написав:уже даже в новых голливудских фильмах стало популярным утверждение: сколько бы ты не зарабатывал, должен быть запас безопасности, первым пунктом которого значится собственное жильё.

мне даже лень писать, почему.

но на профильном форуме, оказывается, это загадка

Якщо голiвудський фiльм про логiку українцiв, то може i так.
А американцi власне все життя мотаються з штата в штат в пошуках жирнiшої роботи, бо в них достойна робота не обежена столицею як в Українi.
В США налог на власне житло - 2% в рiк вiд вартостi, ремонтнi роботи коштують дуже дорого, володiти житлом - сумнiвна перевага, мае сенс якщо не на останнi грошi.
Востаннє редагувалось little_wanderer в Вів 06 гру, 2022 21:40, всього редагувалось 1 раз.
little_wanderer

Подякував: 102 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 гру, 2022 21:39

Bolt написав:
  vitaliian написав:
  airmax78 написав:И зачем делать швы по 5+ мм шириной?
чтобы подчеркнуть брутальность медной расшивки

ИМХО смахивает на антураж из ужастиков😼

Какая жизнь такие тренды
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 06 гру, 2022 21:40

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

после войны должен быть рост. на это указывает конвульсивная истерия с мантрами - ещё 100 листов этих заклинаний и я, клянусь, сам ей поддамся.
осторожно, от частоты повторяющихся зомбирований может подташнивать
Бетон

Повідомлення Додано: Вів 06 гру, 2022 21:46

little_wanderer написав:
  beee написав:уже даже в новых голливудских фильмах стало популярным утверждение: сколько бы ты не зарабатывал, должен быть запас безопасности, первым пунктом которого значится собственное жильё.

А американцi власне все життя мотаються з штата в штат в пошуках жирнiшої роботи, бо в них достойна робота не обежена столицею як в Українi.
В США налог на власне житло - 2% в рiк вiд вартостi, ремонтнi роботи коштують дуже дорого, володiти житлом - сумнiвна перевага, мае сенс якщо не на останнi грошi.

"Любой дурак знает, что нужно делать: покупаешь дом, неубиваемую японскую тачку...это твоя крепость одиночества, с которой ты до конца жизни попадаешь на уровень: "Пошёл ты" " (с из голливудского фильма, США реж Руперт Уайатт)
любой дурак знает, кстати - там там сказано
Бетон

Повідомлення Додано: Вів 06 гру, 2022 21:51

beee написав:
  little_wanderer написав:

"Любой дурак знает, что нужно делать: покупаешь дом, неубиваемую японскую тачку...это твоя крепость одиночества, с которой ты до конца жизни попадаешь на уровень: "Пошёл ты" " (с из голливудского фильма)

Про то шо я дурак я i так знаю, дякую.
Найбiльшою дурiстю в мене було купити житло в Українi i планувати там жити на рiвнi "Пошёл ты" до кiнця життя.
Спочатку воно стало замалим для родини, а потiм взагалi непридатним для життя.
А зараз я вже взагалi в квартирi в мурашнику жити не хочу.
I це навiть 10 рокiв не пройшло.
little_wanderer

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 гру, 2022 22:07

beee написав:
  little_wanderer написав:

"Любой дурак знает, что нужно делать: покупаешь дом, неубиваемую японскую тачку...это твоя крепость одиночества, с которой ты до конца жизни попадаешь на уровень: "Пошёл ты" " (с из голливудского фильма)

Про то шо я дурак я i так знаю, дякую.
Найбiльшою дурiстю в мене було купити житло в Українi i планувати там жити на рiвнi "Пошёл ты" до кiнця життя.
Спочатку воно стало замалим для родини, а потiм взагалi непридатним для життя

замале житло - не вказує ніяк на дурість. це звичайна подія, коли збільшується сім'я.

жилищные условия можно и нужно улучшать и делать это нужно вовремя.

я бы хотел посмотреть, насколько легко арендовать квартиру с двумя детьми и, например, кошкой.
Бетон

Повідомлення Додано: Вів 06 гру, 2022 22:10

Именно в киеве по ценами минус 10% от самого жирного 2021 года в 25-этажных общажках типа севена?
BIGor

Подякував: 1447 раз.
Подякували: 1852 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 06 гру, 2022 22:15

Питання ж було про виживання без роботи.
Мiй point був що квартира може бути елементом безпеки (другорядним), лише коли окрiм неi ще є декiлька годових доходiв в заначцi (що є основним елементом безпеки)
Востаннє редагувалось little_wanderer в Вів 06 гру, 2022 22:16, всього редагувалось 1 раз.
little_wanderer

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 гру, 2022 22:24

little_wanderer написав:Питання ж було про виживання без роботи.
Мiй point був що квартира може бути елементом безпеки (другорядним), лише коли окрiм неi ще є декiлька годових доходiв в заначцi (що є основним елементом безпеки)

Так і є - безпека - це готівковий кеш в доларі на 2 роки. Нерухомість в такому плані тільки може бути безпечною десь на західній Україні.
BIGor

Подякував: 1447 раз.
Подякували: 1852 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1047710478104791048010481 ... 12354>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей