Як повар гуляв по печерах,вже зрозуміло було.Чого Баксик його там успішно не засолив

|
|
![]() Мовчати...![]() Востаннє редагувалось Успіх в Чет 12 січ, 2023 13:29, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуІМХО, зараз найобєктивніша карта у вільному доступі - це DeepState. Але вони будують свою карту значною мірою за рахунок геолокації фото і відео, які зявляються у відкритому доступі. Апід час бою, як правило, ніхто не викладає фото/відео. Тому оновлення й виходять із запізненням в пару днів. ![]() Re: четвертий етап Зі зняттям суровікіна, формально, закінчився третій, ракетно-терористичний, етап війни. В мене були більш песимістичні прогнози на третій етап. Наша ППО приємно вразила 80% ефективністю по крилатим ракетам, хоча на початку війни було всього 10%. Я орієнтувався на 50%, добре, що помилився, бо зростання влучань в 2.5 рази ... Взагалі, наша ППО, мабуть, найкраще підготувалась до 24 лютого.
Герасімов розпочне четвертий етап, атаки маневровими групами з підтримкою АГС, по яким в них значна перевага, тактика вогневого валу вже неможлива через снарядний голод. Така тактика значно кривавіша для них, ніж для нас, тому там буде мобілізація, в нас теж буде, імхо. Х..ло не полишає примарних надій ще щось захопити, в нього залишились дві сакральні мети - Слов'янськ і 95-й квартал Кривого Рогу, хоча, в реальності, скотився від Києва до Бахмута, від Сєверодонцька до Соледара. Через пару місяців закінчиться і цей етап, і почнеться глуха оборона, якщо ми не зробимо десь глибокого прориву. ![]() Віталліан
Навіть орків можна не дивитись, слухати. От є відео інтерв'ю нашого бійця з передової, де він вказує, що наших хлопців "сталеві яйця", бо в таких умовах воюють (холод, вода і т.д.). От тільки нюанс -- які ж тоді яйця в отих, хто в окопах навпроти? Бо вони на порядок гірше забезпечені, да й волонтери їм смаколиків, генераторів і т.д. не поставляють так, як в нас. Орки, які б вони не були..., але дають результат, виконують свою функцію. Все інше на війні лірика.
![]() Хочу бачити докази, а не слова. Слова іншого блогера, такого як він, це не доказ. Зокрема я прочитав що говорили ці 2 сенатори - там немає ні натяку в підтвердження його слів.
![]() Це треба було аж 10міс стурбовуватись,щоб тепер зрозуміти?![]() Востаннє редагувалось Успіх в Чет 12 січ, 2023 13:30, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЗараз всиновити не можна ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуГрошей виділили на 15к, а повернеться 100к... Один із колег навчається за цією програмою, але не дуже балакає навіть з дружиною про деталі навчання. Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Чет 12 січ, 2023 13:06, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПетріот - це більше політичне рішення. Коли одна ракета коштує 4-6 мільйонів, то багато не постріляєш. От літаків західних нам поки що не дали.
|
|