ЛАД написав:Но я привёл ночью цитату из "Фонтанки" о реакции на беседу Кучеры с Дудем: "В большинстве своем характеристики для Кучеры не были комплиментарными".
«Кабинет рассмотрит вопрос о поставках истребителей F-16, если об этом попросит правительство в Киеве», — заявил нидерландский дипломат, добавив, что рассмотрение будет «непредвзятым».
Кроме того, по словам министра, не существует табу и на поставки нашей стране другого оборудования.
ЛАД написав:Но я привёл ночью цитату из "Фонтанки" о реакции на беседу Кучеры с Дудем: "В большинстве своем характеристики для Кучеры не были комплиментарными".
комменты от ЦА Дудя.
Естественно, что не от поклонников "Вагнера". Но тем не менее.
комменты от ЦА Дудя.
Естественно, что не от поклонников "Вагнера". Но тем не менее.
ЛАД написав:В Харькове начали вручать повестки в магазинах (причём, даже не в ТЦ, а даже в небольших, на первом этаже жилого дома) и на блокпостах.
просто в военкоматах сидит Робин Гуд, он забирает повестки у богатых и отдаёт их бедным
Зараз іде масований переоблік і повістка ще не означає, що прям зразу мобілізують. Недавно якраз ходив на поточнення. А то деякі з переляку піддають своє життя реальній небезпеці - вбрід через кордони. І купа потопельників. Чисто візуально є таке враження, що мобілізовують далеко не найзаможніших.
Президент України Володимир Зеленський розкритикував позицію федерального канцлера Німеччини Олафа Шольца щодо постачання важких танків для ЗСУ. Ця техніка потрібна нашій країні для захисту, і вона "не поїде" територією РФ.
Відповідну заяву Зеленський зробив в інтерв'ю порталу Tagesschau. Лідер України заявив: "Ну дивіться, хлопці, ви дорослі, звичайно, можете там ще півроку говорити, мірятися впливом, але у нас кожен день гинуть люди. А можна не якщо і якби, а просто: "Ти можеш дати "Леопарди"? Ну дай". Ми ж не наступаємо. "Леопарди" ці, якщо хтось переживає, не поїдуть територією Російської Федерації. Ми захищаємося".