Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Frant писал(а): Для себе колись купив квартиру-"сталінку" в Печерському районі, на 3-му поверсі. Недалеко від метро, пішки 7 хв. Чудово себе зарекомендувала і в мирний, і в воєнний час. Донині задоволений.
Странно, не так давно помню было сообщение от Вас, где говорилось что без света пешком ходите на какой-то высокий этаж в своем новострое
remark писал(а):Рік розпочався, а падіння цін по бомберу не очікується:
Год начался с температурных рекордов
‼🌡В Україні рекорд
Удень 1 січня в Києві і багатьох інших містах і селах України зафіксований температурний рекорд за всі роки наукового спостереження. Удень, аж до заходу сонця, за даними різних погодних сайтів (зокрема, Accuweather), температура в столиці України сягала 13 або й 14 градусів за Цельсієм.
Попередній температурний рекорд, +11,1 градуса за Цельсієм, був зафіксований у 1991 році.
Падіння не буде. Треба із цим змиритись. Одна з причин: я готовий інвестувати в Рибальській па1000 (в 2015му я інвестувати готовий не був). Такий індекс AirMax Composit VIX.
Падіння не буде. Треба із цим змиритись. Одна з причин: я готовий інвестувати в Рибальській па1000 (в 2015му я інвестувати готовий не був). Такий індекс AirMax Composit VIX.
Звичайно, інфляція долара з того часу 20%+. Тобто тепер він ПА800 в цінах 2015р.
Год начался с температурных рекордов
‼🌡В Україні рекорд
Удень 1 січня в Києві і багатьох інших містах і селах України зафіксований температурний рекорд за всі роки наукового спостереження. Удень, аж до заходу сонця, за даними різних погодних сайтів (зокрема, Accuweather), температура в столиці України сягала 13 або й 14 градусів за Цельсієм.
Попередній температурний рекорд, +11,1 градуса за Цельсієм, був зафіксований у 1991 році.
к весне на кржн будет жарко
Не надо нам второй раз в жизни пройти и повторить 91й Хотя если в раше он сменится 92м а потом и 93м это будет интересно посмотреть Из-за забора через прицел
Берите галактику. С верхних этажей до космоса не далеко
А рыбальский это ж остров, к нему ещё лодка и ласты надо.
Ромасик писал(а):UA а ПОХ? Є хоч одна локація для простих смертних? В центрі будиночки маленькі, ще й мабуть газифіковані, тому не жалко, особливого навантаження на енергосистему не здійснюють.
У меня начинает болеть голова на ПОХе. Стараюсь избегать этой местности.
Ось і культовий хрущик, який не змогли відключити. А будинків 11 і 15 взагалі в базі немає.