К сожалению, такая ситуация сейчас по ВСЕЙ Украине и на всех уровнях. В том числе и с мером Чернигова, и .... Ибо причины с моей стороны изложены были и сегодня, в том числе с официальных "новостей". Правда удалены Модером. Жизнь заставляет меняться - а оно "Воз и ныне там" Будь якої конкретики з мого боку - відповідно до правил форуму жодної отсєбятіни. Як писав Хотаб - "це дуже страшні речі".
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Суб 10 гру, 2022 22:37, всього редагувалось 1 раз.
Bobua написав:Вас в село між чергуваннями пускають? 2на4дні, чи якось так? Бо з багатьох частин казали, що сидять в окопах безвилазно. І вивозять лише рідко митись-пратись...
А тепер тупимо в іншому селі. Митись десь далеко йти, і починаю задумуватись, а "скільки там тої зими..."
В село то вивозили(раз на тиждень, чи 10днів), але тепер збираємось їхати на Схід(і то наче там, де дуже гаряче) - то кажуть, що там НЕ будемо/не можемо бути в селі(так як люди тутешні можуть здати наше місце) - тож умови будуть суворі/жорсткі!
То я теж вже задумуюсь "скільки тої зими")) і може якось протягнути на вологих салфетках...))
freeze написав:Влажные салфетки помогают, но неделями их использовать сомнительно
А якщо не буде іншої можливості, крім "помитись на холоді" - то може краще таки салфетки?))
Water написав:Де у ваших умовах було сказано шо ви сидите у лісосмузі і більше нічого ні у кого немає, ні друзів, ні знайомих, ні населення поруч? Є генератори, є буржуйки з сушарками для білизни, є осушувач для взуття багаторазовий(силікагель).
Ну то я тепер вище☝️ описав умови, які нас чекають... І з вашого переліку, є тільки генератори(бо буржуйки є звичайні) - то вони лише для заряджання рацій, акумуляторів, павербанків, телефонів.
vitaliian написав:
Успіх написав:Мова йде - ДЕ САМЕ СУШИТИ, ЧИ ПРОСУШУВАТИ РЕЧІ ПОПРАНІ, ЧИ ПРОМОКШІ ВІД ДОЩУ?
В нас таких нема, але бачу, що нормально можуть розвішати речі на такій буржуйці лише 2 чол. То я з таким успіхом - поблизу буржуйки можу понатягувати шнурків(на Волині так робили) - то тоді хоч 4-5 чол. розвішає свої речі
Коротше подивимось - може з-часом на "морозному вітрі" буде швидше просушуватись і тоді лише на годинку біля боржуйки розвішувати...
Але, це все дрібниці життя... бо ГОЛОВНЕ - ВИЖИТИ І ВЦІЛІТИ/ЗАЛИШИТИСЬ НЕПОШКОДЖЕНИМ!
п.с. Тут ще, як мінімум, то ще й розумово треба вціліти)) - а то дивишся в ютубі новини/карту наступу... і бачиш, наприклад, три найгарячіші точки наступу... - а тобі потрібно морально налаштуватись, бо ти їдеш саме в напрямку однієї з таких точок А потім зв'язуєшся по відеозв'язку по Вайберу з сім'єю... - а там тобі твій 4-річний синочок каже: "Татку, я хочу щоб ти швидшко приїхав і ніколи нікуди більше не їхав!"
❗️Автомобили грузоподъемностью более полутора тонн не буду допускаться на Крымский мост с полуночи 11 декабря, сообщает пресс-служба Росавтодора.
"С 00:00 11 декабря 2022 года (в ночь с воскресенья на понедельник) водителям грузовых машин грузоподъемностью более 1,5 тонн (в том числе автомобилям типа "Газель", движущимся как с грузом, так и порожними) при пересечении Керченского пролива следует выбирать для проезда альтернативный наземный автодорожный маршрут или пользоваться паромной переправой. Указанные автотранспортные средства временно не будут допускаться для движения по Крымскому мосту", - говорится в сообщении.
❗️Автомобили грузоподъемностью более полутора тонн не буду допускаться на Крымский мост с полуночи 11 декабря, сообщает пресс-служба Росавтодора.
"С 00:00 11 декабря 2022 года (в ночь с воскресенья на понедельник) водителям грузовых машин грузоподъемностью более 1,5 тонн (в том числе автомобилям типа "Газель", движущимся как с грузом, так и порожними) при пересечении Керченского пролива следует выбирать для проезда альтернативный наземный автодорожный маршрут или пользоваться паромной переправой. Указанные автотранспортные средства временно не будут допускаться для движения по Крымскому мосту", - говорится в сообщении.
"the damage was far more extensive than that one spot. That’s because the roadway underneath the bomb was a continuous structure over five of the piers, covering about 900 feet, according to engineers."
Успіх написав:Які нах пральні машини в окопах/бліндажах?
Чому дуже часто розмову повертають зовсім в інше русло?))
Мова йде - ДЕ САМЕ СУШИТИ, ЧИ ПРОСУШУВАТИ РЕЧІ ПОПРАНІ, ЧИ ПРОМОКШІ ВІД ДОЩУ?
Де у ваших умовах було сказано шо ви сидите у лісосмузі і більше нічого ні у кого немає, ні друзів, ні знайомих, ні населення поруч? Є генератори, є буржуйки з сушарками для білизни, є осушувач для взуття багаторазовий(силікагель).
ну силікагель то таке, він і побутових умовах річ одноразова, а в польових і тим більше. справа в тому, що після того, як він набере вологу, його потрібно просушувати (прожарювати) при досить високій температурі - 600+ град, що самі розумієте, малореально не в промислових умовах. та і не призначений він для використання в такому режимі, як сушити повністю мокрі шкари. в герметичному пакеті чи накрайняк в сухій коробці з взуттям на сухому складі підтримати необхідний рівень - так, а сушити повністю мокрі шкари - ви не напасетеся того силікагелю. десь давно чи то бачив (ще по тєлєку в передачі про туристів) чи десь читав, як можна в такому випадку викручуватися. нагрівають в багатті чи поруч камінці і кладуть в шкари/чоботи, стверджували шо ніби як допомагає. ну, зрозуміло, що камінці слід гріти так щоб шкари не порозлазилися. а то колись пішли в похід, на ночівці була банька/сауна, і колега залишив мокрі кросівки сохнути в ній. зранку мав окремо верх і окремо підошви . добре, що мав ще пару взуття з собою.
У орков практически пошли по пути... Николаевского времени 1914го года Первой Мировой, Оболвание населения московии имеет прагматичную цель: Первоисточник: https://www.ostro.org/ua/general/society/news/654008/ Можно только представлять, какой уровень падения имеет "средний житель" московии. Так, что переименование "России" на "Московию" будет весьма целесообразно.
По словам Меркель, Минские соглашения были попыткой дать время Украине.
Так об этом "порохоботы" давно говорили. Что Минские - это западня для Путина, потому что Путин изначально не хотел выполнять никаких соглашений и рассматривал Минские, как меню из ресторана - это Украина должна выполнять, а это я не буду выполнять Но некоторые форумчане твердолобо утверждали, что Минские - это зрада
По утверждению Путина, слова экс-канцлера говорят о том, что начать войну с Украиной было правильным решением, поскольку "оказывается, все эти минские соглашения никто не собирался исполнять". "Видимо, мы поздно сориентировались, честно говоря. Может, и раньше все это надо было начинать", - сказал президент.