Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 624625626627628 ... 1460>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Вів 14 лют, 2023 13:12

vpchelko написав:Вот черт вас заставил платить налоги через кнопки в налоговом кабинете?
Я давно (уже несколько лет) делаю платежи в бюджет через кредитку монобанка - причем налоги можно оплатить даже кредитными средствами и без всяких комиссий!

Так получилось :oops: Обычно таки СЭПом с Мони или Сени. Можно и с них же, как за услугу заплатить, но не знаю, как у Мони, а у Сени я наступал на лимит в 5000 грн за платёж. Я поинтересовался у поддержки нафига они такую издевательскую услугу предоставляют - развели руками и пообещали подумать.

Ну а тут деньги лежали в Привате и кнопочка LiqPay перед глазами. Осторожно потыкал - о комиссиях ни слова. Собсно, как и потом. Просто списалась сумма больше, чем та, на которую я согласился. Такой себе мелкий приватовский бизнес.
moveton

Подякував: 66 раз.
Подякували: 709 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Вів 14 лют, 2023 13:20

moveton
мда поцыки еще те.
vpchelko

Подякував: 19 раз.
Подякували: 49 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 лют, 2023 16:42

Re: Sense Bank

Тягну додатком сенса з карти Монi невелику суму - кiлька тисяч гривень - Моня випускає, але сенс через певний час показує помилку, внаслiдок чого через кiлька секунд Моня пiсля списання показує окремо повернення суми. Пробував на 2 рiзнi картки Сенсу та 2 рiзнi картки Монi - результат однаковий. Мiж цими ж картками не часто та не в значних сумах - ранiше платежi ходили без проблем. Вiзуально проблема на сторонi Cенсу. В пiдсумку штовхнув Монею i усе пройшло нормально. Але питання лишилось - що воно було?
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 14 лют, 2023 16:58

Alien написав:Тягну додатком сенса з карти Монi невелику суму - кiлька тисяч гривень - Моня випускає, але сенс через певний час показує помилку, внаслiдок чого через кiлька секунд Моня пiсля списання показує окремо повернення суми. Пробував на 2 рiзнi картки Сенсу та 2 рiзнi картки Монi - результат однаковий. Мiж цими ж картками не часто та не в значних сумах - ранiше платежi ходили без проблем. Вiзуально проблема на сторонi Cенсу. В пiдсумку штовхнув Монею i усе пройшло нормально. Але питання лишилось - що воно було?

по-моему они не сильно дружат, следствие Пумбовской эпопеи "проснулся, телефон выключен рядом лежал, приложение вообще не запускал - все ушло на Моно"

т.е. некий антифрод жесткий срабатывает
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 лют, 2023 17:14

Re: Sense Bank

cohan написав:по-моему они не сильно дружат

Я ж кажу - не часто але 2-3 операцiї щомiсячно на суми 500-5000 грн. в мене мiж ними завжди проходило без проблем. А тут по перше у Сенса нещодавно змiнився iнтерфейс його тягачки - теперь i данi картки та суму вводиш на однiй сторiнцi (а не в 2 прийоми як ранiше), i пiсля пiдтвердження Монею став з'являтись новий напис на кшталт "платiж буде зарахований отримувачу через кiлька секунд" (чи якось так) - такого ранiше теж не було. Ну а потiм помилка. I колись пам'ятаю - саме Моня давав вiдлупи Аллi, коли в день намагався тягнути нею 20к+ - а тут Моня погодив, показав у виписцi - а не прийняв нiбито саме Сенс
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 14 лют, 2023 17:21

Alien Хммм, дійсно цікаво, що це було, тому будемо розбиратись вже в особистих повідомленнях :)

Марі♥
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1415 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: Вів 14 лют, 2023 18:10

Sense Bank написав:Alien Хммм, дійсно цікаво, що це було, тому будемо розбиратись вже в особистих повідомленнях :)

Марі♥

блуждающий антифрод. который то накатит на алку то отпустит :mrgreen:
насколько я помню лечилось только написанием заявы в отделении.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 02:20

moveton написав:Ну а тут деньги лежали в Привате и кнопочка LiqPay перед глазами. Осторожно потыкал - о комиссиях ни слова. Собсно, как и потом. Просто списалась сумма больше, чем та, на которую я согласился. Такой себе мелкий приватовский бизнес.

Я в таких случаях готовлю на карте под расчет, зная, как наши любят организовывать и проводить online-платежи. И лучше, конечно, СЭПом, также и спокойнее, т.к. вы назначение платежа всегда заполните как вам надо.

По поводу 5000 грн за платеж - это недавнее изобретение? помню, и 50к проводила без проблем и вопросов.
Arien

Подякував: 168 раз.
Подякували: 74 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 02:36

Arien написав:Я в таких случаях готовлю на карте под расчет, зная, как наши любят организовывать и проводить online-платежи. И лучше, конечно, СЭПом, также и спокойнее, т.к. вы назначение платежа всегда заполните как вам надо.

Вот тут, как раз, именно поэтому СЭП может быть и хуже потому, что кнопка с сайта налоговой, наверное, заполнит правильно, а сам ручками - не факт. Готовить на отдельной дебетке под расчёт, теоретически, было можно, но вот как-то не ждал подвоха.

Arien написав:По поводу 5000 грн за платеж - это недавнее изобретение? помню, и 50к проводила без проблем и вопросов.

Ну как недавнее. Года полтора назад дело было. С тех пор даже не пытался и только СЭПил. В лимитах 5к упоминается только для оплаты связи, а для остальных оплат услуг должно бы быть 50к, но в 50к я точно упереться не мог.
moveton

Подякував: 66 раз.
Подякували: 709 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 15:49

Sense Bank

Помер форвард, в котором комуналку можно было оплатить одной простыней.
Решил вернуться в бывшую альфу, которую до этого дорогостоящие (других же у нас не держат в банках?) спецы сломали.
Электрикой у нас занимается Ясно, но поменять ярлык видно стоит ну ооооооочень лорого, так по номеру счета уже который месяц заплатить не могу, просто не счета и все.
Зачем мне нужно сканировать куар код, если раньше квитанцию мог, по желанию, взять с главной страницы? Это вы так трафик гоняете или чем вы там еще подрабатываете? Чем было неудобно для клиента?
По гиоцу послуга недоступна.
Может вам еще зарплаты поднять, чтобы такая банальщина в 23 году заработала нормально?
vano80

Подякував: 30 раз.
Подякували: 328 раз.

Профіль

#<1 ... 624625626627628 ... 1460>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: edik_v і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор