Именно: все "по плану". Штаты, например, уже анонсировали планы расширения своих военных производств для Украины на 2025. Немцы -- не анонсировали, но что-то подобное у них точно есть.
Под эти планы и дают в том числе и танки.
|
|
![]() Именно: все "по плану". Штаты, например, уже анонсировали планы расширения своих военных производств для Украины на 2025. Немцы -- не анонсировали, но что-то подобное у них точно есть. Под эти планы и дают в том числе и танки. ![]() ЗСУ необхідні ракети більшої дальності до того, як Росія перекине підкріплення своїм окупантам в Україні.
Про це представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Вадим Скібіцький заявив в інтерв’ю CNN. За його ловами, окупанти почали перекидати військові вантажі по всій території РФ, зокрема через Кримський півострів у південні області. "Зараз російські військові склади розташовані за 80-120 км від лінії фронту, і щоб завдавати по них ударів, Україні потрібна артилерія більшої дальності", - сказав Скібіцький.
![]() Поки що в нас критерій закінчення війни не люди, а звільнення територій: ""Я не хочу воювати на території Росії. Я просто хочу, щоб вони якнайшвидше припинили війну і якнайшвидше покинули нашу країну. Я можу вам точно сказати, якщо вони покинуть нашу територію, війна припиниться. Ось і все", - сказав Зеленський. Тим не менш в нас життя людей є пріоритетом: "При цьому Зеленський зазначив, що збереження життя українців є для нього пріоритетом номер один у несправедливій війні, розв'язаній путінським режимом." ""Все залежить від того, наскільки ми зможемо їх стримувати... На сході вони просуваються вперед і втрачають багато людей. Це просто неймовірне число. Їм на це наплювати. Вони не рахують своїх людей. Це факт. Ми рахуємо їх людей. Але у нас немає точних цифр. З їхнього боку жертв набагато більше. Але з того, що ми вже бачили і підрахували, з їхнього боку тисячі загиблих, і вони простопродовжують кидають їх, і кидати їх, і кидати їх, і кидати їх", - здивувався Зеленський." В партнерів же цілі: - переформатування Європи, себе?, світу? - розуміння рфією, що військовим шляхом цілей вона не досягне - збереження суверенітету та цілостності України. Пріоритети партнерів - хз. Не зтикався з оголошенням. Може хто підкаже... Які ж пріоритети при процесі досягненні цілей в наших партнерів? Хоча чув лише про один -- не допустити збільшення ескалації.
![]() Була дискусія по повісткахОт вважав, що вручення похоронній процесіїї -- це черговий рашофейк, як завжди, левела космічного.
Але ось на ТСН. Наче ж підконтрольне нам джерело. Військовий звернувся до військкомату на Львівщині і розкритикував через вручення повісток під час похоронної процесії: Тобто: тільки законність та справедливість. Інакше наврядчи буде позитивний результат. Якщо не навіть дуже негативний.
![]()
Не понял этого "тобто": есть закон, запрещающий вручать повестки похоронным процессиям? ![]() -- а вот закон, разрешающий выдавать повестки вообще где угодно -- есть. ![]() В даному випадку є тільки несправедливість. В інших - порушення закону. Висновок був узагальнений (в контексті попередньої дискусії). Юристакості давно щось не було, Ви вирішили його підмінити? Він теж любитель будувати своє "нерозуміння" на підставі, що співрозмовник не знає або не бачить елементарних речей. Як Ви зараз - про відсутність закону, який забороняє вручення повісток похоронним процесіям.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуА чого так всі бояться тих повісток ? З тих , хто їх отримує реально мобілізують зовсім невелику частину . Ну і взагалі - оці всі сцикуни кончені ?
Ті , хто зараз воює - вони що - всі дуже хочуть ? Зовсім ні , але треба ... Було б більше запасних - була б і ротація регулярна . Востаннє редагувалось Puente в Чет 26 січ, 2023 15:52, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Так Вы сейчас ровно тем же занимаетесь: нет такого понятия "по справедливости" (точнее есть, но оно абсолютно у каждого человека -- свое). У государства любое действие может быть только "по закону". В данном конкретном случае -- так и произошло.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|