Letusrock написав:І які тепер перспективи у сусіднього міста Б ?
Я, напевно, не можу/не маю права писати про це... Але, три тижні тому - були кращі перспективи...
Зате можна писати, що думають-бачать орки))
Вони зараз очкують. Бо є можливість нашого контрудару резервами. Це збереже лінію оборони, відкине орків з втратами, вдарить по іміджу вагнерівців. Але це: 1. Виснажить наші резерви. 2. В разі невдачі ускладниться нова лінія оборони Слов'янськ-Краматорськ.
Перед Залужним непрості рішення... Яких би не було, будь в нас більше потужної зброї.
vitaliian написав:Поэтому война продлиться не один год. Но перед артой мобики это тараканы. Надо избегать близкого боя.
Звісно у нас нема ресурсів на довгу війну, особливо в стилі Бахмут/Соледар, вважаю ця бійня була помилкою. І жування соплів наших партнерів це теж помилка. Може статися так що нікому буде сідати в довгоочікувані танки / літаки. На танкіста за місяць не навчишся, та й всі хто хотів уже там. Чи посадять за штурвал F16 того хто падає в обморок при виді повістки?
Успіх написав:Тому ще раз кажу - що нам обіцяють(і то тільки ще ОБІЦЯЮТЬ) "лазерні бластери і космічні кораблі" проти тарганів... а БАНАЛЬНОГО дихлофосу дати - так ні, чекайте на лазерні бластери...
аккуратнее критикуйте Генштаб. А лучше не критикуйте вообще. Все понимают могут быть ошибки и просчеты, но обсуждать их публично нежелательно. Война это форс мажор. Потом историки проанализируют и вынесут оценки. Не бегите впереди паровоза. Я например своё мнение по поводу работы ВСУ не высказываю никогда и нигде.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 12 січ, 2023 13:41, всього редагувалось 1 раз.
Віталліан А орки вважають, що єдиний варіант зупинити це "безумие" -- знищити Україну, нас. Зрозуміло, що в своїй системі цінностей (координат)) так вважають.
І вірять вони в це не менше за нас. Тому й підкреслюю, що у війну важливий результат, не те, хто де що вважає, думає.