antikkristall
об этом и пишу в 3й раз - наличку кредитную низя, на чужой счёт тоже. коммуналку и за товары можно рассчитываться уни кредит. в сильпо вр, за остальное (если нет кешбека на других картах и бесплатно) уни.
|
|
![]() antikkristall
об этом и пишу в 3й раз - наличку кредитную низя, на чужой счёт тоже. коммуналку и за товары можно рассчитываться уни кредит. в сильпо вр, за остальное (если нет кешбека на других картах и бесплатно) уни. Востаннє редагувалось чик в Нед 19 лют, 2023 06:21, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСкиїв зараз 39,80/39,86 (опт від 1000)
![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСВ якості вихідного оффтопу (ДС не забороняв його)
Шановні, ось прямо зараз, гортав тік ток. І натрапив на таку новину: в ізраїльский Кнесет внесли законопроект, про те, що більше 50 тис. шекелів ($14075) не можна громадянику зберігати вдома готівкою без підтвердження походження цих грошей. А за зберігання юільше 200 тис шекелів вдома буде кримінальна відповідальність з конфіксацвєю усієї суми. Це чекає й Україну, бо наші депутати все копіюють. Мене дивує така наглість, бо ще й треба довідки мати на такі бомжовські суми. Обмінки не дають квитанцій. Вважаю, що жодна держава взагалі не має права цікавитися, що у матрасі пересічного громадянина і можу здогадуватися, чому так роблять. Для того, щоб громадяни всі свої збереження, особливо валютні, несли в банківські установи, а там їх, при першій необхідності, держава конфіскує (скажуть: тимчасово позичила) на свої форсмажорні потреби. І питання: а вам в обмінках дають чеки про валютнообінні операції? Бо знаю, що навіть в касах привату і ощаду таких чеків вже давно не дають. Правда, я й не вимагав цього від них ( Що з робити з готівкою? Бо як її заборонять? Отак, горомадянин все життя працював, з голою сра@ою жив,на всьому економив, все життя працював на легальній роботі, а тепер будуть вимагати довідки про походження валюти? (вважаю суми до 100 000 доларів бомжатськими при сучасних цінах. Невже Кнесет прийме таку дичину? Тоді й наші депутати - банкіри повторють 100%. Іще запитання до модераторів: як прибрати червоні підкреслення, якщо у вікні редактора підкреслюється кожне українське слово? Прошу Вас виключити функцію перевірки орфографії тоді, бо підкреслення відволікають увагу при перевірці мною тексту, бо я українською мовою пишу. Востаннє редагувалось Yuri_61 в Нед 19 лют, 2023 15:47, всього редагувалось 1 раз.
|
|