Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
А в когось є взагалі думки, чому вже 39,85? Це типу на чорному ринку немає попиту на долар? Мені так виглядає, що коло замкнулося: ті, хто хоче купити готівковий долар в обмінках, бачать, що він падає. Чекають, поки не подешевшає ще більше. А він і дешевшає через те, що його не купляють.
Dollarman написав:Alien Я думав більше у цьому питання по Сенсу
А по вашому що станеться з вкладниками та вкладами у разі націоналізації? Хіба щось схоже не відбувалось у 2016? Хтось постраждав? Ба навіть усі вклади "субординовані" під 9 річних у валюті аж до 2021 року справно виплачували. Так що особисто я не розумію страхів перед потенційною націоналізацією Сенсу. Адже і не факт що вона точно відбудеться. Потенційно треба привід у вигляді неспроможності банку виконувати свої зобов'язання а з цим по банку наразі проблеми не спостерігаються. Втім не виключаю націоналізацію згідно вольового рішення когось зверху. Втім не бачу ризиків при цьому для вкладників. Нікого не агітую - кожен має свій розум
koteykin Переводы средств между карточками - р2p-переводы
Система электронных платежей Национального банка (СЭП) — государственная банковская платежная система, обеспечивающая проведение межбанковского перевода через счета, открытые в Национальном банке Украины.
Робимо прогноз - Коли можна буде сказати "Було 3 - стало 2"? У мене середній курс депозитів 37,34... Так що мій прогноз - на наступному тижні (в середу-четвер).
Vivat написав:Робимо прогноз - Коли можна буде сказати "Було 3 - стало 2"? У мене середній курс депозитів 37,34... Так що мій прогноз - на наступному тижні (в середу-четвер).
Vivat написав:Робимо прогноз - Коли можна буде сказати "Було 3 - стало 2"? У мене середній курс депозитів 37,34... Так що мій прогноз - на наступному тижні (в середу-четвер).
Шановне панство! Чи вірно розумію, для замовлення в Приват на дату закінчення, потрібно гривневий еквівалент на інших картках банка мати? Інакше - тільки після сплати доларів на картку. Так?