Олексія Арестовича внесли до бази «Миротворець» Його називають "професійним провокатором, який здійснював публічні інформаційні диверсії на користь російських загарбників". https://t.me/voynareal/48719
На третий день Зоркий Глаз обнаружил, что в тюремной камере нет одной стены (с)
Странно, почему смеются над Зорким Глазом, ведь он заметил это всего лишь на третий день, а вот voynareal обнаружила, что
Олексія Арестовича внесли до бази «Миротворець»
через год (а завтра будет ровно год), после того, как он туда попал, но над ней за это почему-то не смеются.
Арестович попал в базу "Миротворца" 12:21, 20.01.22
Бывший внештатный советник главы Офиса президента и экс-спикер делегации Украины в ТКГ Алексей Арестович был внесен в базу "Миротворца".
Информация об этом появилась на сайте Миротворца 19 января 2022 года.
beee написав:Не успел упасть вертолёт, уже там кулеба и тимошенко. Это кто такие? Дснс? Один с ода, второй с ОП. Вы чего там забыли? Пиаретесь? Везде свой пятак в экран всунут
крупная катастрофа( или аврия) -руководитель области всегда на месте (ему будут звонить из Москвы или позже из Киева - кричать "что там у тебя в области происходит"
-Кирилл Тимошенко -это левая нога верховного (или он должен лично приехать) -почему Кулебв а не Кличко (видно был рядом или, как говорят, мимо проезжал )
Сьогодні у моєї сім’ї другий день народження… Хоча ще кілька годин тому це був звичайнісінький ранок, як і безліч до цього. Ми з чоловіком, як завжди, збиралися відводити дітей до їхніх навчальних закладів: сина Вову, семи років, до школи, а п’ятирічну доньку Поліну – у садок. Той самий садок, де вже за 15 хвилин трапиться жахлива трагедія, що переверне догори дриґом життя багатьох сімей.
Бровари – невелике місто-супутник Києва, де усе знаходиться у пішій доступності. Так і наші школа та садок розташовані дуже близько від дому, усього в 10 хвилинах.
Ніколи не думала, що радітиму відключенню світла, але саме воно нас сьогодні врятувало від найгіршого, змусивши спускатися з 15 поверху пішки та затримавши на 3 хвилини. Думаєте, 3 хвилини – нічого не вирішують? Еге ж, і я так думала. Але в ситуаціях, як сьогодні, саме від них може залежати житимеш ти, або помреш.
Вийшовши з дому, ми відмітили, що вулиці застилає дуже густий туман, ховаючи верхні поверхи житлових будівель, наче під пухнасту ковдру. Дійшовши нашим звичним шляхом до школи, ми попрощалися з сином біля воріт та попрямували із донькою далі до садочку, що розташований дуже близько, усього у 100 метрах.
Усе видавалося доволі звичним, аж тут ми почули звук гелікоптера, що наближається.
"Мабуть, у такий туман складно літати. Дивно", - зауважив мій чоловік.
Очевидці катастрофи гвинтокрила у Броварах 18 січня розповіли, як сталася аварія.
Місцеві мешканці Броварів розповіли, що гвинтокрил начебто загорівся ще в повітрі, а вже потім впав на дитячий садок.
Одна з очевидиць наслідків трагедії в Броварах так описала те, що побачила: "Частина гвинтокрила досі висить на даху під’їзда. Наскільки зрозуміло, він спочатку впав на будинок. Інша частина гелікоптера впала поруч з дитячим садочком... Загиблі поки лежать накритими на вулиці".
"Ми мешкаємо поруч з тим двором, куди впав гелікоптер. Моя сестра, яка йшла в той момент до магазину, побачила, що під час падіння, ще в небі, цей гвинтокрил вже горів", - розповіла ТСН.ua одна з мешканок Броварів.
Загорелся в воздухе, думаю эта версия нужна для АП и военным (диверсия) Туман, ошибка пилота и гибель руководства, гражданских, ребёнка, жилой дом, детский садик - эта версия не может быть принята обществом после трагедии в Днепре.
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Сер 18 січ, 2023 18:41, всього редагувалось 1 раз.
Йде війна, під час якої втрати будуть завжди.. Але чому всі як мухи на гімно - лізуть на погане? Де відгуки ВАУ про те , що за 24 години , 400 000 УКРАЇНЦІВ за пропозицією МОНО банку зібрали для постраждалих в Дніпрі 100+млн гривень? Де гордість за своїх? Кожен сотий громадянин України - відгукнувся.... Думаю що відгукнувся кожен 10-тий який взнав про цю акцію.
Hotab написав:СуперПума ДСНС. Через туман зачепили землю. Є ще загиблі, крім пілотів.
Мені цікаво, дитсадок це ж зазвичай 3-4 поверхи максимум. Невже в туман летять настільки низько?
Дитсадок зазвичай 2 поверхи, інших у Харкові не бачив. Може, в Києві якісь висотні?
В Києві бувають на перших поверхах ЖК Але тут вже ніби дійшли висновку, гелікоптер шукав де сісти між багатоповерхівок і вибір впав на найменшу будівлю, або її в тумані й не побачили