Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 34943495349634973498 ... 14706>
Повідомлення Додано: Сер 08 лют, 2023 20:37

pesikot написав:Тут бы хорошо выход detroytred, который за правду. Но сомневаюсь :)

И не смейтесь. Прошло это время
(с)

Детройт вже раз двадцять підкреслив, що правда в кожного своя.

Стосовно ж вашої суперечки хто там що збрехав -- то всоте нагадую: непорозуміння при обговоренні можуть бути, виправили перепитати (хто там що мав на увазі - відправляв не відправляв на фронт; уточнили претензії) і закрили питання.
По буквах - Детройт був проти прямої нахабної брехні зі стелі на особисту адресу.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лют, 2023 20:40

Letusrock написав:якщо прям всі готові тоді стаємо укр.талібаном і воюємо хоч і років 10-20, скільки треба))

Хм.. А якщо не всі готові (наприклад, я знаю, що батальйони "Монако" та "Куршавель" точно не готові), то шо? Без них не воюємо? Чи як?
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лют, 2023 20:46

beee написав:Який там сором. В 2019 я сразу понял, всё, самоуничтожение запущено

beee написав:Мне друг сегодня звонил. В блиндаже ещё как-то выживают, в окопах сдохнешь не от осколов, а обморожения пальцев за ночь. -10. Потерь много и у нас.
Тошно уже без конца перемогу читать, оптимисты

Таварищь це український форум :lol:
самоуничтожение запущено для мордора 8)
ТИХИЙ

Подякував: 138 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лют, 2023 20:51

detroytred написав:
  pesikot написав:Тут бы хорошо выход detroytred, который за правду. Но сомневаюсь :)

И не смейтесь. Прошло это время
(с)

Детройт вже раз двадцять підкреслив, що правда в кожного своя.

Стосовно ж вашої суперечки хто там що збрехав -- то всоте нагадую: непорозуміння при обговоренні можуть бути, виправили перепитати (хто там що мав на увазі - відправляв не відправляв на фронт; уточнили претензії) і закрили питання.
По буквах - Детройт був проти прямої нахабної брехні зі стелі на особисту адресу.

Я тобі привів факти нахабної брехні в мою адресу

Я не відправляв Letusrock на фронт

А ти що ? ...
Бачишь, як твоя позиція змінюється, в залежності про кого йде мова. А не про що йде мова
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 08 лют, 2023 20:52

ТИХИЙ написав:
  Schmit написав: ...і подумайте, чи продовжиться нам допомога, якщо влада неадекватно реагуватиме на факти корупції. Ці процеси йдуть не тільки в Італії, а найстрашніше - в США (послухайте популярного Такера Карлсона наприклад, там піпець просто).

Прикормлена трампістська журнашлюха, яка назвала цю війну "прикордонним конфліктом" і закликала до "територіальних поступок" від України заради миру і порозуміння з "не поганим" путлером.
Булгаковське "Не читайте совецьких газет..." вам в допомогу.

а це хто?
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 08 лют, 2023 21:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:Хм.. А якщо не всі готові (наприклад, я знаю, що батальйони "Монако" та "Куршавель" точно не готові), то шо? Без них не воюємо? Чи як?

якщо наприклад 45% хоче воювати а 55% нехоче (цифри поставте любі), тоді як варіант укладається перемиря на рік, і за той період 55% мають остаточно вирішити свої проблеми: а) виїхати в канаду, б) захотіти воювати, в) переконати іншу частину теж нехотіти..
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лют, 2023 21:12

Letusrock написав:
  fler написав:Хм.. А якщо не всі готові (наприклад, я знаю, що батальйони "Монако" та "Куршавель" точно не готові), то шо? Без них не воюємо? Чи як?

якщо наприклад 45% хоче воювати а 55% нехоче (цифри поставте любі), тоді як варіант укладається перемиря на рік, і за той період 55% мають остаточно вирішити свої проблеми: а) виїхати в канаду, б) захотіти воювати, в) переконати іншу частину теж нехотіти..

Так ти просто хочешь виїхати в Канаду
А чому до того, не виїхав ?
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 08 лют, 2023 21:18

ЛАД написав:3. Не знаю точно, откуда Вы. По-видимому с зап. Украины. Что Вы готовы отдать?
Крым и Донбасс? Харьков, Днепр, Запорожье? Не хочу нагнетать, но варианты возможны.

Если вы не видите разницы между первой и второй группой территорий и их населением - это не значит, что она не существует.
А Крым рашка никогда не отдаст и "за ценой не постоит".

4. О "репараціях і контрибуціях".
Я об этом никогда не писал и совсем не уверен, что они будут.

А я просто уверен, что никаких репараций и контрибуций не будет.

К сожалению, не очень уверен и в том, что нас быстро примут в НАТО и ЕС даже после победы. И что будет достаточно инвестиций для восстановления.
Насчет ЕС и инвестиций не знаю, но НАТО не будет никогда. Рашка "за ценой не постоит".

І почекати аж поки московія не розпадеться сама...
А потім приймати будь-які території, що самі схочуть в укр.Україну.

Не распадется. Тем более, что трусливый Запад боится ее распада как огня. И ее союзникам из БРИКСа это тоже не нужно.

"Запомните этот твит", а то мне отпущено не так уж много времени, чтобы увидеть, прав ли я.

PS

Ночью давал ссылку на https://www.washingtonpost.com/opinions/2023/02/07/egg-prices-history-relative-economics/:
В 1901 году средняя семья тратила 42,5 процента своего бюджета на еду , и, по словам экономиста Дейдры Макклоски, типичное домашнее хозяйство среднего класса посвящало приготовлению пищи около 44 часов в неделю. К 2021 году потребители в США тратили около 10% дохода своей семьи на еду и менее 10 часов в неделю на ее приготовление.

А в чем был смысл этой ссылки?
Во-первых, структура потребления 120 лет назад была совершенно другая, не было такого количества ТНП, на которые нынешний золотой миллиард в основном тратит деньги, что требует высоких зарплат. Поэтому и низкие (по нынешним меркам) зарплаты вполне компенсировали расходы среднего класса. В книге "Президенты и политика" видел предвыборный значок президента МакКинли, на котором было обещание обеспечить полный "тормозок" рабочего (предел счастья простого избирателя).
Во-вторых, и это главное, не могут различные по многим параметрам общества развиваться синхронно. Первые университеты в Западной Европе - 11 век.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 08 лют, 2023 21:22

Starikan написав:
І почекати аж поки московія не розпадеться сама...
А потім приймати будь-які території, що самі схочуть в укр.Україну.

Не распадется. Тем более, что трусливый Запад боится ее распада как огня. И ее союзникам из БРИКСа это тоже не нужно.

"Запомните этот твит", а то мне отпущено не так уж много времени, чтобы увидеть, прав ли я.

Возможно, что распад произойдёт ещё при вашей жизни, быстрее, чем вы думаете
Желаю вам долгих лет жизни, чтобы это увидеть. А не потому, что этого не произойдет
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 08 лют, 2023 21:22

andrijk777 написав: Класичний приклад можливої поразки РФ - це поразка Австро-Угорщини в першій світовий війні.

Вы еще распад Римской империи вспомните.
Это все равно, что объяснять термодинамику на основе понятия теплорода.
Мир меняется, если вы этого еще не заметили.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 34943495349634973498 ... 14706>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему