|
Райффайзен Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 30 гру, 2022 12:57
klug написав: nickvp написав: klug написав:Більше того, під кожен новий депозит відкривається новий поточний і самотужки вказати, щоб усі депо падали на один рахунок можливості немає. Чи може це потім змінити відділення - не знаю.
В мене особисто один поточний у валюті і падало все на нього - були 2 депо від 29-го числа одного місяця і 1-го числа наступного. Навіть центи зараз там висять з обох депо. P.S. Можливо це впливає - в мене поточний був відкритий ще раніше для інших потреб. Комісій не було от і не закривав
Я один поточний відкрив сам, бо думав, що він буде потрібен при оформленні і ще два відкрилися автоматично разом з депо - наразі маю три.
Відкрив ще депозит, тепер маю 4 поточних, тобто в алгоритмі нічого не змінилося.
-
klug
-
-
- Подякував: 371 раз.
- Подякували: 1243 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 02 січ, 2023 13:29
klug написав: klug написав: nickvp написав:Більше того, під кожен новий депозит відкривається новий поточний і самотужки вказати, щоб усі депо падали на один рахунок можливості немає. Чи може це потім змінити відділення - не знаю.
В мене особисто один поточний у валюті і падало все на нього - були 2 депо від 29-го числа одного місяця і 1-го числа наступного. Навіть центи зараз там висять з обох депо. P.S. Можливо це впливає - в мене поточний був відкритий ще раніше для інших потреб. Комісій не було от і не закривав
Я один поточний відкрив сам, бо думав, що він буде потрібен при оформленні і ще два відкрилися автоматично разом з депо - наразі маю три.
Відкрив ще депозит, тепер маю 4 поточних, тобто в алгоритмі нічого не змінилося.[/quote] І я відкрив, але поточний так як був один, так і залишився 
-
nickvp
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 січ, 2023 17:14
nickvp написав:Відкрив ще депозит, тепер маю 4 поточних, тобто в алгоритмі нічого не змінилося.
І я відкрив, але поточний так як був один, так і залишився[/quote] І у чому прикол? Подивися ще раз - ніде не бачу ніяких можливостей змінити хоч якісь параметри депозиту. Єдине, я ФОП, тому не ставлю останній перемикач. Може їм так подобається подавати рахунки до податкової, що вони множать їх без міри?
-
klug
-
-
- Подякував: 371 раз.
- Подякували: 1243 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 02 січ, 2023 21:48
Шановне товариство! Що в Авалі відкрити для конвертаційного депо, щоб було безоплатно в обслуговуванні? Які тут є смаколики?
-
V2
-
4
-
- Подякував: 298 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 січ, 2023 21:49
V2 написав:Шановне товариство! Що в Авалі відкрити для конвертаційного депо, щоб було безоплатно в обслуговуванні? Які тут є смаколики?
Звичайну Райф картку (АТБ) відкриваєте, вона безкоштовна в обслуговуванні. Вклад повертається на поточний рахунок (автоматично відкривається при оформленні депозиту), все це робиться у додатку.
Востаннє редагувалось lloydbanksua в Пон 02 січ, 2023 21:50, всього редагувалось 1 раз.
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 січ, 2023 21:50
lloydbanksua Дякую! Це можна у відділенні чи простіше в АТБ?
-
V2
-
4
-
- Подякував: 298 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 січ, 2023 21:51
V2 написав:lloydbanksua Дякую! Це можна у відділенні чи простіше в АТБ?
Якщо є Дія, можете просто купити картку в АТБ. Особисто я відкривав у відділенні.
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 січ, 2023 17:42
klug написав: nickvp написав: klug написав:Відкрив ще депозит, тепер маю 4 поточних, тобто в алгоритмі нічого не змінилося.
І я відкрив, але поточний так як був один, так і залишився
І у чому прикол? Подивися ще раз - ніде не бачу ніяких можливостей змінити хоч якісь параметри депозиту. Єдине, я ФОП, тому не ставлю останній перемикач. Може їм так подобається подавати рахунки до податкової, що вони множать їх без міри?
Боюся, що тут великий простір для наших здогадок. Можна було б спитати свого перс менеджера, але щось я її останнім часом багатенько турбував - хай відпочине. Та, і що вона скаже - в мене ж один поточний
-
nickvp
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 січ, 2023 22:04
Попробовал заработать кешбек по категории "Бытовая техника". Розетка и на сайте, и в магазине прошла как Продукты. Хотя Моно и Альфа отображает такие оплаты, как техника. Больше пробовать нет желания, карта отправляется на полочку.
-
Vert
-
-
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 січ, 2023 22:07
Vert написав:Попробовал заработать кешбек по категории "Бытовая техника". Розетка и на сайте, и в магазине прошла как Продукты. Хотя Моно и Альфа отображает такие оплаты, как техника. Больше пробовать нет желания, карта отправляется на полочку.
А де, и МСС какой?
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 502 раз.
- Подякували: 1305 раз.
-
-
Профіль
-