detroytred написав: Блогер лише переклав. Це результати опитування (11000 ос.) в Німеччині. Ось німецьке посилання:
Що ж малось на увазі, я не можу знати.
В цьому посиланні є все, окрім 60% власного житла. Але в кінці цієї статті є інше посилання
Seit dem 24. Februar 2022 sind allein nach Deutschland mehr als eine Million Menschen aus der Ukraine geflohen. Viele ukrainische Geflüchtete nehmen inzwischen aktiv am Leben in Deutschland teil: 17 Prozent sind in Deutschland bereits erwerbstätig, die Hälfte besucht einen Sprachkurs, und 60 Prozent leben in einer eigenen Wohnung.
Мені теж здалася цифра 600+тис у окремому житлі нереальною (це 200-300 тис квартир), але... Я вважаю, що це не "власні", а просто "окремі" квартири (тобто тимчасові). Чи якісь хостели.
prodigy написав:Польща відмовилась підтримувати пакетну угоду Євросоюзу, одним з пунктів якої є виділення 18 мільярдів євро макрофінансової допомоги Україні у 2023 році.
Про це повідомило видання Politico з посиланням на чотирьох європейських дипломатів. Виявилось, що Польщу не влаштовує останній пункт документа - встановлення мінімальної ставки податку на прибуток великих корпорацій в розмірі 15%.
Вето відкликали. Польща окрім податку, якби хотіла жосткіших санкцій для раші:
Po kilkudziesięciu godzinach Polska odwołała swoje weto w Brukseli Pojawiły się domysły (niepotwierdzone oficjalnie przez Warszawę), że używamy tego narzędzia nacisku m.in. po to, by uzyskać lepsze zapisy sankcyjne w dziewiątym pakiecie restrykcji wobec Rosji, przy którym Polska i państwa bałtyckie od kilku dni ostro spierają się z krajami unijnego Zachodu. Chodzi m.in. o „prawne wyjaśnienia" do już wcześniej nałożonych sankcji, które jednoznacznie potwierdzałyby prawo unijnych portów do obsługi ładunków z rosyjską żywnością i nawozami.
Щодо ФРН: Українське резюме
74 % опитаних проживають у приватному житлі, лише 9 % – у спільному житлі.
из Германии оно видней, правда?[/quote] вас просто умудренный жизнью человек подстебнул, а Вы не поняли к сожалению реалии как происходят эти процессы , совсем далеки от информации в ТГ. В плен попадает в лучшем случаи 1 из 5 желающих.
detroytred написав:60 процентов украинских беженцев уже получили собственное жилье в Германии и живут отдельно.
Я бы сказал, что процент беженцев живущих отдельно (ясное дело, что не в своем, но в Германии это общепринятая практика) значительно больше. Просто в дорогих регионах Западной Германии народ часто снимает квартиру на две семьи, на отдельные банально не хватает соц. выплат.
detroytred написав:60 процентов украинских беженцев уже получили собственное жилье в Германии и живут отдельно.
Я бы сказал, что процент значительно больше. Просто в дорогих регионах Западной Германии народ часто снимает квартиру на две семьи, на отдельные банально не хватает соц. выплат.
Да я статтю розмістив більше в плані не стосовно житла, а даних з опитування, як бачать відношення оті біженці. Та ін.: повернення додому... Це більш важливо.
Я бы сказал, что процент беженцев живущих отдельно (ясное дело, что не в своем, но в Германии это общепринятая практика) значительно больше. Просто в дорогих регионах Западной Германии народ часто снимает квартиру на две семьи, на отдельные банально не хватает соц. выплат.
Меня больше всего удивило, что на такое количество беженцев (да еще с учетом вашего замечания) хватает свободного жилья. При том, что много эмигрантов прибыло из других регионов. Помню, что еврейские эмигранты месяцами и годами ждали подходящего варианта.
Востаннє редагувалось Starikan в Чет 15 гру, 2022 23:30, всього редагувалось 1 раз.