Що, знов тільки три потяги на добу?! 10-14-17?
Так, давнесенько на цій гілці вже не було наголосу "Алла, подпропихни!"
|
|
![]() Re: Sense BankКеш-Ин банкомат в процессе пополнении ... 60500грн внести - отключился - погас свет в ПоверБанк отеделнии СенсБанка ... ну заявску сразу на горячую линию подал ждать 7-45 дней.
Но это предупреждение всем вам тут - шо повербанк в СенсБанке неработает! В НБУ проинформировал про сабж. Есть ли какие-то последсвия для банка за не соотвествие инициативы НБУ? Да и что делать если инкассация "не найдет" излишек? (Есть много отзывов по разным банкам про такое...) ![]() Про павер банкиА мені просто цікаво що має думати людина яка намагається запхнути в "шайтан-машину" 60к+ грн. І це при тому що на форумі повно застережень і спроб ділитися власним досвідом людей які і 10000 намагаються пхати в дві спроби. Невже красива назва "павер банк" когось настільки ввела в оману що він подумав що це значить "абсолютно-безперебійне живлення". Так ні. Павер банк наскільки я зрозумів це банк що працюватиме в умовах Блек ауту. Але там немає ні слова про безперебійність живлення. Більше того частіше за все при вимкненні електрики системі потрібен певний час на перехід на запасне джерело живлення. В цей момент цілком можливе вимикання усього обладнання у т.ч. банкоматів чи терміналів. Так є рішення які дозволяють цього уникнення, але вони дорожчі і концепція "павер банків" зовсім не декларує обов'язковість застосування саме таких рішень. Тому безперечно НБУ поскаржитись можна, але результату така скарга навряд чи матиме. Ну і перш за все у цьому випадку треба звинувачувати власну безтурботність і в подальшому намагатись використовувати більш надійні способи поповнення карток (наприклад каса). До речі особисто мені здається що банк кошти зарахує на рахунок найближчими днями. Зазвичай такі суми в банках не пропадають, а касири кас перерахування працюють зараз під тотальним відеоспостереженням тому привласнити надлишки практично нереально і може бути собі ж дорожче
![]() Alien
Отделение отмечено банком и тем более НБУ как "повербанк" отделение. Не ну тут принципные вообще только в налике все держут и банки обходют стороной... Ну и шайтан машина именно нужна была такая - чтобы быстро 3 пачки денег скушала. Я бы не шел в это отделение и пополнял карту другим образом - если бы не было отметки "ПоверБанк". в Общем - не ведитесь на эту хн.... На Минфине много отзывов про "куда пропали деньги" после отключений... ну будет плюс банку на счет выполнения своих обязаностей - Но вот как Юр Особа причем ЕбМае - социально-и-системно важное и не может себе позволить дешманский генератор и бесперебойник для банкомата? Ну ебмае.... Совсем конченые 7 777 Востаннє редагувалось vpchelko в Вів 10 січ, 2023 23:12, всього редагувалось 2 разів.
![]() moveton НБУ вжк не той, не посилає клієнтів по судах а штрафує банк на 47 млн 702,5 тис. грн. ...
Востаннє редагувалось zvirobiy в Вів 10 січ, 2023 23:12, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Sense Bank
Банкомат может и без отключения света зависнуть. Зачем испытывать судьбу на таких суммах? ![]()
Этот штраф давно обсудили. Не знал только, что он за невыдачу депозитов в день их окончания. Так что, Сеня теперь построен и выдаёт даже без заказа? А то я вчера там был и там всё так же даже заказ можно сделать на сумму не более, чем $2600. Не говоря уж про получить больше в день. Кстати, юрист не говорит когда Приват на мульёны оштрафуют за ограничение заказа в $2400? Или уже и я всё пропустил?
|
|