Питання до всіх: Це вартість купівлі токена клієнтом чи вартість продажі клієнтом токена? А чому на бінанс вартість токена тоді 39,80, а не 36,76? Чорти б всіх побрали, де правда???!! За скідьки я можу купити цей клятий токен?!!! А за скільки зараз я зможу його продати, по якому курсу? Чому така розбіжність у курсах?!!!! Що це за хєрня, пробачте? (така різниця? де курс продажу, де курс купівлі? Розясніть, будь ласка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 В мне вища технічна освіта. Не за сало димплом придбав. Але розібратися новачку (мені) дуже складно. Допоможіть! І для чого мені цей токен згодиться? Я не мав справу раніше з криптою. Але зараз хочу перевести гривню у щось більш надійне, стабільне.
Yuri_61 написав:Але зараз хочу перевести гривню у щось більш надійне, стабільне.
тади в золото, його можна навіть закопати без скляної банки. Надійно, і теща не знайде. А крипта -- для справжніх козаків, які зовсім не шукають чогось надійного і особливо стабільного, бо тільки вітер в полі веде до змін!
Я, например, инженер. Где я, а где финансы)) Откройте бинанс p2p и посмотрите с какого банка дешевле всего купить. В качестве тейкера - с приват по 39.55.
USDT, я так понимаю, для конвертации используют чайники разные, как я - в любую валюту. А инвесторы-профи, как большинство здесь, для разных тёмных делишек
Лучшая реклама крипты: на первом кадре ты едешь на новом BMW с пачкой баксов на сиденье. На втором кадре: ты с метлой в рваных штанах собираешь пивные бутылки
beee написав:USDT, я так понимаю, для конвертации используют чайники разные, как я - в любую валюту. А инвесторы-профи, как большинство здесь, для разных тёмных делишек
воруют везде и по разному. инвесторы-профи, которых здесь единицы, используют тезер как обычный цифровой актив-инструмент в самых разных целях для получения прибыли в конечном итоге. я обычный чайник с небольшим опытом торговли, если шо...
Yuri_61 написав:все одно я не зрозумів, бо була одна відповідь, але не повна. 1) який курс USDT (купівля і продаж)?
Дядько, ну шо ви хочете -- валятьТільність, шо капець От прям зараз на р2р-Банані торгують по 39.71/39.78 на споті -- 39.60 (і падає) А на ВайтБіт спот -- 39.76... покуралєсім-с на арбітражє?! Привіт Зебрі. Здати у кіоску мона за 39.85 (бронювання за годину). Помчали