|
Форвард Банк Forward Bank - запроваджено тимчасову адміністр |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 10 лют, 2023 11:01
Goodman я как проезжаю мимо отделения, так постоянно вижу толпу бабок перед входом. пропадает всякое желание идти в кассу за деньгами.
-
andreyiskra
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 64 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2023 11:08
Goodman написав: Alien написав:Втім такі картки є явно не в усіх - наприклад в мене нема жодного родича який би отримував заробітну плату чи пенсію на картку #зеленоголайна
Коли приходиш у примат по пенсію, дівчинка питає, Вам відкривати нову КДВ , чи зараховувати на діючу? В Приваті може бути окрема КДВ для депозитів, окрема для пенсії , окрема для зарплати. Якщо в людини нема суто пенсійної КДВ , це не признак, що вона з привата нічого не отримує.
Ви висмикнули мою фразу з контексту. Людина писала що з пенсійної чи зарплатної картки не буде комісу. При знятті готівки це зрозуміло - його не буде при знятті з будь якої кдв. Але початково мова велась (ще Искателем) про відсутність комісу саме за безготівкові операції. Такий коміс по звичним КДВ є, по зарплатним чи пенсійним - я не знаю. Бо таких карток ніколи не мав. Щодо того що якщо таких карток немає то це не значить що людина нічого з привату не отримує - ви мабуть здивуєтесь але є такі люди. Що давно в приваті нічого не отримують. Наприклад в мене з карток привату лишилась валютна КДВ термін дії якої добігає наступного літа. Я не отримую у приваті нічого вже щонайменше 4 роки.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 10 лют, 2023 11:47
emeta написав: emeta написав:Вчера днём отправлял СЭП с карточного счёта, отображался в приложухе как ушедший вроде бы. В другой банк пока не зашли. Непонятно
Ответили в телеге В даному чаті надати квитанцію не надається можливим. Платіж був успішний та кошти списані з рахунку картки. Рекомендуємо очікувати на зарахування платежу. Ви зможете отримати квитанцію в Особистому кабінеті Forward Online після відновлення роботи. На даний час, система не працює тимчасово з технічних причин. Рекомендуємо скористатись системою пізніше.
Отзвонились из банка, сказали что СЭП вышел, но вернулся обратно и должен попасть под выплаты от фонда. Квитанцию дать не могут пока, ждите пока запустится интернет банкинг или откроются отделения
-
emeta
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2023 12:03
Alien написав:Ви висмикнули мою фразу з контексту. Людина писала що з пенсійної чи зарплатної картки не буде комісу. При знятті готівки це зрозуміло - його не буде при знятті з будь якої кдв. Але початково мова велась (ще Искателем) про відсутність комісу саме за безготівкові операції. Такий коміс по звичним КДВ є, по зарплатним чи пенсійним - я не знаю. Бо таких карток ніколи не мав.
Нічого я не смикав, не тре переоцінювати свої можливості. Ситуація проста як двері - банк лопнув, Вам повернули ВСІ кошти , дякуєм за це. Забрав готівкою, положив у кишеню і харашо. Дякую Привату за дистанційку . PS Вже людили сепили і шмепили з Форварда і на Форвард, наразі шукають гроші свої. Ніхто не знає, який банк наступний.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2023 12:24
Goodman
По хорошему, Форвард должны были прикрыть после "акции" в начале войны - не более 1000грн в день, как преступление против Украинского народа. Банк поступил в начале войны как сука конченая рашнявая, это было на руку рашне чтобы добивать людей-клиентов банка, которые застряли в зоне боевых действий.
Этому говно-банку и его руководству давно дорога по пути с русским военным коряблем!
-
vpchelko
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 49 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2023 12:40
Goodman написав:- позвонить на горячку Привата, идентифицироваться и заказать себе виплату на карту КДВ
А на універсальну можна? Або чого не рекомендується на універсал?
-
042013
-
-
- Заблокований
- Подякував: 644 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2023 12:42
042013 написав: Goodman написав:- позвонить на горячку Привата, идентифицироваться и заказать себе виплату на карту КДВ
С универсальной платное снятие нала
-
Bosstone
-
-
- Подякував: 812 раз.
- Подякували: 298 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2023 14:03
Bosstone написав: 042013 написав: Goodman написав:- позвонить на горячку Привата, идентифицироваться и заказать себе виплату на карту КДВ
С универсальной платное снятие нала
Ну якщо людина грається конвертдепо то йому і не треба готівка  Може купить долярчиків як вар'янт.
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2023 15:24
Goodman написав:swan forever Да Ви батенька безсмертний, куди топать, патрулями все обложено. Прильните к СМИ да нажмите вовремя заветную кнопоку в додатку ПУМБа.
А когда примерно думаете можно нажимать ? Недели через 2..3 ?
-
diplomnet
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2023 15:41
nord написав:С универсальной карты снятие с комиссией.
Але ж СЕП лишє три гривні? То можна сказати, шо без комісиї. diplomnet написав: Goodman написав:swan forever Да Ви батенька безсмертний, куди топать, патрулями все обложено. Прильните к СМИ да нажмите вовремя заветную кнопоку в додатку ПУМБа.
А когда примерно думаете можно нажимать ? Недели через 2..3 ?
Тоді, коли найдєтє інформацию в тг-каналі про почєток виплат по Форварду. Ранєшє сєнсу нємає.
Востаннє редагувалось 042013 в П'ят 10 лют, 2023 15:44, всього редагувалось 2 разів.
-
042013
-
-
- Заблокований
- Подякував: 644 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-