|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 20 гру, 2022 12:25
Успіх написав: flyman написав:в Тернопооі
А як там з цінами в Тернополі порівняно "до початку повномасштабної" ? Зросли/впали? В доларах/в гривні? vitaliian написав:Ценно мнение именно игроков, у которых есть средства и которые рассматривают возможность покупки квартиры в Киеве. Будут деньги приходите
Емммм... а можна щось нормальне купити за мУльйон гривень в Києві? Чи тільки з іпотекою/кредитним плечем? Хоч я не планую в Києві купляти через "далеку логістику" Але... мені просто цікаво 
25000 дол? Вже можна. Вбиту гостінку на м.Святошино чи м.Лісова. Можливо, смарт без ремонта далеко від метро. Через півроку, рік - можна буде купити "хрущовку" за ці гроші, а через два, три роки - новобуд 35-40 м2 без ремонту. Можливо, навіть швидше
-
Frant
-
-
- Подякував: 1768 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2022 12:39
vitaliian написав:BIGor что именно бред, что дети которые учатся заграницей - не игроки кржн? Даже вы не игрок, хотя далеко не ребенок. Ценно мнение именно игроков, у которых есть средства и которые рассматривают возможность покупки квартиры в Киеве. Зёбр и вы такими не являются. Ваше мнение имеет ценность, примерно как мнение ребенка про квантовую физику (или бомжа про Феррари). Будут деньги - приходите. А пока их у вас нет, скромнее выражайтесь. Чтобы не выглядеть идио...
З точки зору гравців КРЖН - немає жодного сенсу щось купляти на падаючому ринку. Тим більше, під час війни. Повір, я знаю, що пишу. На відміну від тебе, з математикою/арифметикою у мене все завжди норм. Я здатен порахувати баланс,і навіть більше(((
Востаннє редагувалось Frant в Вів 20 гру, 2022 12:39, всього редагувалось 2 разів.
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2022 12:39
Frant Так "новобудiв" с этими ценами на стройматериалы просто не будет, ни через два года, ни через три, ни через пять, по бросовой цене естественно. Засол недостроев Аркадо-КГСов будет, а готового и дёшево - нет. Хотя Трибеки может и захотят выйти из своих пропахших ароматами аэрационных полей "стояков" с убитым за 10 лет ремонтами, в принципе заходили то они недорого, но вот жадность при продаже будет непредсказуема, как и курс к примеру в тот период.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 363 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2022 12:44
vitaliian написав: flyman написав:та будинків/дач біля Попільні
прошу вас не делайте этого, финансовая столица не может переехать в Попельну. Ммможет изначально Киев был не ваш вариант, и надо признать эту ошибку. 6 никому не нужных кладовок, которые надо отапливать, иначе заведется грибок. К тому же их надо будет периодически посещать из Тернополя / Попельни. Бессмысленные расходы.
По перше не 6 комірок. По друге, північ оКРЖН та напрям ШРТ на Коростень (Ніжин, Конотоп теж) досить стрьомний. А до Попельні ходить ШРТ на Козятин. І прямі потяги з Тернополя. Про помилку ліпше скаже Зебра. От подумай, що буде тепер ні війна ні мир, як в Кореях.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2846 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 20 гру, 2022 12:48
Успіх написав: flyman написав:в Тернопооі
А як там з цінами в Тернополі порівняно "до початку повномасштабної" ? Зросли/впали? В доларах/в гривні? vitaliian написав:Ценно мнение именно игроков, у которых есть средства и которые рассматривают возможность покупки квартиры в Киеве. Будут деньги приходите
Емммм... а можна щось нормальне купити за мУльйон гривень в Києві?  (звичайна думка простого/пересічного солдата) Чи тільки з іпотекою/кредитним плечем? Хоч я не планую в Києві купляти через "далеку логістику" Але... мені просто цікаво 
Нижній сегмент вигрібли, навіть кімнати в общажках. Тобто до 15кує вважай нема. Ще рік тому до 10кує можна було перебирати. Два чи три рази міг би купити, і не купив. За верхній сегмент не скажу.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 20 гру, 2022 12:51
flyman написав: Успіх написав: flyman написав:в Тернопооі
Емммм... а можна щось нормальне купити за мУльйон гривень в Києві?  (звичайна думка простого/пересічного солдата) Чи тільки з іпотекою/кредитним плечем? Хоч я не планую в Києві купляти через "далеку логістику" Але... мені просто цікаво 
Нижній сегмент вигрібли, навіть кімнати в общажках. Тобто до 15кує вважай нема. Ще рік тому до 10кує можна було перебирати. Два чи три рази міг би купити, і не купив. За верхній сегмент не скажу.
Флай???? Яке ще житло в Києві за 10 000 рік назад? Вітальєнівські общажки??? Гостінки і смарти рік назад коштували від 30 000 і більше! 1к "хрущовки" - були від 40 000.
Востаннє редагувалось Frant в Вів 20 гру, 2022 12:58, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2022 12:51
барабашов написав:Frant Так "новобудiв" с этими ценами на стройматериалы просто не будет, ни через два года, ни через три, ни через пять, по бросовой цене естественно. Засол недостроев Аркадо-КГСов будет, а готового и дёшево - нет. Хотя Трибеки может и захотят выйти из своих пропахших ароматами аэрационных полей "стояков" с убитым за 10 лет ремонтами, в принципе заходили то они недорого, но вот жадность при продаже будет непредсказуема, как и курс к примеру в тот период.
Нема е.е., і не скоро буде . Без е.е. будова не будується, а життя то існування. Ліпше взяти хату в селі та облаштувати собі off grid автономку
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 20 гру, 2022 13:03
Frant написав: vitaliian написав:BIGor что именно бред, что дети которые учатся заграницей - не игроки кржн? Даже вы не игрок, хотя далеко не ребенок. Ценно мнение именно игроков, у которых есть средства и которые рассматривают возможность покупки квартиры в Киеве. Зёбр и вы такими не являются. Ваше мнение имеет ценность, примерно как мнение ребенка про квантовую физику (или бомжа про Феррари). Будут деньги - приходите. А пока их у вас нет, скромнее выражайтесь. Чтобы не выглядеть идио...
З точки зору гравців КРЖН - немає жодного сенсу щось купляти на падаючому ринку. Тим більше, під час війни. Повір, я знаю, що пишу. На відміну від тебе, з математикою/арифметикою у мене все завжди норм. Я здатен порахувати баланс,і навіть більше(((
Сенсу може і немає, проте люди купують. В обох відомих мені випадках це задоволення потреби далеко не за останні. Причому купують не лише хрущі біля метро. В першому випадку однією з умов договору було нерозголошення деталей об‘єкту ( в тому числі нерозміщення фото ремонту в соц. медіа). Вбудованої кавомашини miele я до того не бачив) Теріторіально Бровари, новобуд. В другому - квартира під ремонт в царському будинку в центрі. Звісно, виняток лише підтверджує правило. Але також не варто оцінювати ситуацію виключно зі своєї печери)
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2022 13:12
gonchik74 написав: Frant написав: vitaliian написав:BIGor что именно бред, что дети которые учатся заграницей - не игроки кржн? Даже вы не игрок, хотя далеко не ребенок. Ценно мнение именно игроков, у которых есть средства и которые рассматривают возможность покупки квартиры в Киеве. Зёбр и вы такими не являются. Ваше мнение имеет ценность, примерно как мнение ребенка про квантовую физику (или бомжа про Феррари). Будут деньги - приходите. А пока их у вас нет, скромнее выражайтесь. Чтобы не выглядеть идио...
Сенсу може і немає, проте люди купують. В обох відомих мені випадках це задоволення потреби далеко не за останні. Причому купують не лише хрущі біля метро. В першому випадку однією з умов договору було нерозголошення деталей об‘єкту ( в тому числі нерозміщення фото ремонту в соц. медіа). Вбудованої кавомашини miele я до того не бачив) Теріторіально Бровари, новобуд. В другому - квартира під ремонт в царському будинку в центрі. Звісно, виняток лише підтверджує правило. Але також не варто оцінювати ситуацію виключно зі своєї печери)
Зрозуміло, що якійсь продажі йдуть. У ого ніхто не заперечує. Проте об'єм на порядок меньший, ніж рік назад, і ціни нижчі. Чим довше війна, чим меньше запасів жиру - тим ціни КРЖН вниз!
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2022 13:16
Frant написав: flyman написав: Успіх написав:А як там з цінами в Тернополі порівняно "до початку повномасштабної" ? Зросли/впали? В доларах/в гривні? Емммм... а можна щось нормальне купити за мУльйон гривень в Києві?  (звичайна думка простого/пересічного солдата) Чи тільки з іпотекою/кредитним плечем? Хоч я не планую в Києві купляти через "далеку логістику" Але... мені просто цікаво 
Флай???? Яке ще житло в Києві за 10 000 рік назад? Вітальєнівські общажки??? Гостінки і смарти рік назад коштували від 30 000 і більше! 1к "хрущовки" - були від 40 000.
Успіх цікавився ТРЖН, відповідь йому була теж про ТРЖН. Щодо КРЖН, то у пана Франта трохи завищені ціни як тоді так і тепер. Але мене цікавить житло із стабільними е.е. та інтернетом. Поки що як можу, так викручуюся, трохи онлайн, трохи офлайн, трохи беру дні офф, трохи по вихідним працюю. В Києві бігати між кавалірками не варіант, а в Тернополі якщо в одному районі відключення, то за 20..30 хв. перебратися на інший, в якому є е.е. Така наразі задумка.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1