|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 03 січ, 2023 12:45
detroytred написав:Строкова! служба до Вас ніяким боком. У Вас призов на військову службу під час мобілізації. Тобто до закінчення особливого періоду, воєнного стану, вважайте, війни.
То так і ШІСТЬ років можна воювати, якщо війна затягнеться на 6р.! Давайте поставимо всі крапки над "і"(це я до всіх звертаюсь)Розглядаємо найписимістичніший сценарій... Тобто - через кожен рік війни, солдатів будуть відправляти додому на місяць у відпустку і тоді знову на рік на війну? І так по колу до завершення війни? (одних і тих же, що виживуть) 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 03 січ, 2023 12:49
Успіх написав: detroytred написав:Строкова! служба до Вас ніяким боком. У Вас призов на військову службу під час мобілізації. Тобто до закінчення особливого періоду, воєнного стану, вважайте, війни.
То так і ШІСТЬ років можна воювати, якщо війна затягнеться на 6р.! Давайте поставимо всі крапки над "і"(це я до всіх звертаюсь)Розглядаємо найписимістичніший сценарій... Тобто - через кожен рік війни, солдатів будуть відправляти додому на місяць у відпустку і тоді знову на рік на війну? І так по колу до завершення війни? (одних і тих же, що виживуть) 
успіх, розглядай це як шанс дослужитися до охфіцера та проінвестувати 10 кавалірок в місті Лева з.і. ніхто не знає майбутнього з.з.і. БД перейшли в пасивну форму і перекидайк - сюди шахіди, туди хімарси
Востаннє редагувалось flyman в Вів 03 січ, 2023 12:52, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 03 січ, 2023 12:53
Успіх написав:Давайте поставимо всі крапки над "і"(це я до всіх звертаюсь) Розглядаємо найписимістичніший сценарій... Тобто - через кожен рік війни, солдатів будуть відправляти додому на місяць у відпустку і тоді знову на рік на війну? І так по колу до завершення війни?
Невідомо. В грудні зам. міністра оборони говорила про додаткову мобілізацію з метою заміни мобілізованих минулого року. Звісно, на другий день все спростували, та й вона троха балаболка. Але тим не менше настрої, подібні до ваших, доволі поширені серед мобілізованих, тому я б не виключав варіанту з мобілізацією нових людей і поступовою демобілізацією протягом року мобілізованих у 22му. Хоча тут насправді питань набагато більше, ніж відповідей...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 січ, 2023 12:59
Успіх написав:І так по колу до завершення війни? (одних і тих же, що виживуть) 
З часом у значної кількості вояків виникнуть обставини для звільнення: від стану здоров'я і до догляду за хворими похилими батьками. Або після короткочасної відпустки може бути поповнення у родині. Жінки-всл ще більш ймовірно будуть звільнятися, вивільнюючи посади. Я так розумію, що саме для цього й доповнили підпунктом г). Ротації будуть тільки точковими. Імхо. Партнери зі своїми неквапливими комплексними підходами до усього нарешті роздупляться та нададуть допомогу достатню для визволення усіх територій. А там далі - хз як..
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 січ, 2023 13:27
Русня починає розгяняти хвилю задля нової мобілізації СОЛДАТСКИЕ ВДОВЫ РОССИИ - ЗА МОБИЛИЗАЦИЮ! Мы - солдатские вдовы России. Мы те, кто не прятал за своими юбками своих мужей. Мы те, кто на все готов ради нашей великой Победы. ...*купа всякої фігні*...
Коротше, "солдатські вдови" просять ввх довзолити міноборони продовжити мобілізацію.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 січ, 2023 13:43
juristkostya написав:Так всё-таки, кто понимает, что за "станок" и кто куда "уехал"?
Костик, Вы , вероятно, совсем молодой юрист) на этом форуме, а Холява аксакал( не путать с саксаулом), которого понимает местное население по даже троеточию с запятой) Поэтому не переймайтесь, все буде добре) Кому надо всем все понятно.
-
Izya Cy
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 січ, 2023 13:49
flyman написав:успіх, розглядай це як шанс дослужитися до охфіцера та проінвестувати 10 кавалірок в місті Лева
1. Мені нах тут будь-які посади! Я не за посадами сюди йшов! 2. За 1 рік можна проінвестувати ОДНУ кавалірку та і то, якщо зроблять знижку)) (це якщо говорити про кавалірки в тому ж ЖК, де і мою тягнуть зі здачею/введенням в експлуатацію)  sashaqbl написав:Невідомо
Супер!  Якраз невідомістю солдат в окопі буде дуже підбадьореним/буде мати від цього дуже піднесений дух!  detroytred написав:З часом у значної кількості вояків виникнуть обставини для звільнення: від стану здоров'я і до догляду за хворими похилими батьками.
Угу. Або "Шах, або ішак"© Зрозуміло, що - "Все буде добре!"))) "Все життя попереду - надійся і чекай!"© 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 03 січ, 2023 13:53
Успіх написав: flyman написав:успіх, розглядай це як шанс дослужитися до охфіцера та проінвестувати 10 кавалірок в місті Лева
1. Мені нах тут будь-які посади! Я не за посадами сюди йшов! 2. За 1 рік можна проінвестувати ОДНУ кавалірку та і то, якщо зроблять знижку)) (це якщо говорити про кавалірки в тому ж ЖК, де і мою тягнуть зі здачею/введенням в експлуатацію)  sashaqbl написав:Невідомо
Супер!  Якраз невідомістю солдат в окопі буде дуже підбадьореним/буде мати від цього дуже піднесений дух!  detroytred написав:З часом у значної кількості вояків виникнуть обставини для звільнення: від стану здоров'я і до догляду за хворими похилими батьками.
Угу. Або "Шах, або ішак"© Зрозуміло, що - "Все буде добре!"))) "Все життя попереду - надійся і чекай!"© 
думаю, ліпше таки не опиратися системі, а використовувати її: вчись нового, здобувай знання, роби кар"єру, заводь зв"язки, бери відповідальність на себе... все як на гражданці, тільки ти і на гражданці цим не переймався
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 03 січ, 2023 13:58
Успіх Тому я часто підкреслюю -- вибору нема. Війна... І правда в кожного своя, свої цілі, підходи, пріоритети. Звичайно зокрема однієї загальної -- ворог напав, треба захищатися.
Але он хлопець пішки з Києва до Херсона пройшов ... а хтось до бліндажу ледве дошкандибав. І кожний наче правий.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 січ, 2023 13:58
flyman написав:думаю, ліпше таки не опиратися системі, а використовувати її: вчись нового, здобувай знання, роби кар"єру, заводь зв"язки, бери відповідальність на себе... все як на гражданці, тільки ти і на гражданці цим не переймався
:глаза на лоб: видит Бог, я не люблю тебя критиковать, тут столько людей этим занимается, повторять их даже как то унизительно но... ты бы сам это делал для начала? а не ныл что тебя не выпускают заграницу. Можешь даже в блоге спойлер закопипастить золотые слова.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 03 січ, 2023 14:02, всього редагувалось 4 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2