Puente написав: Це війна - можуть бути різні події - все таки московія величезна країна з відповідними ресурсами . Це важко .
В точку -- можуть бути різні події та відбуватися різні явища.
Так от бутусови, прямі, а також інші висвітлюють оті різні події та явища, про які не йдеться з офіційних джерел))
Хайп? Зрада?
Я б пропонував поступити так: довести до громадян одну істину -- навіть якщо ворог просунеться до Дніпра (вздовж усієї річки), навіть зможе захопити Київ, то все одно Україна переможе у цій війні.
Тому що для орків зросте дуже логістичне плече, надзвичайно підвищиться тягар контролю та втримання захоплених територій, і, вважаю, зміниться якісно допомога Заходу.
Інша справа це руйнування від такого просування орків...
Але ж мова про перемогу-зраду.
Імхо. Пуйло веде тупікову гру. Його що перемоги, що поразки ведуть в глухий кут.
Тому він просто веде сам процес. Війни. І чим довше вона тягнеться, тим більше він "живе-царює".
Проблема тільки в тому, що така жуйка, поки влаштовує Захід.
Ну а Україна звичайно і здати території не може, і більш напружитися (все для фронту), я вже не знаю - чи не може, чи не хоче.
По суті Україна (да й Захід) прийняли запропонований оркостаном формат. Як і з гібридною війною раніше.
(Хоча може інакше й неможливо. Хз).
Коротше: то тривала АТО, тепер триває війна...
Всі звикають, все пристосовується.
До якогось якісного стрибка.
Або партнерів (наданням наступальної зброї), або пуйлом - застосуванням ЯЗ (що підштовхне партнерів до рішучих дій).
Тому пуйло просто тримає процес.
Ще коротше і прямо -- ключі в руках Заходу. І рано чи пізно він змушений буде перевести війну в іншу фазу, ніж то перемоги в орків, то в нас, і по колу.
Якщо б це так доводили офіційні джерела, то може б висвітлення проблем було б таким, що змушувало їх вирішувати.
А не сприймалося хайпом або зрадою оскільки є в противазі офіційному поданню.