Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 33303331333233333334 ... 14785>
Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 12:11

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Goodman написав:нема що пояснювати, ще в березні було відео як ТЕРоборона на чолі з військовим заходила в Ірпінь - постійні крики , не скупчуватися.
постійно "я сам собі пан і хазяїн" перемагає здоровий глузд

Можливо я невірно розумію ваш пост, але...
З точки зору здорового глузду взагалі нема чого сідати в кабіну під час війни. Бо здоровий глузд каже "висока ймовірність загинути".
Пілоти щодня ходять по лезу. Під час війни інакше не буває. Той факт, що цього разу вони зірвавшись з леза потягнули за собою і інших, нічого не міняє.

wadimk написав:Я, лично, не считаю это оправданием - убить себя и еще пару десятков человек. У нас нет работающего авиофорума. На вражем в течении часа дали бы оценку действий. Да вы и сами это знаете.

Что вы считаете или не считаете оправданием, не понял вас.

И к чему приведенные вами катастрофы? Катастрофы были и будут. Как и на войне, люди гибли и будут гибнуть.
На "авиафоруме" тут нечего разбирать. Все и так очевидно. И я нигде не снимал ответственности с экипажа.

И да, где-то звучало про электронные карты, бортовые средства.

Все мимо. Это не самолёт, который идёт по глиссаде в створ взлетной полосы. Глиссада заведомо сделана без препятствий , можно смело идти в облаках на полосу вплоть до касания колес.
Вертолёту в городской застройке надо найти глазами свою площадку, выстроить на нее против ветра заход . Какие цифровые карты в этом помогут?? Какие карты покажут девятиэтажки и кабеля интернета, прокинутые между ними?? Все надо видеть своими глазами. А если что-то не увидел - расплата вот такая.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 12:23

andrijk777 написав:
  wild.tomcat написав:місце роботи - оп - вимагає, що його службовці, якого рангу вони там би не були,(адже все сказане ними в т.ч. може сприйматися як офіційна точка зору, що власне в даному випадку і маємо) вміли тримати язик за зубами і робили це

Тобто якщо офіційна точка зору бреше, то усі також мають брехати. (я не стверджую це, але припускаю).
Вибачте, але я не поділяю таких життєвих принципів. Я в першу чергу опираюсь на факти, а не на офіційні точки зору. І мені плювати що думають "усі"(і ви зокрема).

тю, так цим "усім" (зокрема і мені (с)) ще більше плювати, що думаєте ви. :D є усталені і загальноприйняті норми і правила, і ви або їх приймайте і як то кажуть "граєте" або йдете на ..., ну туди, власне, куди оп відправив вашого улюбленця :) ще раз для особливо обдарованих - на такому рівні ніхто особистої думки і точки зору публічно висловлювати не може.
пс. хто визначає, що офіційна точка зору бреше, зокрема і в даному випадку? ви? у вас є необхідна інформація і кваліфікація? :mrgreen:
ппс з таким підходом, вам може бути наплювати на те що думає більшість про загальноприйняті правила і офіційну точку зору, викладені, наприклад, у кримінальному кодексі. у вас же є своя думка, вірно ж? :D до пори до часу...
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 12:23

vitaliian написав:
«…Как на грех, дела в колхозе шли плохо. То есть не так чтобы очень плохо, можно было бы даже сказать — хорошо, но с каждым годом все хуже и хуже…»©

На фоне заявлений Путина, что дела в российской экономике идут прекрасно, внезапно возник новый рекорд. Цена нефти, при которой сводится российский бюджет, выросла до рекордного значения в 115 долларов за баррель - именно при такой цене бюджет России может быть бездефицитным. Предыдущий рекорд в 114 долларов был зафиксирован в 2013 году.

Обращает на себя и динамика резкого подъема этого показателя. Она показывает, что российский бюджет становится предельно зависимым от торговли углеводородами. И когда клятый Запад вводил санкции на нефтегазовые отрасли России (и продолжает вводить новые), он делал и делает это с холодной головой, понимая последствия.

Откуда у Путина его данные о том, что в экономике все тип-топ, неизвестно. Когда под конец 2022 года впервые за новейшую историю пришлось изымать ресурс развития всех сырьевых госкорпораций, чтобы хоть как-то свести бюджет, это лучше всего говорит о том, что дела идут из рук вон плохо. Хотя бы потому, что такое изъятие - одноразовое. В этом году повторить этот финт уже не удастся. Больше изымать нечего и не у кого. Остается только население, которое будут грабить все более свирепо, и последний ресурс - печатать необеспеченные деньги.

Население пока кряхтит, но платит всё более высокие налоги и сборы. Но предел рано или поздно наступит, причем, скорее, рано, так как брать с него и без того нечего. А расходы на победоносные авантюры растут, так что вариантов не остается.

Russia's seaborne crude exports soared last week to the highest level since April, suggesting that the country has -- for now -- overcome an initial hit to flows that followed European sanctions.

https://www.bloomberg.com/news/articles ... ince-april
Поки ще "не все так плохо" для РФ.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 12:26

wild.tomcat написав:
  andrijk777 написав:Тобто якщо офіційна точка зору бреше, то усі також мають брехати. (я не стверджую це, але припускаю).
Вибачте, але я не поділяю таких життєвих принципів. Я в першу чергу опираюсь на факти, а не на офіційні точки зору. І мені плювати що думають "усі"(і ви зокрема).

тю, так цим "усім" (зокрема і мені (с)) ще більше плювати, що думаєте ви. :D є усталені і загальноприйняті норми і правила, і ви або їх приймайте і як то кажуть "граєте" або йдете на ..., ну туди, власне, куди оп відправив вашого улюбленця :) ще раз для особливо обдарованих - на такому рівні ніхто особистої думки і точки зору публічно висловлювати не може.
пс. хто визначає, що офіційна точка зору бреше, зокрема і в даному випадку? ви? у вас є необхідна інформація і кваліфікація? :mrgreen:
ппс з таким підходом, вам може бути наплювати на те що думає більшість про загальноприйняті правила і офіційну точку зору, викладені, наприклад, у кримінальному кодексі. у вас же є своя думка, вірно ж? :D до пори до часу...

Ще раз:
Тобто якщо офіційна точка зору бреше, то усі також мають брехати? Так/ні?
За усіх не розписутесь, ви не усі. Говоріть за себе.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 12:32

Буданов розповів, що перед другим раундом переговорів у Білорусі, в ніч проти 3 березня, Кірєєву зателефонували з офісу начальника контррозвідки СБУ Олександра Поклада та передали, що він просить про особисту зустріч. У день другого раунду переговорів Кірєєв разом зі своєю охороною та агентами військової розвідки, які теж мали брати участь у поїздці до Білорусі, вирушив на Київський вокзал. Він попередив охоронців, що їм не варто втручатися у разі його арешту.

Біля Софійського собору у центрі Києва кілька мікроавтобусів із агентами СБУ перехопили машину Кірєєва. Його охоронців роззброїли, а самого Кірєєва посадили у мікроавтобус та відвезли у невідомому напрямку. Приблизно через півтори години співробітників військової поліції було викликано до місця виявлення тіла Кірєєва

Буданов: На початку вторгнення Київ вистояв завдяки шпигуну-банкіру, якого вбила СБУ у березні

зато те кто сливал Херсон спокойно сваливают в рашу.
Востаннє редагувалось mephala в Чет 19 січ, 2023 12:33, всього редагувалось 1 раз.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 12:33

andrijk777 написав:
  wild.tomcat написав:
  andrijk777 написав:Тобто якщо офіційна точка зору бреше, то усі також мають брехати. (я не стверджую це, але припускаю).

Ще раз:

ще раз, є докази у вас і факти (ви ж любите факти?), що офіційна точка зору була неправою і в даному випадку (ракета в дніпрі) в т.ч., а ваш улюбленець різав правду матку? чи це просто балабольство, що межує з неадекватністю, враховуючи наслідки сказаного?
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 12:33

wild.tomcat написав:тю, так цим "усім" (зокрема і мені (с)) ще більше плювати, що думаєте ви
ребята тише, форум это обмен мнений, если вы сюда заходите и друг друга читаете, значит не плевать.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 12:34

Успіх написав:То що, нам москву не спалювати цілу, а лише половину? :mrgreen: :D
Спалюйте так, щоб цей процес був добре видний в будь-якій точці нашої Неньки. ;)
Howl

Подякував: 581 раз.
Подякували: 1140 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 12:38

wild.tomcat написав:
  andrijk777 написав:

Ще раз:

ще раз, є докази у вас і факти (ви ж любите факти?), що офіційна точка зору була неправою і в даному випадку (ракета в дніпрі) в т.ч., а ваш улюбленець різав правду матку? чи це просто балабольство, що межує з неадекватністю, враховуючи наслідки сказаного?

Я ж написав (я не стверджую це, але припускаю). Видно проблеми читанням чи розумінням прочитаного. :( :(
Ви не можете відповісти на елементарне питання, для того щоб я розумів ваші життєві принципи. Не бачу змісту дискутувати дальше.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 12:42

🇪🇪Уряд Естонії прийняв рішення надіслати Україні найбільший пакет військової допомоги, куди увійде важке озброєння — гаубиці, гранатомети та боєприпаси. Про це повідомила (https://twitter.com/kajakallas/status/1 ... 0R_hRBeb-g) прем’єр-міністерка Естонії Кая Каллас у своєму твіттері.
Також вона додала, що загальна військова допомога Україні становить понад 1% ВВП Естонії.

❗️Швеція передасть Україні близько 50 БМП типу CV90, — віце-прем‘єр Швеції.
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 33303331333233333334 ... 14785>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman і 2 гостей