|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 15 лют, 2023 17:46
somilitark написав: maza5 написав:Не вже це такі скадні речі для розуміння??
Навіщо брехати з кубатурою? Що соромно жити в 33 кв.метрах? Там не було 40 квадратів площ, не треба нервуватись, все сходиться, просто ви надурили з площею Чи ви серйозно стверджуєте, що дефіцитні однухи продавались по ціні трьох, цей Зубик зовсім лох?
Мені соромно, що доросла та адекатна людина таке може писати. Читайте уважніше вся інформація є і вона правдива! Своїми повідомленнями ви не мене соромите, а показуєте який ви є. Якщо я потрачу свій час, і викладу договір, ви визнаєте, що лохом будете ви??
Востаннє редагувалось maza5 в Сер 15 лют, 2023 17:57, всього редагувалось 3 разів.
-
maza5
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 лют, 2023 17:48
reus написав: airmax78 написав:З ЖК Рибальський не потрібно буде нікуди йти - Рибальський - це маленьке місто. Місто сонця. + Якщо забудовнику вистачить наснаги - буде власна набережна, яка плавно переходитиме у парк Наталка. мммммммм.... Рибальський... Мрія.
Ви що, працювали в ОП ЖК Рибальський? Така риторика, щоб навики не втрачати? 
Працював з ОП Рибальського. Але ж то було не заради грошей - задля душі.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 лют, 2023 17:50
maza5 написав: somilitark написав: maza5 написав:Не вже це такі скадні речі для розуміння??
Навіщо брехати з кубатурою? Що соромно жити в 33 кв.метрах? Там не було 40 квадратів площ, не треба нервуватись, все сходиться, просто ви надурили з площею Чи ви серйозно стверджуєте, що дефіцитні однухи продавались по ціні трьох, цей Зубик зовсім лох?
Мені соромно, що доросла та адекатна людина таке може писати.
Це ви зрізали кути і щось накидали на вентилятор. Ви на повному газу стверджуєте, що забудовник продає дефіцитні однухи по ціні трьох? Регіанал Зубик, який як Макс всіх купить, а потім знову продасть, тільки дороще? У вас все сходиться, тільки про площу ви збрехали, вийшло 27 000 за 33 метра, норм варік, реальний і правдивий!!!
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Сер 15 лют, 2023 17:52
airmax78 написав:А ще, колись у майбутньому (можливо не всі ми доживемо, але наші діти - точно) - в Рибальському будуть канали. Повноводні канали по яких можна буде вийти у Дніпро і плити куди дивляться очі, до Чорного моря, в греки, і далі в Середземне і далі... Тобто Рибальський буде пов'язаний з усім світом водною артерією. Це неможливо переоцінити.
А я би на вашому місті ще додав: ЖК рибальський має своє ППО, тому безпекове питання вирішено, купуйте зараз, завтра буде дорожче!
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 лют, 2023 17:54
airmax78 написав: cherchiltank написав:А де пішки в Києві приємно йти і де нема радянської забудови? І навіщо йти пішки якщо можна з паркінгу виїхати на машині і через 5 хвилин бути в Маріїнському парку чи парку слави чи біля баби з мечем? Доречі до жк рибальський який я так поняв є вашою мрією па 800 - пішки вам удобно йти? Начертіть маршрут куди там можно йти? Ілі ето другоє?)
З ЖК Рибальський не потрібно буде нікуди йти - Рибальський - це маленьке місто. Місто сонця. + Якщо забудовнику вистачить наснаги - буде власна набережна, яка плавно переходитиме у парк Наталка. мммммммм.... Рибальський... Мрія.
Це та набережна де 6 смуг шосе? Де вид на залізничний міст? Там ширина пішохідної доріжки метр, яка в сраку набєрєжная. Маленьке місто оточене автосервісами в сараях, та з горами піску яке буде будуватись ще 10 років? - дякую тепер я зрозумів що значить місто сонця)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 лют, 2023 17:59
airmax78 написав:А ще, колись у майбутньому (можливо не всі ми доживемо, але наші діти - точно) - в Рибальському будуть канали. Повноводні канали по яких можна буде вийти у Дніпро і плити куди дивляться очі, до Чорного моря, в греки, і далі в Середземне і далі... Тобто Рибальський буде пов'язаний з усім світом водною артерією. Це неможливо переоцінити.
Ви хоч там були? Як звідти вийти у Дніпро? Через каналізацію?) а до парка Наталка йти під північним мостом? Це ж зіпсує дзен та краєвид, але я вас здається починаю розуміти - якщо з рибальського йти до парку Наталка то за 40 хвилин дихаючи вихлопом проїжджаючих фур можна побачити місто сонця, так?)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 лют, 2023 17:59
airmax78 написав: cherchiltank написав:А де пішки в Києві приємно йти і де нема радянської забудови? І навіщо йти пішки якщо можна з паркінгу виїхати на машині і через 5 хвилин бути в Маріїнському парку чи парку слави чи біля баби з мечем? Доречі до жк рибальський який я так поняв є вашою мрією па 800 - пішки вам удобно йти? Начертіть маршрут куди там можно йти? Ілі ето другоє?)
З ЖК Рибальський не потрібно буде нікуди йти - Рибальський - це маленьке місто. Місто сонця. + Якщо забудовнику вистачить наснаги - буде власна набережна, яка плавно переходитиме у парк Наталка. мммммммм.... Рибальський... Мрія.
а ст. метро Суднобудівна буде відкрита до чи після ст. Крейсера Аврори?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 15 лют, 2023 18:00
cherchiltank написав: airmax78 написав: cherchiltank написав:А де пішки в Києві приємно йти і де нема радянської забудови? І навіщо йти пішки якщо можна з паркінгу виїхати на машині і через 5 хвилин бути в Маріїнському парку чи парку слави чи біля баби з мечем? Доречі до жк рибальський який я так поняв є вашою мрією па 800 - пішки вам удобно йти? Начертіть маршрут куди там можно йти? Ілі ето другоє?)
Це та набережна де 6 смуг шосе? Де вид на залізничний міст? Там ширина пішохідної доріжки метр, яка в сраку набєрєжная. Маленьке місто оточене автосервісами в сараях, та з горами піску яке буде будуватись ще 10 років? - дякую тепер я зрозумів що значить місто сонця)
Відразу за нею - затишний пляж вздовж Дніпра. Погоджуюсь - не дуже широкий, але ж і мешканців в Рибальському небагато. Бачити перспективу можуть не тільки лише всі.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 лют, 2023 18:01
Остапа понесло (с)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 15 лют, 2023 18:01
flyman написав: airmax78 написав: cherchiltank написав:А де пішки в Києві приємно йти і де нема радянської забудови? І навіщо йти пішки якщо можна з паркінгу виїхати на машині і через 5 хвилин бути в Маріїнському парку чи парку слави чи біля баби з мечем? Доречі до жк рибальський який я так поняв є вашою мрією па 800 - пішки вам удобно йти? Начертіть маршрут куди там можно йти? Ілі ето другоє?)
а ст. метро Суднобудівна буде відкрита до чи після ст. Крейсера Аврори?
Ст. М Суднобудівна буде відкрита на першу річницю нашої перемоги над росією.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1