Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
BIGor написав:Denik так до чого це? Всі стануть багатими лендлордами?
Ні не всі, а ті хто виживуть і не побоялися воювати з другою армією світу.
BIGor написав:Ми наприклад і до війни не дуже добре жили і планували емігрувати, чи скажете якщо до війни нікомунепотрібні люди були, то після війни все зміниться?
Хтось (із тих хто воює/активно волонтерить) і так до війни жив не погано: начальники/директори/власники бізнесу. Вони імовірно в політику підуть. Ті хто ховалися від військомату не працюючи офіційно/живучи на мамині гроші звісно нічого і не отрримають...
Bolt написав:Кажуть неофіційний безробіття вже під 30%.
Так - війна. Сфера послуг/розваг не дуже потрібна. Для чоловіків дилема: або йди в армію, або конкуруй на ринку праці, як спартанець... Рецепт боротьби з безробіттям теж буде стандартний - йди роби/ремонтуй дрони, боєприпаси, гармати, танки, БМП, БТРи, вертольоти, рації, джипи-євробляхи, генератори. Причому зараз кратно зменшилась кількість обстрілів об'єктів ВПК та знизилися їх можливості - робота ВПК буде лише розгортатися.
flyman написав:Нідочого, просто пост про те як космічні кораблі бороздчть простори Большого театру перенесли в "мусорну гілку".
По-моєму я 10 місяців щось роблю, з них з квітня в зоні бойових дій, а Ви мабуть думаєте, що 5% податків ФОП + ЄСВ - це великий внесок, забуваючи, що під час 2-ої світової від 50% бюджету до 50% ВВП йшло на військові потреби.
Grand Touring написав:Найвирогіднішим є сценарій, що для тих хто воював пільг не вистачить, тим паче якщо всім іншим будуть малювати уготовану долю прибиральника в Україні.
Як показує історія масових пільг після світових воєн учасникам бойових дій не роздають. Навпаки, працюють над деякою демілітаризацією і навчанням, даючи, наприклад, пільги на освіту. Звичайно будуть пільги інвалідам війни. А основна маса взимку-навесні 2022 року стояла в чергах у військкоматів не думаючи про пільги до 100к бойових.
Grand Touring написав:Найвирогіднішим є сценарій, що для тих хто воював пільг не вистачить, тим паче якщо всім іншим будуть малювати уготовану долю прибиральника в Україні.
Уявіть собі сценарій навпаки: Ви просиділи ховаючись від війни за кордоном або від військкомату, а до Вас приходить якийсь український Джон Маккейн влаштовуватись прибиральником https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0 ... 0%B9%D0%BD ))))
Да Ви після цього будете взуття на вулиці лишати, щоб підлогу зайвий раз не запачкати.)))))
Сувора правда життя: хто боїться зараз - той втратить бізнес. Залишуться найсильніші - ті, хто не злякався.
antey1969 написав:Denik Много букв. Простыню не осилил.
Краткий смысл: в украинское послевоенное эльдорадо примут не всех. Неудачники, разбежавшиеся во время войны по австриям и америкам, будут косяками лететь на родину в надежде получить место сиделки/уборщицы при новой элите, пока все места не разобрали заробитчане из Швейцарии и Сингапура.
rjkz написав:Если в одном месте прибывает, то в другом убывает.
То о чем я вам писал вот здесь
vitaliian написав:В столицу переедут те, кто ранее не мог себе это позволить, устроятся на вашу работу, заселятся в вашу квартиру.
но в вашей парадигме прибывает только в НЙ, а убывает только в Украине.
Честно, я не знаю всех законов вашей логики, но из США беженцы в Украину не едут. Если меня устраивает, чтобы моя киевская квартира стояла пустая? Кто в ней будет жить? Если я свой бизнес закрыл перед отъездом - кто там будет работать? Давайте, смелее, побольше фантазии.