sashaqbl написав:flyman загинуло нехай 0.01% мирних жителів і 0.5% військовослужбовців. Своє житло покинуло 30% жителів і 100% військовослужбовців. Хто більше постраждав? І чо флайман не хоче перевестися з категорії більш потсраждалих(на його думку) в категорію менш постраждалих?
це вже до будівельника, в нього теж зайнятна арифметика: чим менше українців в Україні, тим вище ВВП на душу населення, чим більше зруйновано, тим ліпше (прийдуть інвестори і репатріації і відбудують по нанотехнологіям), найбільше пострадали олігархи (втратили міліарди, а самий скривджений Ілон Маск), а найменше пенсіонери (як мали 2000 грн пенсії, так і мають)
Дурень як чогось не зрозуміє - то обовязково збреше.. Тому в мене запитьання Муха - ти дурень чи брехло? Чи обоа в одному флаконі?
Пояснюю Коли педераційники які користуються різними методичками Одні кричать що в Україні менше 30 млн населення А другі кричать що ВВП на душу треба рахувати як ВВП/42 млн...
То Будівельник завжди зауважував Труси чи хрестик... Якщо 30 млн то ВВП /30 млн = на душу... Але тоді виходило ВВП на душу в 1,4рази більше...
Але мухи в цоколях як харчувались фекаліями - так і харчуються...а стати розумним споживаючи фекалії - точно не вийде.
detroytred написав:Успіх вказує, що шар суспільства -- вояки, сплачують найбільше. Й намагається розглянути це з точки зору не Генштабу, а справедливості. Підкреслюючи, що грошовим забезпеченням перекіс не компенсувати.
Всерьоз обговорювати фантазії успіха- це себе не поважати... 1 Перша і Друга світові війни - солдати служать за їжу/цигарки/одяг... В порівнянні з сьогоднішніми -то виходить це було не справедливо 2 Добре, відволічемось від війни і перейдемо на цивілку.. Був шахтар , де 1ммлн тон видобутого вугілля=1смерть під завалом.. Шахтарі отримували в середньому в три рази більше ніж середня по Державі -це також не справедливо..адже селяни працюють не менше, а інженери думають не гірше) 3 Сьогоднішній варіант В Державі є 100 000 разів в місяць заплатити по 100 000 грн....при цьому тільки 1% з отримавших загине... А є 1000 дітей які не доживуть до року бо їх родина не зможе знайти 100 000на укол....
Будемо порівнювати річну зарплату Успіха на передку з 12 гарантованими смертями дітей( бо Держава зібрала податки з населення і дала успіху..але при цьому не змогла ж стільки ж дати дітям)?
sashaqbl написав:загинуло нехай 0.01% мирних жителів і 0.5% військовослужбовців.
Боюсь, що % загиблих суттєво вищий, наприклад, десь такий:
Народна депутатка України та колишня легкоатлетка Ольга Саладуха опублікувала дані про те, скільки спортсменів та тренерів захищають Україну зі зброєю в руках. За її даними, таких є понад 3 тисячі осіб. "Щонайменше 189 спортсменів загинуло. Вічна пам’ять полеглим, помстимося за кожне втрачене життя" https://sport.24tv.ua/189-sportsmeniv-z ... i_n2228064
Я знаю ще деякі точні цифри по ОТГ мобілізованих та загиблих з їх числа, то там така ж пропорція.
Starikan написав:Не розумію до кінця, навіщо Китаю сваритися з їх найбільшими торговими і економічними партнерами (США та Європою), але поки що виходить так. Фактично це антигобалізаційна політика.
А навіщо Росії було все це починати? Є, звісно, певні світоглядні розбіжності, але на них накладається пропаганда і амбіції певних осіб. Не забуваємо, що Сі замість диктатури партії встановив, фактично, одноосібну диктатуру...
detroytred написав:Успіх вказує, що шар суспільства -- вояки, сплачують найбільше. Й намагається розглянути це з точки зору не Генштабу, а справедливості. Підкреслюючи, що грошовим забезпеченням перекіс не компенсувати.
Всерьоз обговорювати фантазії успіха- це себе не поважати... 1 Перша і Друга світові війни - солдати служать за їжу/цигарки/одяг... В порівнянні з сьогоднішніми -то виходить це було не справедливо 2 Добре, відволічемось від війни і перейдемо на цивілку.. Був шахтар , де 1ммлн тон видобутого вугілля=1смерть під завалом.. Шахтарі отримували в середньому в три рази більше ніж середня по Державі -це також не справедливо..адже селяни працюють не менше, а інженери думають не гірше) 3 Сьогоднішній варіант В Державі є 100 000 разів в місяць заплатити по 100 000 грн....при цьому тільки 1% з отримавших загине... А є 1000 дітей які не доживуть до року бо їх родина не зможе знайти 100 000на укол....
Будемо порівнювати річну зарплату Успіха на передку з 12 гарантованими смертями дітей( бо Держава зібрала податки з населення і дала успіху..але при цьому не змогла ж стільки ж дати дітям)?
Питання може успіх заткнеться?
Без проблем. Є і така правда.
Але Успіх пропонує: давайте я теж буду сплачувати податки, а хтось інший піде в окоп. Й волає на відповідь. У відповідь що? Тиша... Або накшалт -- ти там ефективніший.
Тобто пріоритет - ефективність. Але мову-то він веде виключно про справедливість.
Вже не кажучи про несправедливість обрання вояком саме його, а не якогось неробу і т.д. Який до того ж зараз отримує гуманітарку, сплати.
Цифра до всіх , хто в формі, справді невисока. Але по категоріям.. Наприклад серед піхотних підрозділів переднього краю на порядок більше. У арти на фронті а не в Десні на полігоні, теж доволі високий. Ну коротше. Але Долярчика справді забагато. Якщо це ситуативне скіглення, то ладно. На всіх находить інколи. Але щоб це не стало постійним.
detroytred написав:спіх пропонує: давайте я теж буду сплачувати податки, а хтось інший піде в окоп.
Успіх і податки...не смішіть мої мешти Не люблю рахувати чужі гроші, але Людина за 8 років на єдиному сплатила 200 000 грн податків за увесь час При цьому придбала з зароблених -дві квартири вартістю в 2млн грн....
ПС По втратам Приблизно 0,5-0,7% в місяць(6-9% в рік...тобто кожен 11-16) втрати тих хто знаходиться на першій лінії...