Realist написав:Проте вже можу вас запевнити, що 37 не буде! Навіть 38.
Але теж можу зауважити, не кажіть гоп. Приват усім зранку натякає, що сьогодні теж на валютному ринку ревальвація, бо курс продажу долара в зеленій установі 39.45, 1000 там продають, даю шуганим наводку)))
Я пишу виключно про короткострокову перспективу. До кінця весни.
Приват державний банк. Кон'юнктура на готівковому ринку зараз така що є тимчасова можливість грати на пониження (долара). Не виключаю, що НБУ (через Приват) намагається звузити різницю між офіційним та готівковим курсом. Вербальні інтервенції про те що офіційний курс не планують змінювати вже були. Тепер пішли фізичні у вигляді наявності долара у держбанку. Ну і не забувайте, що хоч кількість грошей на рахунках банків не зменшується, у населення цих грошей (гривень) не стає більше. Інфляція робить свою справу і на купівлю валюти вже суттєво менше залишається вільної гривні. А тіньовий бізнес як в банки не ходив так і не ходить.
питання з зірочкою - як впливає на готівковий курс ці каруселі з депо.
бо щоб каруселі працювали, народ продає на готівці свої долари, які отримав з депо - зараз це вже до 200 млн дол на міс.
може це один з факторів, що зміцнює готівкову гривню?
Shaman написав:питання з зірочкою - як впливає на готівковий курс ці каруселі з депо.
бо щоб каруселі працювали, народ продає на готівці свої долари, які отримав з депо - зараз це вже до 200 млн дол на міс.
може це один з факторів, що зміцнює готівкову гривню?
Та звичайно, що депозити впливають. І сильно. Ми за інше говоримо. Не про курс прийому, а про курс продажу який йде попереду ринку. Наявність долара не через депозит, а вже і зараз. І ціна на нього. Бегемот задає тренд саме наявністю долара в касах (не лише курсом цього долара).
Киев прием 39.6 а Приват на продажу все ещё 39.45. Это я к тому как приват влияет на курс То есть сейчас уже покупают дороже чем сегодня была продажа 39.59 а он и не пошевелился. Влияние наверное все же есть, но не такое сильное как мы себе здесь напридумывали
Игорь курс приема обменников уже вторую неделю чутка больше продажи бегемота. бегемот вниз и обменники вниз. но дистанцию соблюдают. видать что бы был смысл для желающих из бегемота тащить баксы в обменники) значит спрос на бакс присутствует в нормальном объеме раз прием не опускают ниже продажи бегемота.
Игорь написав:Киев прием 39.6 а Приват на продажу все ещё 39.45. Это я к тому как приват влияет на курс То есть сейчас уже покупают дороже чем сегодня была продажа 39.59 а он и не пошевелился. Влияние наверное все же есть, но не такое сильное как мы себе здесь напридумывали
Там може бути, долар в касі є, але його вам не дадуть.
Офіційний курс гривні до іноземних валют за 1 одиницю Починає діяти з...............22.02.2023...........23.02.2023 дата розрахунку..............21.02.2023............22.02.2023 Євро.................................38,984...................38,9328...-0.13% Долар США......................36,5686..................36,5686...зафиксирован Курс евро посчитан, исходя из курса евро к доллару 1.0647 (вчера 1.0661)
Индекс доллара DXY в 15-00 104.11 (вчера 103.99) Прослеживается движение вверх, но очень вяленькое.
Из интересного стоит отметить, что в понедельник, несмотря на выходной в США, не было характерной просадки объемов на нашем валютном рынке. Объемы были выше, чем в конце прошлой недели, а клиентское предложение превышало спрос. Объем интервенций за 2 дня значительно ниже, чем в начале прошлых недель.
Игорь написав:Влияние наверное все же есть, но не такое сильное как мы себе здесь напридумывали
Не мешайте нам искать "сильную руку", которая всем правит Нам нужны простые объяснения сложных процессов.
Кстати, в этих поисках не стоит забывать, что госбанки находятся в собственности и подчинении правительства, а не НБУ. Там и надо искать того, кто злокозненно мешает "зарабатывать" на конвертдепо. Доказательство:
НБУ написав:Національний банк України звернувся до Міністерства фінансів України та керівництва державних банків з пропозицією запровадити мораторій на скорочення мережі відділень держаних банків під час війни.
knoppixx написав:Вітаю, панове. Мелітополь $ 48 грн, але лише за крупну готівку. Інші курси, стосовно р..ля- оголошувати не буду. Реальність дещо інша. У місті майже зовсім зникли міняли, їх популяцію скорочують...
их в пять раз больше стало, просто когда обмен убрали с улицы все операции в интернете, есть ТГ канал обмен валют Мелитополь.
freeze ФРИИЗ ОЧЕНЬ рад видеть . У нас тоже кое что поменялось . БД для в/ч считается только в громадах которые на линии соприкосновения ,остальные до промежности женщин .
......Сегодня сменился .
Даже если забудут обо мне, все равно буду работать сколько потребуется ...
я внимательно прочитал Вас ....
1,5 месяц назад , не смотря на прививки заболел КОВИД . Сняли и боевые и ...ну ....я не в обиде . Мы выдержим все .
завтра обратно . 7 отпишусь , если все в порядке будет ))) Всем Здоровья , Хорошего настроения и Удачи в БОЮ .
Тоже рад читать Вас ))) Лежу с воспалением лёгких и появилось немного времени посмотреть форум, сегодня уже вроде получше, в госпиталь не стал ложится, у нас в батальоне девушка начальник медслужбы, веселая, задорная, делает каждый день уколы мне. Вообще у нас женщины тут супер, тянут лямку службы наравне со всеми без никаких скидок, не ноют, и выглядеть ухитряются на отлично.