Сибарит написав:Это на 50 млрд. больше, чем в предыдущем периоде
Закрити дефіцит бюджету на зиму, а що робити весною?
З першого року незалежності це питання постає на форумі тричі на рік.Та й досі з голоду не померли. Не переймайтесь. Весною будемо поратися на городах, а Ви у своєму НДІ
moveton написав:При его сейчас 37.55 на продажу карточного доллара против 37.30 у Укргаза? Каким образом?
На Минфине я вижу 36,57
Укрсиббанк 35.840 / 36.570
с https://minfin.com.ua/currency/cards/ ? Так он не покупку/продажу показывает, а то, что программист Минфина (хотя может и Укрсиба) хорошо отметил новый год
Валюта Блокування Списання UAH/USD 38,3 37,55 USD/UAH 35,84 36,57
Т.е. Минфин показывает блокировку/списание при покупке карточной валюты, а продажу не показывает вообще. Кстати, пару дней назад показывал ещё правильно.
Просто в этой же таблице Минфина у Укргаза указано 37,30, вот я и предположил, что эти данные равноценны. Опять же, указанные Вами
Валюта Блокування Списання UAH/USD 38,3 37,55 USD/UAH 35,84 36,57
насколько я понимаю, это курсы МастерКард? По логике, такой курс действует для карт всех банков?
Доброго вечора, шановні адміни і форумчане! По якому сценарію піде подальша девальвація / роевальвація гривні: 2008 року (в 1,55 рази, як і зараз) чи по сценарію 2014-2015 років (загалом в 3 рази?).
Тривожним дзвіночком вважаю різницю міЖ фіксованим курсом НБУ і курсами в банках і обмінках. Мабуть, НБУ ще раз підніме фіксованиЙ курс долпара до 40, і відповідно, в банках і обмінках курс на продажу долара клієнтам зросте на 11% як мінімум (як і відбулося раніше влітку 2022 року) і буде дорівнювати 44 - 45 грн за долар. Це, імхо невідворотньо. А чи буде ще більша девальвація готівкового долара?
І ще, підскажіт, як включити функцію перевірки українсько\ мови у вікні редагування? Чи є така фунція тут взагалі? Дякую
Востаннє редагувалось Yuri_61 в Чет 12 січ, 2023 19:52, всього редагувалось 2 разів.
Ромасик написав:Деньги то понятно - с тумбочки. Вчера 10 коп уже отыграли, а то чуть не пробили дно. Опять. Зебра не следит. К концу осени 45 как пить дать 🙋
Ближе к весне будет анализ по осени от Qwerty
Нє, я працюю на випередження і ще взимку можу підбити підсумки - 45 по долару восени не було і станом на 12 січня теж нема! Зараз добре євро пішло і золото! До речі, багато хто пророкував, що євро не буде вище паритету, а воно як завжди їх прогнози та до одного місця! Треба було таритися євро на долари… Був би зиск! Аналіз закінчив!