vitaliian написав:Если не ИПСО это может повлиять на ход войны
В контексті зменшення партнерських грошей для України на тлі збільшення їх власних витрат на боротьбу з вірусом?
Уже столько в нас вложили, не думаю что так просто взять и уменьшить. Солдаты могут болеть. Летчика танкистом не заменишь. Прихожу в разгар ковида в поликлинику, 2/3 врачей не принимают - на больничном. Больницы тоже не принимают. Троллейбусы почти не ездят, спрашиваю чего, водители болеют. Ну и т.д.
Starikan написав:да-да, именно лднровский, в начале 2014 года россиян там не было, или были по минимуму, и против новой власти Украины воевали именно шахтеры без всяких кавычек
Не беріть гріх на душу таку дурь писати. Навіть якщо ми відкинемо події Іловайська (серпень 2014) , коли з десяток рашиських БТГр зі спини зайшли і створили обвал фронту, то ще до цього був і МН-17 збитий рашиським буком (це все саме професійні військові). Але ще були тисячі найманців з ерефії, які сідали в екіпажі танків та БТР , а також перебували в ДРГ. Не треба тут підспівувати орковській пропаганді про "нарот Бамбаса паднялся"
новой власти Украины
Порошенко обратно 7 червня.
Ви вмієте читати? Я кажу про початок війни, коли місцеві виходили та затримували наші загони АТО, коли ходаковські формували з місцевих силовиків свої сепарськи загони, коли царьови та інші риги організовували "паради полонених" - ВИ ЗАБУЛИ ВСЕ ОЦЕ? А я не забув.
Новое коалиционное правительство Дании намерено отменить один из самых старых национальных праздников, чтобы увеличить расходы на оборону. Это - первый шаг новой правительственной коалиции, о создании которой было объявлено накануне.
Один из приоритетов коалиции - чуть быстрее, чем планировалось, выйти на показатель 2% от ВВП на военные расходы в соответствии с обещанием, которые страны НАТО дали друг другу еще в 2014 году, после захвата Россией Крыма и развязывания локальной войны на востоке Украины.
Прежнее правительство собиралось довести военные расходы до 2% ВВП только к 2033 году, новое же ввиду нападения России на Украину хочет сделать это на три года раньше. ........ Отвечая на критику, Метте Фредериксен заявила: "В Европе идет война, и нам нужно укрепить нашу оборону… И это потребует от каждого чуть большего вклада". ....
https://www.bbc.com/russian/news-63993809 Это к вопросу о том, сколько может позволить себе нормальная страна выделять на оборону в нормальное время (не во время войны), может ли слабая в экономическом отношении страна иметь сильную армию и могла ли Украина выделять больше на вооружение. И сможет ли делать это после войны.
Будо б коректніше оперувати датами. Бо я , наприклад, не знаю, про який ви період. Але виходячи з вашої фрази "новые власти Украины" взяв з 7 червня, дати обрання президентом Порошенко. В цей час воювали всі ті, про кого вам вище повідомили. Не шахтарі.
ЛАД написав:Это к вопросу о том, сколько может позволить себе нормальная страна выделять на оборону в нормальное время (не во время войны), может ли слабая в экономическом отношении страна иметь сильную армию и могла ли Украина выделять больше на вооружение.
При планомірному житті країни - не може. В останній рік перед агресією, коли ризики вторгнення зашкалювали - була зобов'язана. Замість доріг(можна вдвічі менше на них виділити) та інших капітальних вкладень. Коли на руці гангрена починається (або значний ризик її початку) то манікюр гроші не витрачають. І в ювелірку не йдуть, купити на підгниваючу руку "пєрстєньок"
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 17 гру, 2022 17:24, всього редагувалось 1 раз.
jump написав:....... “Я згоден, що перебільшення мають на меті забезпечити підтримку для [надання] більшої кількості зброї. Але я боюся, що вони мають зворотний ефект, оскільки дозволяють скептикам сказати: “Бачите! Росіяни виграють”, і це дає їм привід наполягати на припиненні постачання [зброї] й наполягати на переговорах”.
Эффект зависит от желания. Есть желание помогать - стимулирует усилить помощь, нет желания - стимулирует уменьшать поставки и "наполягати на переговорах”.
ЛАД написав: https://www.bbc.com/russian/news-63993809 Это к вопросу о том, сколько может позволить себе нормальная страна выделять на оборону в нормальное время (не во время войны), может ли слабая в экономическом отношении страна иметь сильную армию и могла ли Украина выделять больше на вооружение. И сможет ли делать это после войны.
Дания - это игрушечная страна, "домик Барби" - такое было у меня впечатление от ее посещения. И почти не пострадавшая во 2МВ. Какая вообще у нее может быть армия и зачем? Как вклад в "армию НАТО", которой вообще не существует?
ЛАД написав:Это к вопросу о том, сколько может позволить себе нормальная страна выделять на оборону в нормальное время (не во время войны), может ли слабая в экономическом отношении страна иметь сильную армию и могла ли Украина выделять больше на вооружение.
При планомірному житті країни - не може. В останній рік перед агресією, коли ризики вторгнення зашкалювали - була зобов'язана. Замість доріг(можна вдвічі менше на них виділити) та інших капітальних вкладень. Коли на руці гангрена починається (або значний ризик її початку) то манікюр гроші не витрачають. І в ювелірку не йдуть, купити на підгниваючу руку "пєрстєньок"
Це так. Але 2 питання. 1. Як я пам'ятаю, скупчення рос. військ біля нашого кордону було ще весною 2021. Тоді, можливо, останній рік перед агресією міг бути 2020? А, можливо, агресія почалась би у 2023. Тоді "останній рік" був би 2022. 2. Порахуйте, скільки коштів було виділено на дороги, скільки вийде половина, і що можна було зробити за ці гроші. Нам зараз за місяць виділяють більше допомоги + ми самі витрачаємо. Розмови про те, що за останній рік можна було зробити щось хоч трохи суттєве особисто мені ввижаються не серйозними.
Успіх написав:Ну що ж - наче, я вже на місці Хто живе в центрі Києва - тому до Ірпіня на декілька кілометрів далі, ніж Успіху до Бахмута! Але на роботу - то ми будемо виїзджати значно ближче до лінії фронту...
Тож - Все буде добре! Все буде УСПІХ! Все буде Україна!👍
п.с. Судячи з новин, то тут найгарячіше...
Але наші реактивщики - вже не перший день, як почали щедро насипати оркам👍
І наша батарея скоро теж приєднається до цієї "акції щедрості"!
Схема вже не робоча. Щось пішло не так. Нагадую, з цим - сюди відразу, не примушуючи це робити модераторів.
що ви так суворо? нехай плюсики наставлять - потім можна й перенести
ЛАД написав: https://www.bbc.com/russian/news-63993809 Это к вопросу о том, сколько может позволить себе нормальная страна выделять на оборону в нормальное время (не во время войны), может ли слабая в экономическом отношении страна иметь сильную армию и могла ли Украина выделять больше на вооружение. И сможет ли делать это после войны.
Дания - это игрушечная страна, "домик Барби" - такое было у меня впечатление от ее посещения. И почти не пострадавшая во 2МВ. Какая вообще у нее может быть армия и зачем? Как вклад в "армию НАТО", которой вообще не существует?
Могу согласиться. Правда ВВП Дании в 2021 вдвое больше нашего. Но что тогда говорить о прибалтах? И вообще-то, я привёл это просто к тому, чтобы показать проблемы с военными расходами в западных государствах - борются за 2% на оборону.