Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1072910730107311073210733 ... 12454>
Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 17:46

somilitark написав:
  maza5 написав:Не вже це такі скадні речі для розуміння??

Навіщо брехати з кубатурою?
Що соромно жити в 33 кв.метрах?
Там не було 40 квадратів площ, не треба нервуватись, все сходиться, просто ви надурили з площею :mrgreen:
Чи ви серйозно стверджуєте, що дефіцитні однухи продавались по ціні трьох, цей Зубик зовсім лох?

Мені соромно, що доросла та адекатна людина таке може писати. :(
Читайте уважніше вся інформація є і вона правдива!
Своїми повідомленнями ви не мене соромите, а показуєте який ви є.
Якщо я потрачу свій час, і викладу договір, ви визнаєте, що лохом будете ви??
Востаннє редагувалось maza5 в Сер 15 лют, 2023 17:57, всього редагувалось 3 разів.
maza5

Подякував: 21 раз.
Подякували: 93 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 17:48

reus написав:
  airmax78 написав:З ЖК Рибальський не потрібно буде нікуди йти - Рибальський - це маленьке місто. Місто сонця. + Якщо забудовнику вистачить наснаги - буде власна набережна, яка плавно переходитиме у парк Наталка. мммммммм.... Рибальський... Мрія.

Ви що, працювали в ОП ЖК Рибальський?
Така риторика, щоб навики не втрачати? :D

Працював з ОП Рибальського. Але ж то було не заради грошей - задля душі.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 17:50

maza5 написав:
  somilitark написав:
  maza5 написав:Не вже це такі скадні речі для розуміння??

Навіщо брехати з кубатурою?
Що соромно жити в 33 кв.метрах?
Там не було 40 квадратів площ, не треба нервуватись, все сходиться, просто ви надурили з площею :mrgreen:
Чи ви серйозно стверджуєте, що дефіцитні однухи продавались по ціні трьох, цей Зубик зовсім лох?

Мені соромно, що доросла та адекатна людина таке може писати.

Це ви зрізали кути і щось накидали на вентилятор.
Ви на повному газу стверджуєте, що забудовник продає дефіцитні однухи по ціні трьох?
Регіанал Зубик, який як Макс всіх купить, а потім знову продасть, тільки дороще?
У вас все сходиться, тільки про площу ви збрехали, вийшло 27 000 за 33 метра, норм варік, реальний і правдивий!!!
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 17:52

airmax78 написав:А ще, колись у майбутньому (можливо не всі ми доживемо, але наші діти - точно) - в Рибальському будуть канали. Повноводні канали по яких можна буде вийти у Дніпро і плити куди дивляться очі, до Чорного моря, в греки, і далі в Середземне і далі...
Тобто Рибальський буде пов'язаний з усім світом водною артерією. Це неможливо переоцінити.

А я би на вашому місті ще додав: ЖК рибальський має своє ППО, тому безпекове питання вирішено, купуйте зараз, завтра буде дорожче!
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 17:54

airmax78 написав:
  cherchiltank написав:А де пішки в Києві приємно йти і де нема радянської забудови? І навіщо йти пішки якщо можна з паркінгу виїхати на машині і через 5 хвилин бути в Маріїнському парку чи парку слави чи біля баби з мечем? Доречі до жк рибальський який я так поняв є вашою мрією па 800 - пішки вам удобно йти? Начертіть маршрут куди там можно йти? Ілі ето другоє?)

З ЖК Рибальський не потрібно буде нікуди йти - Рибальський - це маленьке місто. Місто сонця. + Якщо забудовнику вистачить наснаги - буде власна набережна, яка плавно переходитиме у парк Наталка. мммммммм.... Рибальський... Мрія.

Це та набережна де 6 смуг шосе? Де вид на залізничний міст? Там ширина пішохідної доріжки метр, яка в сраку набєрєжная. Маленьке місто оточене автосервісами в сараях, та з горами піску яке буде будуватись ще 10 років? - дякую тепер я зрозумів що значить місто сонця)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 17:59

airmax78 написав:А ще, колись у майбутньому (можливо не всі ми доживемо, але наші діти - точно) - в Рибальському будуть канали. Повноводні канали по яких можна буде вийти у Дніпро і плити куди дивляться очі, до Чорного моря, в греки, і далі в Середземне і далі...
Тобто Рибальський буде пов'язаний з усім світом водною артерією. Це неможливо переоцінити.

Ви хоч там були? Як звідти вийти у Дніпро? Через каналізацію?) а до парка Наталка йти під північним мостом? Це ж зіпсує дзен та краєвид, але я вас здається починаю розуміти - якщо з рибальського йти до парку Наталка то за 40 хвилин дихаючи вихлопом проїжджаючих фур можна побачити місто сонця, так?)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 17:59

airmax78 написав:
  cherchiltank написав:А де пішки в Києві приємно йти і де нема радянської забудови? І навіщо йти пішки якщо можна з паркінгу виїхати на машині і через 5 хвилин бути в Маріїнському парку чи парку слави чи біля баби з мечем? Доречі до жк рибальський який я так поняв є вашою мрією па 800 - пішки вам удобно йти? Начертіть маршрут куди там можно йти? Ілі ето другоє?)

З ЖК Рибальський не потрібно буде нікуди йти - Рибальський - це маленьке місто. Місто сонця. + Якщо забудовнику вистачить наснаги - буде власна набережна, яка плавно переходитиме у парк Наталка. мммммммм.... Рибальський... Мрія.

а ст. метро Суднобудівна буде відкрита до чи після ст. Крейсера Аврори?
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 18:00

cherchiltank написав:
  airmax78 написав:

Це та набережна де 6 смуг шосе? Де вид на залізничний міст? Там ширина пішохідної доріжки метр, яка в сраку набєрєжная. Маленьке місто оточене автосервісами в сараях, та з горами піску яке буде будуватись ще 10 років? - дякую тепер я зрозумів що значить місто сонця)

Відразу за нею - затишний пляж вздовж Дніпра. Погоджуюсь - не дуже широкий, але ж і мешканців в Рибальському небагато. Бачити перспективу можуть не тільки лише всі.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 18:01

Остапа понесло (с)
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 18:01

flyman написав:
  airmax78 написав:

а ст. метро Суднобудівна буде відкрита до чи після ст. Крейсера Аврори?

Ст. М Суднобудівна буде відкрита на першу річницю нашої перемоги над росією.
airmax78

Профіль

1
  #<1 ... 1072910730107311073210733 ... 12454>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість