|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 18 лют, 2023 20:18
beee написав:Про свідомість, Hotab правильно пишет. Помню, итальянцы, между камерами гоняют не хуже наших. Тільки невідворотність покарання для всіх працює, а ніяка не свідомість
А ще покарання за податки в США. Гарний приклад розрахунку не на свідомість, а на покарання порушників.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 лют, 2023 20:19
А новий комбат таки "січе", що хлопці хочуть відкосити, а не...  Каже - "то вже починається після року... - в того батьки, в того спина, в того ще щось..." Каже - "а чого Олег(нехай буде таке видумане/не видумане ім'я) - не найме няньку для догляду мами/тата за 20К, - йому ж ще буде залишатись 80К?! На "гражданці" ж таких грошей не заробить? Хмммм... - таки хлопці підз#&бались за рік часу..." От такі думки вслух у комбата...
-
Успіх
-
-
- Подякував: 278 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 18 лют, 2023 20:31
Военкоматы людей за руки порой хватают и тащат себе. А в это же время создаётся штурмовая Бригада Лють, куда записалось 27к добровольцев.
Вопрос. А что это вообще такое? Если есть ВСУ, то кому выгодно создавать Лють под руководством МВС?
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 лют, 2023 20:34
Andrey2512 написав:Военкоматы людей за руки порой хватают и тащат себе. А в это же время создаётся штурмовая Бригада Лють, куда записалось 27к добровольцев. Вопрос. А что это вообще такое? Если есть ВСУ, то кому выгодно создавать Лють под руководством МВС?
Записалось 27к а нужно 270к (если не больше)
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 18 лют, 2023 20:40
vitaliian написав: Andrey2512 написав:Военкоматы людей за руки порой хватают и тащат себе. А в это же время создаётся штурмовая Бригада Лють, куда записалось 27к добровольцев. Вопрос. А что это вообще такое? Если есть ВСУ, то кому выгодно создавать Лють под руководством МВС?
Не усі зних пройдуть медкомісію. Одного бажання замало.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 лют, 2023 20:41
vitaliian написав: Andrey2512 написав:Военкоматы людей за руки порой хватают и тащат себе. А в это же время создаётся штурмовая Бригада Лють, куда записалось 27к добровольцев. Вопрос. А что это вообще такое? Если есть ВСУ, то кому выгодно создавать Лють под руководством МВС?
А ты подтвердишь, что нужно именно 270к ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 18 лют, 2023 20:49
pesikot написав: andrijk777 написав:Багато говорять про "перемогу". Нажаль поняття "перемоги" у всіх РІЗНЕ. Дивитись з 7:30. Отже коротко: США пропонувало путіну варіант коли Донецьк/Луганськ переходять РФ, не зрозуміло в яких кордонах, але припустимо по сьогоднішній лінії фронту. Крим стає "спірною територією" на 10-15 років, під контролем РФ звичайно. Херсонська/Запорізька обл. повертаються Україні. І путін відмовився від цієї пропозиції!!! Вважаючи(в деякій мірі слушно) що може "взяти" більше.
Это тухлятина в пересказе Борового США уже на всех уровнях открестилось, что таких предложений не было с их стороны Если я не ошибаюсь, то это было ещё в середине января этого года
Я сприймаю ФАКТИ. Я не слухаю всяких Піонтковських, який вже разів 20 заявив що Україна перемогла. Зокрема він давав 100% гарантію що після втрати РФ Херсона, РФ(чи путіну) буде кінець. Вже місяців 3 пройшло, ніякого "кінця РФ" не видно навіть на горизонті. Ок. А по-вашому яку пропозицію миру(яка підходить для обох сторін конфлікту) розглядають США?Я вважаю таку пропозицію достатньо збалансованою в сьогоднішніх реаліях.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 лют, 2023 20:52
somilitark как вы коллега можете ставить под сомнение слова человека,наверное единственного в ВСУ который уже год на передке бессменно... разве можно ему не верить после таких правдоподобных историй что в его подразделении отпускают в отпуск без отпуска и одновременно платят 100000 которыми отпускники делятся с командирами.
-
konstantin kirovograd
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 18 лют, 2023 20:52
detroytred написав: Starikan написав: Забота у этих европейских столиц одна: какими хлебом и зрелищами накормить стадо, чтобы выиграть следующие выборы.
+100 Тільки зауваження: якщо в демократичних європейських (вважай найрозвинутіших країнах світу) країнах стадо, то хто тоді в інших країнах?))) Між стадом і орками. Демократія та масовий споживач (обиватель) -- це поки найвищій рівень розвитку суспільства. Я на захисті обивателя! Образити його не дам))
Так, стада існують у всіх країнах. В Америці вони голосують за MAGA, у нас - 73% "уставших и отчаявшихся" - ваш вислів, який мені у 2019-му дуже сподобався і я його неодноразово цитував  . 90% моїх знайомих, колег та родичів не належить до цих категорій і є моїми однодумцями. І в Америці, і у нас (щоб не було розмов щодо "різних соціальних прошарків", нагадаю, що серед моїх сватів троє заводських робочих і лаборантка з діспансера і їх думки багато в чому співпадають з моїми). Тому підтримка "обивателя" у вашому сенсі для мене неможлива. Між іншим, я критикував не "обивателів", а їхне керівництво, яке останні 15 років скрізь пальці дивилися, як на Сході зростає агресивний воєнний монстр.
Востаннє редагувалось Starikan в Суб 18 лют, 2023 21:00, всього редагувалось 1 раз.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 18 лют, 2023 20:58
drevlyanin написав:Ви мабуть раннього Арестовича передивилися чи інших диванних "переможців". Американці мабуть бачать ситуацію так-що для України краще: 1) втратити лугандон, котрий і так Україна не контролювала і де проживає "населення" що нас в більшості ненавидить але отримати натомість чіткі гарантії безпеки та членство в НАТО та ЄС2) далі воювати невідомо скільки(можливо роками) несучі великі людські та матеріальні втрати, без жодних гарантій із усе зростаючою втомою від війни як зовні так і всередині України. У нас своє бачення, у американців своє і не варто легковажно критикувати їх позицію(якщо то не вигадана історія). Напередодні вторгнення, в Україні багато хто не вірив та насміхався з попереджень від США і хто виявився правий?
Чітких гарантій безпеки взагалі не існує. А членство в НАТО та ЄС нам ніхто не обіцяв, що за фантазії? Тим більше яким боком США до ЄС? Я не "багато хто". Я особисто вважав що війна буде з ймовірністю 80%. І зробив деякі приготування ще перед війною - поміняв долари, купив пару мішків продуктів.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
|