Ми ж довели, що здатні захищати свою країну, і захищатимемо її й надалі. Більше того, ми повернемо усі свої історичні території. І я звертаю увагу на словосполучення »історичні території«. Це наш обов'язок і так і буде», – додав Данілов. https://varta1.com.ua/news/vorog-sprobu ... 60798.html
Starikan написав:............... Кушнарев мерзавец и сепар. Если он для вас ум и авторитет, то для меня - нет.
Не буду спорить насчёт мерзавец, но даже мерзавец может быть умным и авторитетным. А может быть дураком. Как Янук.
В институте я не работаю с января 2021 года (проработал ровно 50 лет). Он изжил себя, реально работали только сотрудники мат. и теор. отделов, для экспериментаторов не было ни технической, ни технологической базы уже лет 5-10. Осталось в массе одно старичье, которое, с одной стороны, получает на руки за стаж и регалии около 20К (плюс пенсии 10+К), с другой - только выступает на зум-семинарах с обзорами чужих работ. В Киеве еще как-то дрыгаются, в Харькове наука умерла.
Это вообще-то не означает, что институт "изжил себя", а просто государство урезало финансирование. Как раз то, о чём я писал. А урезали бы ещё сильнее, чтобы не хватало и на зарплаты, пошли бы вы все в ларьки торговать. Да не в 2021, а в 1993-95, как на заводах. Интересно, чтобы Вы тогда говорили. Наверное, радовались бы?
ХТЗ, ХЭМЗы и прочие Малышевы при совке работали в тесной кооперации со всем Союзом и делали продукцию для всего Союза. В наших условиях они не могут работать.
Ещё раз. В Украине заводы работать не могут и не нужны? Великая с/х держава? Вооружения будем закупать за зерно? Может тогда проще сразу сдаться?
головне - неефективність.
коли раніше міністерство замовляло трактори, то робили й 50 тис тракторів на рік. а коли їх треба продавати - не буду Вас розчаровувати, скільки покупають тракторів ХТЗ зараз.
військові заводи на кшталт Малишева - це або для багатих держав, або мілітаризованих та бідних типу Пакистана чи КНДР.
пересічні бажають же жити багато - тому баланс економіка-армія складна річ. маючи неадекватного сусіда - взагалі.
совок помер - тому давайте шукати інші приклади для розвитку
"Зараз" ХТЗ уже достаточно давно ничего не выпускает. "маючи неадекватного сусіда", мы обязаны иметь заводы типа Малышева. Можно не такой крупный - то к-во танков, которое он выпускал в Союзе сегодня не нужно. "приклади для розвитку" можно искать любые, но если мы хотим быть современным развитым государством, мы должны иметь промышленность и развивать науку, а не так, как описал Starikan. И промышленность нужна, т.к. "пересічні бажають же жити багато". Это возможно только в развитом государстве. Может быть, и в "великой с/х державе", но тогда население должно быть раз в 5 меньше.
detroytred написав:Ми ж довели, що здатні захищати свою країну, і захищатимемо її й надалі. Більше того, ми повернемо усі свої історичні території. І я звертаю увагу на словосполучення »історичні території«. Це наш обов'язок і так і буде», – додав Данілов. https://varta1.com.ua/news/vorog-sprobu ... 60798.html
beee написав:Данілова цитувати це взагалі якесь неподобство
Треба якось визначитися))) Bobua будує свої думки на підставі, що нарід хоче, тому влада виконує.
Ви вважаєте, що слова (наміри) далеко не останнього представника влади -- навіть не мають права на згадку в народі.
Тому так і живемо... Бо невизначеність у ключових питаннях навіть в одному колективі (в даному випадку гілки форуму).
Тому й кажу -- в кожного своя правда.
З.и. мова не про аля єдину думку партії (всі повинні думати однаково))) А про факт! Як саме відбувається процес. Він же відбувається?! І відбувається саме так, як є. І ніяк інакше.
Тільки при знанні реального (не помилкового) можна будувати далі якісь рішення, пропозиції.
flyman Поясню. Втрати можуть буди і 1:10, якщо наступати піхотою на механізовану бригаду з танками, БМП, саушками та масовими БПЛА. Підорам, щоб воювати проти нас треба 2х-2.5 мільйонна армія бо мільйон - це строковики, РВСН, підводники, ППОшники "стратегічних" об'єктів у глибинці і т.п., ті хто не можуть безпосередньо воювати. Але цих 2-2.5 мільйона треба всебічно забезпечувати для чого ще треба 12 мільйонів в опк, пошитті форми, виробництві автомобільної техніки, медицині та забезпеченні харчами. Тобто це означатиме, що 14-15 млн. людей в рашці працюватимуть лише на війну. Крім цих є ще діти та пенсіонери, та ті що живуть на виплати держави - і це ще половина суспільства. Плюс є ще армія чиновників, інших силовиків та бюджетників. Виходить, що тих, що роблять щось корисне вкрай мало. Що ми і бачимо по прогнозу вичерпання фінансових резервів педерації до червня 2023 року. Після цього ламається традиційна капіталістична товарно-грошова система і воювати та забезпечувати війну можна на якійсь системі примусу, їжу роздавати по картках і т.п., але для цього треба провести репресії як в 30-х, загнати всіх назад у колгоспи та заводи, і якщо в 30-ті це ще було можливо, то зараз в педерації 42 мільйони пенсіонерів і виходить якась нестиковочка - не вистачить людей або для війни, або для репресивного апарату, або для залишків "економіки". Короче колапс, причому який оркі самі собі і створили.
ЛАД написав:Вьетнам не выиграл территории и не проиграл. Он победил или нет? По Вашей логике наша победа невозможна без развала России.
Коли втрати/отримання території немає - питання перемоги/поразки є спірне. Переміг В'єтнам чи ні - питання спірне. І взагалі, В'єтнам - це громадянська війна по-моєму.
Ні. ДНР, ЛНР і Крим - це по факту територія РФ на 24.02.2022. Повернення хоча б частини цих територій - це однозначно перемога України. До чого тут розпад РФ??? Чи втрата РФ ДНР це розпад РФ по-вашому? Тоді так. Ви чітко читайте що я пишу і не фантазуйте своє.
А если не вернём, а остановимся на рубежах 24.02?
Путінська расея нічого визнавати не буде - гарантую вам на 140%. Путінська расея на ніякі особливі поступки не піде - гарантую вам на 140%. Тому перемога України можлива тільки після краху режиму путіна або військова перемога України і як наслідок крах режиму путіна.
Это Ваши слова? Согласен, я несколько перебрал - крах режима может быть и без развала России.
По факту Крым, да, территория России. Д/ЛНР - нет. Они, конечно сильно контролировались РФ, но её территорией не являлись.
В 1968 году численность американских войск во Вьетнаме составляла 540 тысяч человек. ....С начала войны и к моменту окончания крупных наземных операций США потеряли около 350 танков[109] .....США: погибло, пропало без вести, умерло от ран и болезней — 58 тыс. (боевые потери — 47 тыс., небоевые — 11 тыс.; из общего числа по состоянию на 2008 год пропавшими без вести считаются более 1700 человек); раненых — 303 тыс. (госпитализировано — 153 тыс., лёгкие ранения — 150 тыс.)
detroytred написав:Ми ж довели, що здатні захищати свою країну, і захищатимемо її й надалі. Більше того, ми повернемо усі свої історичні території. І я звертаю увагу на словосполучення »історичні території«. Це наш обов'язок і так і буде», – додав Данілов. https://varta1.com.ua/news/vorog-sprobu ... 60798.html