|
|
![]() И в чем, по-вашему, состоит этот мой "аргумент", уточните. При этом приведена цитата текста не моего, а обычного лендлорда из Киева. С обычной - как я понимаю - для киевских лендлордов и Вас терминологией...
Как-то логики нет... Или мне так кажется... P.S. На всякий случай, по данным статистики Австрийской республики, в вашей родной Австрии проживало НА НАЧАЛО 2022 года: - немцев 216 789; - румын 138 390; - турок 117 668; - сирийцев 68 186; - поляков 66 084. Можно также найти, сколько проживает россиян, украинцев и арабов... Всего около 1 600 000 иностранцев, что меньше, чем иностранцев, которые получили карточки ВНЖ в Турции. В Австрии проживают 8 979 894+1 житель, что в 10 (!!!) раз меньше, чем в Турции. Прикольная статистика... Востаннє редагувалось akurt в Сер 18 січ, 2023 13:54, всього редагувалось 1 раз.
![]() Це дуже правильна заява, підтримую. Сумую, що в Києві та у Відні бував неодноразово, але ні там, ні там житло, як Ви, не придбав... Востаннє редагувалось akurt в Сер 18 січ, 2023 14:21, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Сербов слишком много?! (Чёт там в,, Коммисаре Рексе, насчёт сербской мафии проскакивало) ![]() Чудвий контингент гарних чемних людей. Мені повезло трошки менше: - зайшов в Starbuks після кави в туалет: там були два хлопця і говорили виключно російським матом між собою. Я подумав, що всілякі там Пушкінзони, Лєрмонтовичі, Тургєневмани прожили життя даремно... - Поруч за столиком Starbuks сиділа родина росіянців - говорили - як завжди росіяни - заважаючи - я думаю - НОРМАЛЬНИМ людям, які сиділи за ноутбуками - гучно - прийшлося слухати. Але інфа цікава получилася. Отримали відмову в надаінні ВНП в Туреччині як росіянці. Я про це чув, але ось щоби так - майже з "перших рук" - вперше. - відмова - як - виявилося - виглядає як документ, написаний - УВАГА - турецькою та російською. Тільки двома мовами (!). Спецпроєкт... - зазначено, що у наданні ВНП в Туреччини відмовлено - УВАГА - без пояснення причин. - термін залишити Туреччину - 10 діб. - далі ще цікавіше: жінка має паспорт громадянки України (але має і паспорт РФ - хто зна, може отримала на тимчасово окупованих територіях), а чоловік - росіянець справжній. Думають, що робити. - жінка висловила думку, що треба виїхати вдвох, а потім вона розвернеться на КПП Сарпі (Грузія-Туреччина) та заїде знову в Туреччину (!!!). Хитро... - А ось що робити чоловіку - невідомо. Мабуть, буде 6 місяців танцювати лєзгінку у Батумі. Приблизно як Кіса Вороб"янінов... - далі ще цікавіше: авто чоловіка в Туреччині та має російську реєстрацію... Що з ним робити? Хоч викинь... Але викинути не можна: митниця Туреччини не дозволить викинути підакцизний нерозмитнений товар, тимчасово завезений на митну територію Туреччини. Є Бог на світі! P.S. В розмові лунали чутки, що Грузія готує закон заборони в"їзду росіянцям. Згадували Кахахстан і нібито казахи теж щось вже приготували. ![]() Когда пару дней в 19-м году был в Вене, не заметил, чтобы много арабов, и прочих цветных было, в отличие от Франции 😳. Хотя я может бывал, в основном, в туристических местаах, где их мало. ![]() Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном Ви дуже цікаво пишите, чесно але я вам скажу одну річ - купляти в якійсь сраці в Туреччині двокімнатну квартиру за 200 тисяч баксів - це м’яко кажучи нерозумно коли в центрі Києва зараз можна купити 200 метрів з ремонтом в центрі за 450)
![]() Всякому городу нрав і права,
Всяка імієт свой ум голова, Всякому серцю своя єсть любов, Всякому горлу свой єсть вкус каков. (Григорій Сковорода, який залишився без будинка). Ну і не забувайте: так само, як прораб, прокидаючись зранку, думав, що сьогодні можна вкрасти у замовника, так і інвестор, прокидаючись зранку, думає, куди інвестувати. Та де можна отримати прибуток. Вічний двигун… Його так і не придумали. А інвестори думали та придумали.
|
|