|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 18 січ, 2023 15:12
минимальная реальная продажа в ЦП была за 160к это то что я знаю
-
Олежан
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 138 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 січ, 2023 15:24
Олежан написав:минимальная реальная продажа в ЦП была за 160к это то что я знаю
Общался сегодня со знакомым риелтором. По ФК2 хотелки продавцов опустились в среднем на 25%(готовы на скидку, если будет реальный покупатель) Очереди на покупку, мягко говоря, не наблюдается. Продаж нет.
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 18 січ, 2023 15:34
reus написав: Олежан написав:минимальная реальная продажа в ЦП была за 160к это то что я знаю
Общался сегодня со знакомым риелтором. По ФК2 хотелки продавцов опустились в среднем на 25%(готовы на скидку, если будет реальный покупатель) Очереди на покупку, мягко говоря, не наблюдается. Продаж нет.
Для преміального сегменту падіння цін КРЖН в 3 рази - нормально. Питання лише в часі. Знижка 25% - ні про що. На часі вже -50%.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1763 раз.
- Подякували: 2577 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 січ, 2023 16:26
Frant написав:Для преміального сегменту падіння цін КРЖН в 3 рази - нормально. .
То, что спрос после войны в этом сегменте упадет даже не в 3 раза, а в 10-15 - в это верю. А вот, то что цена упадет втрое - скорее нет, чем да. У этой публики(владельцев премиального сегмента), есть возможность ждать много лет, деньги обычно им не нужны срочно. Конечно, не все владельцы такие зажиточные - вот они как раз и будут продавать той малой горстке покупателей, которые останутся после сжатия рынка в 10-15 раз. Поэтому считаю более вероятным падение в 1,5-2 раза Еще предполагаю, что после войны каждая сделка в этом сегменте будет под микроскопом у "соответствующих органов" - "а где ты, сволочь, взял столько денег пока страна воевала?"
-
Damien
-
-
- Подякував: 765 раз.
- Подякували: 803 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 18 січ, 2023 17:00
Damien написав: Frant написав:Для преміального сегменту падіння цін КРЖН в 3 рази - нормально. .
То, что спрос после войны в этом сегменте упадет даже не в 3 раза, а в 10-15 - в это верю. А вот, то что цена упадет втрое - скорее нет, чем да. У этой публики(владельцев премиального сегмента), есть возможность ждать много лет, деньги обычно им не нужны срочно. Конечно, не все владельцы такие зажиточные - вот они как раз и будут продавать той малой горстке покупателей, которые останутся после сжатия рынка в 10-15 раз. Поэтому считаю более вероятным падение в 1,5-2 раза Еще предполагаю, что после войны каждая сделка в этом сегменте будет под микроскопом у "соответствующих органов" - "а где ты, сволочь, взял столько денег пока страна воевала?"
И это прекрасно... Значит рынок потеряет огромное количество покупателей. Если все по уму делать, то даже подтвердить официальные доходы в 100К задача со звёздочкой. При 300К-500К и связи блатные не помогут. Надіслано від мого GM1910, використовуючи Tapatalk
-
Setsib
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 січ, 2023 17:09
Стосовно колишнього нардепа Максима Микитася НАБУ та САП скерували до суду обвинувальний акт
Він намагався надати хабар сумою у €22 мільйони меру Дніпра Борису Філатову.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2518 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 18 січ, 2023 17:22
Setsib написав:Damien написав: Frant написав:Для преміального сегменту падіння цін КРЖН в 3 рази - нормально. .
И это прекрасно... Значит рынок потеряет огромное количество покупателей. Если все по уму делать, то даже подтвердить официальные доходы в 100К задача со звёздочкой. При 300К-500К и связи блатные не помогут. Надіслано від мого GM1910, використовуючи Tapatalk
На сегодня нет никаких проблем подтвердить легальные доходы. Открываешь ФОП, лимит 7 818 900 грн. 2% от дохода налоги. Плюс, можно на члена семьи оформить. Так, что проблем нет, были бы деньги и смысл.
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 18 січ, 2023 17:25
Damien написав: Frant написав:Для преміального сегменту падіння цін КРЖН в 3 рази - нормально. .
Бачу дуже поверхневе розуміння ситуації. Хлопці, зрозумійте, що для Європи київські ціни - ні про що. Кількість покупців, коли запрацює іпотека (а вона запрацює рано чи пізно, тому що Україна це Європа), не зменшиться в 10-15 разів, а збільшиться в 10-15 разів. Смішно казати що будуть проблеми із тим щоб показати походження нещасних 200-300-500К дол. США. Не кажучи вже про суми до 200куо.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5349 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 18 січ, 2023 17:40
airmax78 написав:Кількість покупців, коли запрацює іпотека (а вона запрацює рано чи пізно, тому що Україна це Європа), не зменшиться в 10-15 разів, а збільшиться в 10-15 разів.
Головне, щоб Ви самі в це вірили. На сьогодні, головний чинник, який впливає на ціни і на рішення щось придбати, це безпека! Якщо Україну приймуть у НАТО, а така вірогідність, на мій погляд доволі висока, то тоді да, ми побачимо зростання цін. Але поки, що вниз.
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 18 січ, 2023 17:50
Frant написав: reus написав: Олежан написав:минимальная реальная продажа в ЦП была за 160к это то что я знаю
Для преміального сегменту падіння цін КРЖН в 3 рази - нормально. Питання лише в часі. Знижка 25% - ні про що. На часі вже -50%.
Коли фк став преміальним?
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-