|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 18 лют, 2023 16:02
Sense Bank написав: Vladibor написав: kianushkolosov написав:Раньше зачисляли чуть ли в 4 утра, сегодня как то подозрительно тихо
Да есть такое ,до сих пор нет %
Якщо дата виплати відсотків припадає на вихідний або свято — виплата здійснюється в перший робочий день. Ваш помічник, Микита 
Я розумiю що у вас в методичці написана така маячня яку ви тут процитували. Але цілком серйозно хочу вам сказати, що насправді у сенсу дійсно останнім часом відбулись які зміни в політиці нарахування відсотків. Як тут правильно відмітили раніше відсотки "падали" на рахунок десь між четвертою та п'ятою ранку. Причому якщо це був робочий день то вони цим же днем і були проведені по рахунку. Якщо ж виплата відсотків попадала на суботу, неділю чи навіть понеділок - то приходив пуш про нарахування відсотків о 4 ранку у суботу, а сама проводка робилась понеділком. При цьому авторизаційний залишок по картковому рахунку був збільшений на суму відсотків ще у суботу - відповідно ці кошти можно було тратити бо будь-які трати теж пройдуть лише понеділком. Так було ще на минулих вихідних. Але на цьому тижні вже усе не так. В робочі дні - відсотки стали падати пізніше ніж звичайно - після восьмої. Звичайно це не критично. А ось на вихідних - я так розумію - відсотків нам вже не побачити ніяк. Лише у понеділок. Так вас треба розуміти, Микито? Так що ж усе таки трапилось? Невже через підвищення умов обов'язкового резервування НБУ з 11.02.2023 Сенс банк пішов ще й на зміни облікової політики з питань нарахування та виплати відсотків? Адже такі документи як "облікова політика" міняються в банках дуже не часто. До того ж обов'язкове резервування має настільки мізерний вплив на нарахування відсотків, що міняти щось в цьому питанні як на мене не зовсім доречно. Чи відбулось щось ще, що пересічному клієнту може бути непомітно? На кшталт погіршення ліквідності чи платоспроможності банку 
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 18 лют, 2023 16:18
Alien Тут питання не в ліквідності банку, а скоріш в доопрацюванні, яке ми зробили. Був негатив від клієнтів про те, що надходять пуші вночі, тому вирішили виправити та перенести зарахування на ранок. Через це тепер може проходити нарахування дійсно на робочий день. Напишу вам в особисті, щоб взяти дані, подумаємо, що з цим можна зробити /Анастасія 
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 185 раз.
- Подякували: 1424 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Суб 18 лют, 2023 16:20
Alien У вас же також не надійшли відсотки ще ?
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Суб 18 лют, 2023 16:58
Sense Bank написав:Alien У вас же також не надійшли відсотки ще ?
По моїм депозитам сьогодні відсотки нараховані не повинні були бути. В мене надходили відсотки минулими вихідними і усе було гаразд. А по рахунку одного з членів моєї родини так - сьогодні мали бути відсотки але наразі їх нема. Втім для мене це питання не критичне - головне щоб банк лишався платоспроможним та не втрачав ліквідність. А відсотки вже отримаємо у понеділок. Просто на майбутнє на мій погляд було б доречним про зміни якось інформувати клієнтів з метою того щоб негатив не з'являвся тільки тому що банк змінив якісь налаштування. Просто існує невеликий прошарок клієнтів, що ведуть достатньо прискіпливий облік власних коштів у домашньому гросбусі  . І цей облік між іншого враховує також і особливості виплат відсотків різними банками (а особливості особливо якщо виплата припадає на вихідні таки є). І у разі змін політики банку в цьому питання - це теж треба враховувати 
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 18 лют, 2023 17:20
Alien написав: Sense Bank написав:Alien У вас же також не надійшли відсотки ще ?
По моїм депозитам сьогодні відсотки нараховані не повинні були бути. В мене надходили відсотки минулими вихідними і усе було гаразд. А по рахунку одного з членів моєї родини так - сьогодні мали бути відсотки але наразі їх нема. Втім для мене це питання не критичне - головне щоб банк лишався платоспроможним та не втрачав ліквідність. А відсотки вже отримаємо у понеділок. Просто на майбутнє на мій погляд було б доречним про зміни якось інформувати клієнтів з метою того щоб негатив не з'являвся тільки тому що банк змінив якісь налаштування.
Інформування дійсно не відбулося дещо раніше, це ми пофіксимо. Проте кошти будуть зараховані на наступний робочий день, тобто в понеділок. /агент 007, Ярослав 🚗
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Суб 18 лют, 2023 18:04
Alien написав: Sense Bank написав:Alien У вас же також не надійшли відсотки ще ?
По моїм депозитам сьогодні відсотки нараховані не повинні були бути. В мене надходили відсотки минулими вихідними і усе було гаразд. А по рахунку одного з членів моєї родини так - сьогодні мали бути відсотки але наразі їх нема. Втім для мене це питання не критичне - головне щоб банк лишався платоспроможним та не втрачав ліквідність. А відсотки вже отримаємо у понеділок. Просто на майбутнє на мій погляд було б доречним про зміни якось інформувати клієнтів з метою того щоб негатив не з'являвся тільки тому що банк змінив якісь налаштування. Просто існує невеликий прошарок клієнтів, що ведуть достатньо прискіпливий облік власних коштів у домашньому гросбусі  . І цей облік між іншого враховує також і особливості виплат відсотків різними банками (а особливості особливо якщо виплата припадає на вихідні таки є). І у разі змін політики банку в цьому питання - це теж треба враховувати 
Не хвилюйтеся, будь ласка, відсотки будуть нараховані як і має бути, на наступний робочий день, тобто в понеділок. Все добре, банк працює, ліквідність має. На жаль, певні зміни в інформуванні трохи внесли непорозуміння, але на виплаті відсотків це жодним чином не відобразиться /агент 007, Ярослав 🚗
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Суб 18 лют, 2023 18:07
Hella написав:Прописать можно, но как вы себе это представляете? Абонплата за тепло - столько-то. Абонплата за гор. воду Оплата за тепло... Оплата за воду... Ошибок при зачислении море будет, уверена. Вот зачем портить то, что работает? Верните то, что было, будьте добры ).
Тогда возникнет вопрос, что вообще делает большая (а еще наверняка молодая, дружная, инициативная, креативная) команда.
-
vano80
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 лют, 2023 21:28
Ребята, підтвердіть або заперечте інформацію, що дійсно відсотки ні в кого не прийшли, в кого мали прийти в сб/нд, мені push приходив при вимкненому звукові і зігрівав серце, Sense Bank а тепер що?! спустилися до рівня Альянса банка, то я би знав, що потрібно ставити в Альянс і чекати на нарахування в пн, може хтось чекає дуже на виплату, а ви їх позбавляєте 2-х днів, то комуналку поламали, тепер вони пішли на зустріч і відтягнули на робочий день, зареєструйте побажання і прошу повернути нарахування в сб, як і було до цього.
-
melkh
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 лют, 2023 22:03
melkh вище представник банку підтвердив, що це саме банк здійснив переналаштування внутрішніх процесів (нібито через скарги тих кого нервували нічні повідомлення - хоча у мене стоїть тип звуків безшумний - і жодних проблем). Тому сподіватись що комусь реально сьогодні відсотки капнули - думаю не варто. Не виправдовую дії банку але хочу відмітити що і юридично і фактично банк нічого не порушив. Фактично воно і раніше зараховувалось на рахунок лише понеділком - і в цьому сенсі якраз все лишилось як було раніше. Та система що почала діяти на цьому тижні - так - менш зручна нам як клієнтам, але не бачу що тут можна пред'явити банку. Він просто скористався своїм правом показувати виплати процентів трошки по іншому. І мав по суті на це право.
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 18 лют, 2023 22:10
melkh написав:Ребята, підтвердіть або заперечте інформацію, що дійсно відсотки ні в кого не прийшли, в кого мали прийти в сб/нд, мені push приходив при вимкненому звукові і зігрівав серце, Sense Bank а тепер що?! спустилися до рівня Альянса банка, то я би знав, що потрібно ставити в Альянс і чекати на нарахування в пн, може хтось чекає дуже на виплату, а ви їх позбавляєте 2-х днів, то комуналку поламали, тепер вони пішли на зустріч і відтягнули на робочий день, зареєструйте побажання і прошу повернути нарахування в сб, як і було до цього.
Стосовно нарахувань %% по депозиту, воно так і було, по рахунку виплати завжди проходили в робочий день, а от по балансу іноді зараховувались і в сб, і в нд. Але за правилами, якщо день для виплат випадає на вихідний, то виплата відбувається у перший робочий день. Із-за змін в інформуванні та доопрацюванні яке ми зробили, цього разу не було сповіщення, як було раніше вночі у вихідний день. Щодо вашого запиту на фіксування, зараз напишу вам у ПП для уточнення даних. Дякую. /агент 007, Ярослав 🚗
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-