Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 30433044304530463047 ... 14627>
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2022 16:18

Все буде добре!©

І сьогодні всі наші "подарунки" лише для орків... :mrgreen:
Сьогодні цілий день мої побратими насипають оркам і насипають по-повній!🔥🔥🔥

Все буде Україна!👍
Востаннє редагувалось Успіх в Пон 19 гру, 2022 17:36, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2022 16:19

Letusrock написав:
  ЛАД написав:
  Starikan написав:----------
ЛАД
Хорошо, что не у всех есть ЯО и даже красные кнопки. :)
-----------
"Новорожденных" пожалели?

Насколько понимаю, Вы физик.
Вам нужно объяснять, что такое ядерная война?
Вы не понимаете, что наш родной Харьков будет одной из первых целей ответного удара? Или плевать?

я мав на увазі гіпотетичну ситуацію коли б в України була можливість "окончательного решения рашистского вопроса" (с) без загрози удару у відповідь. От припустимо є два варіанти (задача на сферичного коня у вакуумі):
1) натискаємо чарівну кнопку і всі росіяни зникають, війна сьогодні закінчується, в світі починається мир і процвітання
2) з гуманістичних міркувань відмовляємось від кнопки, і війна продовжується ще багато років, продовжують гинути наші люди, кругом біль, смерть, руйнування
філософське питання - що має вибрати українець?

1. Не вижу смысла рассматривать гипотетические и абсолютно не реальные ситуации.
2. Прекрасно понимаю, что иногда просто хочется излить эмоции, и Ваш пост воспринимаю именно так. Но эмоции надо сдерживать. И не всё высказывать, тем более публично.
Соскин в видео, выложенных вчера Шмитом наговорил много чего. Если бы не считал его просто дураком, решил бы, что он выполняет задание росс. пропагандистов. Во всяком случае эти видео легко использовать в их целях.
3. Ваше "гипотетическое" решение, вообще-то, геноцид. Немцы принесли на нашу землю уж точно не меньше горя, и жертв было намного больше, но задача уничтожения немецкого народа никогда не ставилась.
Повторю, Вы высказали вполне естественные и понятные эмоции, но не надо увлекаться.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2022 16:19

Успіх написав:По-перше - вітаю всіх зі святом Миколая!

По-друге - вчора і сьогодні наші хлопці на вогневій випалюють ворога по мірі можливості!

Правда, позаминулої ночі і цієї ночі трохи померзли... - тож сьогодні, хоч і свято - але копали копанір і бліндаж(бо раніше не знали, чи це остаточна позиція, чи тимчасова на 2дня)....
Але...
Але позиція виявилась не остаточною...
Потрібно змінювати квадрат....

ви вже мали справу с касетными снарядами (набоями)?
кажуть що гарна річ
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3340 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2022 16:22

Starikan написав:The New York Times: Путинская война (перевод)
Very long read
https://echofm.online/statya-dnya/the-n ... kaya-vojna

Спасибо!
Длинно, но интересно.
Кстати, оказывается, что мы всё же готовились к вторжению, параллельно рассказывая на высшем уровне, что вторжения не будет.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2022 16:23

detroytred написав:Prodigy
А якщо припустити (до речі, це може й бути справді так!), що більшість сьогоднішніх харків'ян ніякого поняття й близько не мають, що назва ФЕД пов'язана з дзержинським?
ФЕД і ФЕД))
Ще й хто чув, що таке підприємство є у місті?))
Кому воно цікаве-то?

Тобто узагальнене звинувачення харків'ян у совковості на цій підставі виглядає необгрунтованим.

Я б краще задав питання: хто відповідає, що закон про декомунізацію не виконується? Хто ці совки? Починаючи з найвищих чиновників країни))
Ще 9 квітня 2015!!! року прийняті чотири закони про декомунізацію.
Нагадую, якщо ж закон не виконає і керівник області, то це має протягом трьох місяців зробити Кабінет Міністрів. Який, в свою чергу, відповідальний перед президентом.

декомунізація має статися в мозках (процес прискорився з лютого 2022)
вже писав як я мешкав у Харкові у січні 2017-люди лякались української мови (я навмисно питав всіх на вулиці-як пройти туди) це просто сором- щоб така реакція була
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2022 16:33

Тріскотіння касет...

prodigy написав:ви вже мали справу с касетными снарядами (набоями)?
кажуть що гарна річ

Нажаль, лише в нашу сторону прилітало і прилітає...
(хоча, може і в бригаді є... - бо недавно нам мали дати оту круту закордонну техніку... ну ту, що по мостам полюбляє пуляти ;) - а чи точно її дали, то ще не в курсі)
Бо моя справа маленька)) - основне "зв'язок"/рації! ( і старлінк)
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2022 16:56

Успіх написав:
  prodigy написав:ви вже мали справу с касетными снарядами (набоями)?
кажуть що гарна річ

Нажаль, лише в нашу сторону прилітало і прилітає...
(хоча, може і в бригаді є... - бо недавно нам мали дати оту круту закордонну техніку... ну ту, що по мостам полюбляє пуляти ;) - а чи точно її дали, то ще не в курсі)
Бо моя справа маленька)) - основне "зв'язок"/рації! ( і старлінк)

на жаль дають по краплі
Україна за 10 місяців отримала багато чого, але якби навіть все це ми отримали за 2 місяця -то наші втрати були б меншими

prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2022 16:58

ЛАД написав:
  Starikan написав:The New York Times: Путинская война (перевод)
Very long read
https://echofm.online/statya-dnya/the-n ... kaya-vojna

Спасибо!
Длинно, но интересно.
Кстати, оказывается, что мы всё же готовились к вторжению, параллельно рассказывая на высшем уровне, что вторжения не будет.

готовились-громко сказано (особенно на севере и юге)
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2022 17:00

Літак з російським диктатором Володимиром Путіним на борту увійшов у повітряний простір Білорусі.

Як повідомляє проект "Беларускі Гаюн", до повітряного простору Білорусі увійшов Іл-96-300ПУ з реєстраційним номером RA-96022. Борт вилетів із Санкт-Петербурга о 14:25 за місцевим часом. Номер рейсу - RSD111.

Спостерігачі припускають, що для конспірації о 14:30 з московського аеропорту "Внуково" підняли інший Іл-96-300ПУ з реєстраційним номером RA-96020. Номер рейсу - RSD1/RSD001. Крім того, вранці в Пітер перегнали відразу два борти Путіна RA-96022 і RA-96014. Другий також підняли в небо після зльоту літака з Путіним.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2022 17:09

Hotab написав:
  ЛАД написав:Як я пам'ятаю, скупчення рос. військ біля нашого кордону було ще весною 2021.

Ну от майже рік і був.
Багато це чи мало?
Якщо вважати, що ні на півдні, ні на півночі не створено було будь-яких інженерних перешкод і не створено укріплених районів, то немало.

Взагалі, вам не здається дивним будувати хайвеї на півдні і півночі, коли біля цих кордонів 100 тисяч, яким нема чого протиставити?

Не здається.
Харків-Київ теж будували. І по цьому "хайвею", сподіваюсь, йшла на схід наша допомога, а не орки.
З Києва на захід теж будували. І тими "хайвеями" йшла до нас техніка і боєприпаси від західних партнерів.

Це наче б по вашому під'їзду ходив наркоманом з мисливською рушницею, питав у всіх "Де цей чортовий ЛАД, я знесу йому голову зараз!" , А ви в цей час спокійно перестилали б в прихожці лінолеум, а то він трохи прохудився, а у вас в п'ятницю на ювілей 70 років гості.

Что Вы предлагаете?
Не перестилать линолеум, а поменять деревянные двери на стальные?
Да, их топором не прорубишь, но выносятся вместе с коробкой ничуть не тяжелее.
Посмотрите статью, на кот. дал ссылку Starikan https://echofm.online/statya-dnya/the-new-york-times-putinskaya-vojna.
Украина ... переместила некоторые из своих средств защиты, такие как ракетные установки «Бук» и С-300, а также свой основной центр управления и контроля радиоразведки, на новые объекты до начала войны. Вместо этого российские ракеты часто поражают старые позиции. По словам американских официальных лиц, в целом до 60 процентов российских крылатых ракет не попали в намеченные цели.

Думаю, это сыграло бОльшую роль, чем рытьё окопов.
Когда-то уже писал о протяженности нашей границы с РФ и Беларусью. Где надо было рыть - под Харьковом? Сумами? Черниговом? Житомиром? Запорожьем? Днепром? Херсоном?

Хоча. Ви там щось казали, що у вас єдина претензія до Зеленського, що не зміг домовитись з путлєром.

Неверно.
Я писал не так. Не "не зміг домовитись з путлєром" - это, вполне возможно не удалось бы, причём, никому, даже самому опытному политику.
У меня претензия, что он не использовал для этого все силы и возможности. Во всяком случае, исходя из публичных сообщений на эту тему. Что делалось тайно, по дипломатическим и другим каналам, я, естественно, не знаю.
Ради того, чтобы избежать сегодняшних жертв и разрушений, можно и нужно было сделать значительно больше.

Вы говорите о 2021. Но как здесь часто напоминают, война до 24.02 шла уже 7,5 лет. Причем Порошенко в отличие от Зеленского не говорил о мире с РФ.
Опасность со стороны Крыма была очевидна (в случае полномасштабной войны).
Помню в начале войны Вы доказывали, что обороняться в херсонских степях было = погубить армию.
Почему же при Порошенко за 5 дет не построили там 2-3-...(5?) рубежей обороны, как сегодня делают это росс. войска? И это я совсем не в упрёк Порошенко, думаю, это объясняется вполне объективными причинами.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 30433044304530463047 ... 14627>
Форум:
+ Додати
    тему