Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 30693070307130723073 ... 14524>
Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2022 18:27

Успіх написав:О, трохи зрушилось))
Вже трохи більше конкретики...
Але, я хотів би саме на це почути коменти>>>
  Успіх написав:А я нагадаю, що кінець зими/початок весни - гребли всіх підряд і ніякі медкомісії ніхто не проходив!
Ну як вам всім ще пояснити?))))
Це як з вулиці в спортзал до качків закинули "офісний планктон", а нормативи мають здавати такі ж, як і треновані качки! :mrgreen:
І при тому, усім пох, що у тебе щось там зі шлунком, зубами, хребтом, грижею, гемороєм, печінкою і т.д. і тобі вже за 40, чи за 50!

Успіх, не рви серце, як мавпа газету :D
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2022 18:28

detroytred написав:
  Kudrjavuy написав:
  sashaqbl написав:З останнього - коли Вам вказують на помилки Зеленського - ви зразу спригуєте "а при петрі 5 років...". Так, було при Петрі купа всього, і Шокіна ніхто не забув, і Пашинського і інших. Але за останні три роки всі про**би на Зеленському. І вони були...
Загалом важко згадувати всі Ваші повідомлення, це скоріш сумарне враження від ваших постів...

Я от дійсно не розумію, як взагалі може існувати оце -- тобто оце інтерв'ю Чорновола.
Може хто пояснить?

Чорновол тут ще мяко висловлюється. Спробуйте Чекалкіна або краще бувшого слугу Гео Лероса послухати, от той рубає слуг по повній (викладати тут таке зараз не можна, видаляють, не на часі).
  detroytred написав:Бо якщо в нас отакі зрадники на такому рівні, то апріорі ворог давно вже б переміг...
Або патріоти давно б вже зреагували!
Якщо ж це суцільна величезна брехня, то апріорі не може бути такого, щоб отакий Тарас ніс отаку брехню у країні, яка воює.

От не можу я цього зрозуміти.
Але факт - воно є.
І є те, що вони всі (Зе, Єр, За, Сир.) якось не сядуть разом і чітко не спростують оте все, що несе Тарас і не тільки він. Й щелбанів йому не накидають))
Якийсь сюр.

Напевно нема чого спростовувати, тому й мовчать усі. А ви все ж спробуйте. Для початку вкажіть, на якій хвилині "суцільна величезна брехня".
Востаннє редагувалось Schmit в Сер 21 гру, 2022 18:29, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2022 18:28

Успіх написав:О, трохи зрушилось))
Вже трохи більше конкретики...
Але, я хотів би саме на це почути коменти>>>
  Успіх написав:А я нагадаю, що кінець зими/початок весни - гребли всіх підряд і ніякі медкомісії ніхто не проходив!

Тож думаю не потрібно тут ще мені розписувати, в кого які проблеми зі шлунком, хребтом, грижою, гемороєм, зубами, печінкою і т.д. і т.п.[/b]

Ну, ви хоч розумієте, що НАБРАЛИ УСІХ ПІДРЯД - а вимоги/виконувати все мають так, як звичайні ЗДОРОВІ(у всіх сенсах цього слова) треновані військові!

Ну як вам всім ще пояснити?))))
Це як з вулиці в спортзал до качків закинули "офісний планктон", а нормативи мають здавати такі ж, як і треновані качки! :mrgreen:
Маєш аналогічні гирі і штанги тягати! :mrgreen:
І при тому, усім пох, що у тебе щось там зі шлунком, зубами, хребтом, грижею, гемороєм, печінкою і т.д. і тобі вже за 40, чи за 50!

чомусь тут ніхто не каже - бронік, це як техніка безпеки. незручно, але треба виконувати. й керівники за це теж відповідають - щоб підлеглі її виконували. а якщо не дай бог щось станеться, на це уважно дивляться.

в нашій країни напевне ще з совка трохи пофігістичне відношення до техніки безпеки - як й до паска безпеки в машині. але справа в тому, що в 9 випадках це ні до чого, а в 1 випадку - врятує життя.
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2022 18:32

fler написав:Успіх, не рви серце, як мавпа газету

https://m.youtube.com/shorts/F3PEWPfv1zk?feature=share
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2022 18:33

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:Ну, ви хоч розумієте, що НАБРАЛИ УСІХ ПІДРЯД - а вимоги/виконувати все мають так, як звичайні ЗДОРОВІ(у всіх сенсах цього слова) треновані військові!

На жаль, проблема в тому, що осколки вбивають як качка, так і офісний планктон. Тому бронік потрібен обом...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2022 18:37

edvardd написав:Украина получит около $2 млрд помощи от США

"Президент Джо Байден в среду объявит о значительном новом пакете помощи Украине объемом примерно $2 млрд", - указано в сообщении Белого дома.

В рамках этого пакета США предоставят Украине ЗРК Patriot , а также проведут обучение украинских военнослужащих для использования этой системы
Основные ТТХ ЗРК Patriot:

▪️ Одна батарея имеет до восьми пусковых установок по четыре ракеты в каждой.
▪️ Может запускать ракеты разных модификаций. Одновременно следит за 125 целями и наводит ракеты на шесть самых опасных. Расстояние 80 км, высота — 20 км.
▪️ Сбивает самолеты и баллистические ракеты.

Особенности Patriot PAC-3 - последняя модификация:

▪️может сбивать "Искандеры", "Кинжалы" и "Цирконы",
▪️ ракеты-перехватчики бьют непосредственно в цель, а не подрываются рядом с ней.

Це звичайно добре але біля 2 ярдів це на 2 батареї тільки, судячи з відомих в інеті цін.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2022 18:44

Успіх написав:Ну, ви хоч розумієте, що НАБРАЛИ УСІХ ПІДРЯД - а вимоги/виконувати все мають так, як звичайні ЗДОРОВІ(у всіх сенсах цього слова) треновані військові!

хоч багато вступило в ЗСУ добровільно, але армія базується на дисципліні всіх зверху до низу і якщо прибрати дисципліну, тим паче субординацію, то з такою армією буде важко перемогти.
як казав один старпом: "я виконаю будь який ваш наказ (капітана)-але спочатку докажіть мені що маю це робити" (хто буде радий бачити такого співробітника?)

на війни ситуація інша-там теж командир не вибирає підлеглих (але якщо є можливість намагається воювати (проходити службу з тим -кого знає/довіряє)
таких прикладів мільйон під час Другої Світової (комбата підвищили до комполку і він тягне свого начштабу у полк)

з рядовик складом ще простіше-в взводі мають бути 3-5 досвідчених ветеранів (як боцман) і цього достатньо щоб підрозділ був спроможний виконати завдання (з часом інші набувають досвід і боєздатність підрозділу має іншу якість)
після 10 місяців Успіх вже має бути супер інтендантом для нового призиву

але командир підрозділу (взводу , роти, батальйону) має бути Role model зразок для підлеглих: охайним, тверезим, зібраним, по можливості у чистому.
Востаннє редагувалось prodigy в Сер 21 гру, 2022 18:45, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Подякував: 3315 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2022 18:44

drevlyanin написав:Це звичайно добре але біля 2 ярдів це на 2 батареї тільки, судячи з відомих в інеті цін.

Нам тільки одну батарею дадуть, з того що я зрозумів.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2022 18:46

flyman написав:Прикриють лінії е.е. від АЕС до західного кордону, окупляться

Для особливо обдарованих: Україна електроенергії не експортує...
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2022 18:46

Schmit
Ключове слово там було - *якщо...*.

А відповідь наступна:
- з якої хвилини вказати???
Там з самої назви починається - влада воює проти Залужного.

Проти Головнокомандувача країни, яка воює, можуть воювати тільки вороги.
Що треба робити з ворогами??? Що роблять з ворогами???
Навіть тому ж самому Залужному...

Україна вже б давно програла при умові, коли влада країни дійсно воює проти ГК)) (точніше не програла, а була б в на порядки гіршому становищі, ніж маємо зараз).
Партнери вже б давно роги цій владі пообламували.

А так нагадує оті всі співи перед виборами про ахента, зрадника і т.д.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 30693070307130723073 ... 14524>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: pesikot і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор