Одні - так, інші ж навпаки можуть критикувати діючих за недостність допомоги.
|
|
![]()
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 25 січ, 2023 16:46, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
![]() Об этом заявил министр обороны ФРГ Борис Писториус. Он добавил, что в скором времени начнётся обучение украинских военных, что ускорит передачу машин. В качестве первого шага Германия предоставит относительно новые танки Leopard из запасов Бундесвера, чтобы иметь возможность как можно быстрее вместе с партнёрами сформировать первый танковый батальон для Украины из двух запланированных. Писториус назвал решение канцлера ФРГ о поставке танков Leopard Киеву "историческим", потому что оно было принято "в условиях крайне взрывоопасной ситуации в Украине". Он добавил, что предстоящий экспорт вооружения "в корне изменит правила игры" на данном этапе войны. ![]() Це не наша (Заходу) провина, що ви, хлопці, продавали у країни третього світу продукцію своєї оборонної промисловості для отримання прибутку замість того, щоб розбудовувати власні Збройні сили. Навіть після семи років з початку цієї війни ви продовжували це робити. Ви виробляли ракети дальнього радіусу дії. Однак зробили лише чотири штуки. А тепер кажете, що ми вам даємо недостатньо. Але це ви ж не робили нічого, щоб у вас це все було. Ви маєте стидатися”.
“Я завжди був найбільшим вашим лобістом, щоб ви отримували багато всього. Проте у підсумку ви отримали навіть більше, ніж я розраховував. Але розумію, що інших на Заході реально дратуєте, що ви просите, оскільки ви не розбудовували власні сучасні технології й не виробляли озброєння, – наголосив Карбер і додав: – Наприклад, ваш Харківський танковий завод — один із найкращих заводів у світі. Ваші конструктори взяли танк Т-72, у якого була дуже вразлива башта, поставили на неї німецьку гармату, а місце для боєприпасів зробили ззаду за баштою. І зробили з нього відмінний танк, який ідеально підходить для вашої місцевості. На мою думку, він був би чудовим не тільки для вас, а, наприклад, для країн Балтії. Але ви його не почали виробляти, це був тільки прототип. Ви б могли б робити бойові машини піхоти, причому набагато кращі за Bradley. У вас були для цього технології. Але ви цього теж не робили. Тому не звинувачуйте нас. Я вже мовчу про те, що ви не мобілізувалися й не готувалися, коли ще за шість місяців до вторгнення були очевидні всі ознаки майбутньої війни”, – підкреслив американський експерт. З іншого боку, я закликаю вас пам’ятати, що Україна не є 51-м штатом Сполучених Штатів Америки. Наші платники податків теж мають свої проблеми. (…) Також у нас є зобов’язання щодо безпеки в інших частинах світу. Ми не тільки захищаємо Україну, щоб захистити Європу. У нас є безпекові питання в Азії, питання боротьби з терористами тощо.Не будьте занадто негативними щодо швидкості, з якою ми надаємо вам допомогу”, – сказав він, коментуючи дії США. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВы дядя очень токсичны. Удивительно, что вас терпят. Полезного мало, зато много всепропальства. У меня давно желание начать ловить вас за язык за ваши истерики и лжепрогнозы, но вы очень неприятный собеседник, потому что при ответах на поставленные вопросы от вас конкретики ноль, зато очень много "хватит писать чушь!", "всем давно понятно" и т.п. ерунда. Давайте для затравки: Плавни чьи? Те самые, которые вы с Эдуардом отдали оркам ещё 3 недели назад. Даже Каменское не орков,максимум серая зона. И таких вопросов вам можно задавать каждый день с десяток. БПЛА не панацея. Просто дополнение к остальным видам вооружения. О РЭБ и антидроновых ружьях что-то слышали? А в летнюю погоду уже не пригодны? А Т-90М (Прорыв) с весом в 48 тонн пригоден, а лёва2А4 с весом 50 уже нет? (версия продана в пару тысяч экземпляров в десятки стран с самым разным климатом), И это ещё я не смотрел удельное давление (в расчете на площадь опоры на гусли). Востаннє редагувалось Hotab в Сер 25 січ, 2023 18:18, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
![]() Hotab
Обратите внимание: я не кидаюсь какашками ![]() Из старого удалённого:
![]() Я смотрел, ниже чем у советско/российских образцов. 0.9, у Т90 0.93-0,97 Востаннє редагувалось alex_dvornichenko в Сер 25 січ, 2023 18:22, всього редагувалось 1 раз.
|
|